Παρακαλώ αντίλογο!!!Η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την αμάθεια...

Τη στιγμή αυτή που γράφω το παρακάτω άρθρο έχω απογοητευτεί πλήρως. Όχι από την κυβέρνηση και τα μέτρα της. Πάντα γνωρίζαμε ότι το ΠΑΣΟΚ άλλα υποστηρίζει προεκλογικά και άλλα πράττει μετεκλογικά. Ευτυχώς κάποιες φορές με θετικές για τη χώρα συνέπειες..Για παράδειγμα το σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" που ξεχάστηκε γρήγορα και παραμείναμε σε αυτούς τους 2 οργανισμούς που ενταχθήκαμε αφού ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής "στέγνωσε την ψυχή του" όπως είπε και την ένταξή μας την ανήγαγε σε σκοπό της ζωής του.

Ας περάσουμε στους λόγους τους οποίους είμαι απογοητευμένος. Το διάβαζα, το άκουγα συχνά πυκνά ότι ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής, προσποιέιται τον Χάυ Πόττερ καθώς οι πρότασεις του για μηδενισμό του ελείμματος μέσα σε ένα χρόνο είναι μη βιώσιμες. Μέχρι που σήμερα το διάβασα και στο ίδιο το enpatrais.blogspot.com το blog που οραματίστικα που έθεσα κάποια ιδανικά, θα μπορούσα να πω κάποια ιδεολογία που όσοι μέχρι τώρα έχουν πιστέψει σε αυτό αύτην υποστηρίζουν. Την ιδεολογία της αμεροληψίας.

Για να γίνουν ευρύτερα κατανοητά κάποια πράγματα λοιπόν και να μην αντιγράφουμε απλά εκφράσεις-πυροτεχνήματα ο Σαμαράς έκανε αναφορά στο μηδενισμό του κυκλικού ελείμματος. Κυκλικό έλειμμα είναι αυτό που έχουμε τώρα. Από τη μία να μειώνεται το έλειμμα και από την άλλη να αυξάνονται τα λουκέτα άρα η ύφεση....

Όσον αφορά για τις εξαγγελίες του Καραμανλή για το πόσο θα είναι το έλειμμα. Ο Καραμανλής όντας πρωθυπουργός της χώρας επί 5,5 χρόνια γνώριζε το έλειμμα που θα κυμανθεί. Γιατί ξαφνικά μεγάλωσε τόσο το έλειμμα; Ας μην γελιόμαστε είναι γνωστή αυτή η τακτική του ΠΑΣΟΚ. Το 1981 που βγήκε για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βρήκε από τον Γεώργιο Ράλλη ένα έλειμμα της τάξης των 250 δισεκατομμυρίων δραχμών το οποίο το εκτίναξε στα 350 δισεκατομμύρια δραχμές καθώς μετέφερε στον προϋπολογισμό του 1981 δαπάνες του 1982. Κατάφερε λοιπόν να περάσει στα μάτια του κόσμου ότι βρήκε "καμμένη γη". Το ίδιο ακριβώς συνέβη και τώρα. Έσοδα του 2010 μεταφέρθηκαν στον προϋπολογισμό του 2009 διογκώνοντας έτσι υπερβολικά το έλειμμα προσπαθώντας απλά να δικαιολογήσουν την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Αυτά είχα να σας γνωστοποιήσω μέχρι τώρα....Αναλογιστείτε ποιό από τα 2 άρθρα είναι μέσα στην πραγματικότητα.....


Ο Φιλελεύθερος

Μαρκέτος Κωνσταντίνος