Γιαννόπουλος και Κεδίκογλου "ήταν, είναι και θα είναι στη ΝΔ"

«Ανήκω στη ΝΔ, βρίσκομαι στη ΝΔ και θα είμαι στη ΝΔ», διαβεβαίωσε ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Γιαννόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.


Ο κ. Γιαννόπουλος διευκρίνισε ότι με τον πρόεδρο της ΝΔ δεν συζήτησε τέτοια θέματα, αλλά θέματα που αφορούν στο χώρο της υγείας και τις πρωτοβουλίες που, όπως είπε, κατά κάποιο τρόπο, επιβάλλονται από την τρόικα.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος επίσης συναντήθηκε με τον κ. Σαμαρά.

«Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω το αυτονόητο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ. Πιστεύω σε αυτό το πολυσυλλεκτικό κόμμα εξουσίας. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τον τόπο και από εκεί και πέρα πόσες φορές να το επαναλάβω», είπε ο βουλευτής.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί αποστασίας μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Γ. Κοντογιάννη, ανέφερε ότι ο κ. Κοντογιάννης εγκατέλειψε τη ΝΔ. «Τώρα από εκεί και πέρα ποιο ουσιαστικό θα χρησιμοποιήσεις ή ποιο ρήμα, ελάχιστα αλλάζει την ουσία», σημείωσε.

Δήλωσε ακόμη πως η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά ήταν προγραμματισμένη και την είχε ζητήσει ο ίδιος προκειμένου να συζητήσουν για τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και τα αποτελέσματα στη Στερεά Ελλάδα και τη Δυτική Ελλάδα.