Μήνυμα Κεφαλογιάννη σε Καρατζαφέρη για... ένταξη στη ΝΔ βουλευτών του ΛΑΟΣ!

Όταν τον λόγο έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε ότι ο συνήθως μελετημένος αρχηγός του ΛΑΟΣ παρενέβη μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον Κώστα Καραμανλή.


Απευθυνόμενος δε στον κ. Καρατζαφέρη ρώτησε: «Τι φοβάστε; Φοβάστε που ο πρώην πρωθυπουργός θα συμπαρασταθεί και θα σταθεί δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ; Μήπως φοβάστε επειδή είστε το κόμμα που ψήφισε το Μνημόνιο θα υποστεί κατακραυγή και δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή;».

Πρόσθεσε ότι η τοποθέτηση του πρόεδρου του ΛΑΟΣ «δείχνει σπουδή, καημό και φοβία για το μέλλον του κόμματός του».

Κατηγόρησε ακόμη το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη και τον ίδιο ότι δεν επέδειξε την ίδια επιμέλεια στην Εξεταστική για την Siemens, όταν ο κ. Τσουκάτος και ο κ. Μαντέλης είπαν ότι «πήραν χρήματα».Γιατι να μην καλεσετε δηλαδη και τον κ Σημιτη;του ειπε.

«Τι σημαίνει αυτό;», διερωτήθηκε ο κ. Κεφαλογιάννης, για να απαντήσει παραφράζοντας το παλαιό σύνθημα «λαός - ΠΑΣΟΚ στην εξουσία» ότι σήμερα αυτό το σύνθημα γίνεται «ΛΑϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός - ΠΑΣΟΚ στην εξουσία».

Απευθύνθηκε δε στον κ. Καρατζαφέρης για να πει:

«Ακούστε: Μπορεί να συμφωνούμε σε άλλα, σε πολλά, όμως, διαφωνούμε. Με ατομικές συμβάσεις και προσκλήσεις μπορεί και να σας καλέσουμε ξανά στη Ν.Δ εσάς ή στελέχη σας».

«Κάνετε όσες προσκλήσεις θέλετε. Θα πέσουν στο κενό. Αλλά ακόμη κι αν βρείτε ανταπόκριση, θα γεννήσω κι άλλους βουλευτές άξιους, όπως αυτούς που γέννησα από την αρχή του κόμματος.