Φεστιβάλ με εκπλήξεις από την ΟΝΝΕΔ

Διασκέδαση, ενημέρωση και παρουσίαση προτάσεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τους νέους θα συνδυάσει η ΟΝΝΕΔ στα φεστιβάλ που θα διοργανώσει σε τέσσερις πόλεις της χώρας.
Οι εκδηλώσεις αυτές, εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Ανδρέα Παπαμιμίκου να καταστήσει την Οργάνωση σύγχρονη και δυναμική, και να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τις προτάσεις της γαλάζιας νεολαίας.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ: «H Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενίσχυση της φωνής των νέων ανθρώπων, σπάει τα τείχη και βγαίνει μπροστά, προκειμένου να ενημερώσει, να προβληματιστεί και να διασκεδάσει, παρέα με νέες και νέους σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας. Το ραντεβού έχει δοθεί:- Λάρισα, 24/9 Πλατεία Ταχυδρομείου- Θεσσαλονίκη, 25-26/9, Παραλία Λευκού Πύργου- Πάτρα 1/10, Μώλος Αγ. Νικολάου- Αθήνα, 2-3/10 Πλατεία Κλαυθμώνος
Με κεντρικό μας σύνθημα το «άλλαξε στάση» παρακινούμε όλους τους νέους ανθρώπους να έχουν ενεργή συμμετοχή στα κοινά και να συμμετέχουν σε δράσεις που θα ενισχύσουν τις θέσεις της νεολαίας σε μια δύσκολη κατάσταση για τη χώρα. Στόχος μας είναι το 4youth festival να αποτελέσει θεσμό και σταδιακά να μετατραπεί σε χώρο συνάντησης νέων με διάθεση να συμβάλουν στον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας. Ειδικότερα στο πρόγραμμα των Φεστιβάλ έχουν ενταχθεί ραδιοφωνικά debates υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θεματικές διαδρομές ενημέρωσης και προβληματισμού (για θέματα όπως η απασχόληση, το περιβάλλον, τα ναρκωτικά και η τοπική αυτοδιοίκηση) μέσα από τις οποίες η ΟΝΝΕΔ θα προβάλει τις δικές της προτάσεις, περίπτερα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μουσικά events, χώρος τεχνολογίας και ψυχαγωγίας κ.α.Τα Φεστιβάλ θα ολοκληρωθούν με τέσσερις μουσικές συναυλίες».