Δικαιώνεται η αντιμνημονιακή στρατηγική Σαμαρά

Δικαιωμένοι εμφανίζονται στην Ρηγίλλης τόσο για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να καταψηφίσει εξαρχής η ΝΔ το Μνημόνιο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, όσο και για την στρατηγική αντιμνημονιακού μετώπου ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.


Και αυτό όχι μόνο γιατί οι συνεχείς δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πολίτες δεν εγκρίνουν την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Τρόικα και γιατί συνεχίζεται η ύφεση στην ελληνική οικονομία.

Κυρίως γιατί πλέον αναγκάζεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός να... βάλει νερό στο κρασί του και φοβούμενος μια εκετεταμένη ήττα στις εκλογές του Νομεβρίου, φαίνεται να αλλάζει στρατηγική και να... ξεκινά κριτική στην Τρόικα!

Στο επιτελείο του κ. Σαμαρά εδώ και καιρό ήταν κοινός τόπος ότι η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να βγει ενισχυμένη από τις κάλπες των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών μόνον εάν καταφέρει να δημιουργήσει ένα μέτωπο κατά της συμφωνίας με την τρόικα που θα συσπειρώσει τους γαλάζιους ψηφοφόρους και, παράλληλα, θα απεγκλωβίσει αριστερούς ψηφοφόρους ώστε να κινηθούν με αντικυβερνητικά ανακλαστικά, στηρίζοντας συντηρητικούς υποψηφίους.

Αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, γι' αυτό στο ΠΑΣΟΚ αλλάζουν σχέδια...