Ανακοίνωσαν τη συμπόρευσή τους Δημαράς - Καλεντζώτη

Την συμπόρευσή της στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για τον Δήμο Πατρέων με την δημοτική κίνηση «Τώρα για την Πάτρα» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά, ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Πάτρα, Δύναμη Πολιτών» Λένα Καλεντζώτη. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο κ. Γιάννης Δημαράς και η κ. Λένα Καλεντζώτη, σήμερα το πρωί στα γραφεία της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» ανακοίνωσαν τη συμπόρευσή τους και απηύθυναν πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους Πατρινούς, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και αναφοράς.


Η κ. Καλεντζώτη ανέφερε:
Αγαπητοί μου
Με ξέρετε καλά αυτά τα 8 χρόνια της δημοτικής μου πορείας.
Μιας πορείας καθαρής, αγωνιστικής, διεκδικητικής,
μιας πορείας χωρίς άνωθεν κατευθύνσεις,
μιας πορείας με οδηγό μόνο το όφελος των πολιτών και της πόλης μας.
Πορεύθηκα αυτά τα 8 χρόνια σύμφωνα με την συνείδησή μου, τις εμπειρίες και την επιστημονική μου εξειδίκευση και συντάχτηκα στο δημοτικό συμβούλιο, με τις απόψεις και θέσεις όποιας παράταξης έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς κομματική αγκύλωση. Τις περισσότερες φορές είχα κοινές θέσεις με τον Γιάννη Δημαρά.
Μαχητικά και με τεκμηριωμένη άποψη κατάφερα πολλές φορές να αναγκάσω την απερχόμενη δημοτική αρχή να αναθεωρήσει την άποψη της προς όφελος του κοινού συμφέροντος.
Από τον περασμένο Ιούνιο κατέθεσα δημόσια με επιστολή μου τον προβληματισμό μου περί της ανάγκης αδέσμευτης Δημοτικής αρχής για την πόλη μας.
Με γνώμονα αυτόν τον προβληματισμό οδηγήθηκα στην δημιουργία της κίνησης «Πάτρα Δύναμη Πολιτών» , όπου συσπειρώθηκαν πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες.
Διαβουλευτήκαμε, ζυγίσαμε και αποφασίσαμε.
Συνεπείς με αυτά που πιστεύουμε και που με παρρησία δημόσια εκφράσαμε. Χωρίς πολιτικό εγωισμό, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς δεσμεύσεις και κάθε είδους εξαρτήσεις συμφωνήσαμε.
Να ανακοινώσουμε σήμερα ότι:
Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Πάτρα-Δύναμη Πολιτών» αποφάσισε να συνεργαστεί με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Τώρα για την Πάτρα- Γιάννης Δημαράς».
Κάνουμε σήμερα και εμείς πράξη, την υπέρβαση που εδώ και 4 χρόνια έκανε ο Γιάννης Δημαράς, και άλλοι εκλεκτοί συμπολίτες μας.