Η μόστρα των αστυνομικών και η... πείνα

Πολύς λόγος έχει γίνει για τους 4000 αστυνομικούς που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα τα parapolitika.gr κάνει μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.


Αυτοί λοιπόν οι αστυνομικοί που έχουν έρθει από την Περιφέρεια, έχουν έρθει κατ' αρχήν με δικά τους οχήματα! Είναι από την προηγούμενη Κυριακή στην συμπρωτεύουσα και αναμένεται να φύγουν την άλλη Κυριακή, μετά την επίσκεψη Σαμαρά.


Μένουν σε ξενοδοχεία, τα οποία με διαταγή του Αρχηγείου που εκδόθη τον Ιούλιο, κοστίζει 35 ευρώ η διαμονή και τους έχουν δώσει ως προακαταβολή ακόμη 30 ευρώ για τον... καφέ και το φαγητό! Δουλεύουν 16 ώρες, χαρακτηριστικό είναι πως κοιμούνται μόνο τέσσερις ώρες κατά μέσο όρο, την ίδια ώρα που υψηλόβαθμα στελέχη χρησιμοποιούν κρατικά οχήματα για τις μετακινήσεις τους! Ορισμένοι μάλιστα είναι ανενεργοί, αφού δεν χρησιμοποιούνται και είναι μόνο για τη... μόστρα.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα πάρουν από το κράτος, για την συγκεκριμένη μετακίνηση, αυτό θα γίνει μετά από ένα χρόνο! Αρκεί να αναφερθεί ότι ορισμένοι από αυτούς είναι απλήρωτοι από την περσινή χρονιά όταν πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα η Σύνοδος Κορυφής.