Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας - Όλα τα πρόσωπα

29 έδρες λαμβάνει ο κ Δημαράς, 9 ο κ Κατσικόπουλος τέσσερις έδρες λαμβάνει ο Κώστας Χριστόπουλος, 4 ο Κώστας πελετίδης, 1 ο Χρήστος Πατούχας, 1 ο κ Αϊβαλής και 1 ο Ανδρέας Τζουραμάνης.
Σύμφωνα με τους σταυρούς των υποψηφίων από την παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά εκλέγονται στον Κεντρικό Τομέα:ο ίδιος, καθώς και οι: Λένα Καλεντζώτη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Τάκης Γκίκας, Βίβιαν Σαμούρη, Αθηνά Πατρώνη, Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, Θεοχάρης Μασσαράς, Νίκος Μακρής, Χαράλαμπος Στανίτσας, Μαρία Αντύπα, Γιώργος Ρώρος. Στον Ανατολικό οι: Ανδρέας Φίλιας, Ηλίας Γρηγόρης, Παναγιώτης Ξυπολιάς και Χρήστος Λέγκας. Στο Νότιο οι: Παναγιώτης Παπαγιαβής, Δημήτρης Αβράμης, Γιώτα Δροσοπούλου και Νίκος Κωστόπουλος. Στο Αρκτικό οι: Ήρα Κουρή, Σταύρος Μαλλιώρης, Γιώργος Σιγαλός, Απόστολος Βανταράκης και Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη. Επίσης, στη Μεσσάτιδα οι: Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και Χαράλαμπος Καρκούλιας, στο Ρίο ο Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, στην Παραλία ο Κώστας Βουκελάτος και στα Βραχνέικα η Αναστασία Παπαντωνοπούλου.


Από την παράταξη “Ενωτική Κίνηση Πάτρας”, του Δημ. Κατσικόπουλου, εκλέγονται οι εξής:
στον Κεντρικό Τομέα ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημ. Κατσικόπουλος, καθώς και οι: Άμπετ Χασμάν και Αλέξης Σκαρμέας, στον Αρκτικό ο Χρήστος Μπακαλάρος, στον Ανατολικό ο Νίκος Τζανάκος, στο Νότιο ο Γιώργος Μπινιέρης, στο Ρίο ο Γιάννης Τσιμπούκης, στην Παραλία ο Φώτης Δημακόπουλος και στη Μεσσάτιδα η Αναστασία Τογιοπούλου.


Από την παράταξη “Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη”, του Κώστα Χριστόπουλου, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν ο ίδιος ο κ. Χριστόπουλος από τον Κεντρικό Τομέα, η Τασία Μανωλοπούλου από τον Ανατολικό, η Μαριάννα Σταματιάδου από τον Αρκτικό και ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος από το Νότιο.


Από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας”, του Κώστα Πελετίδη, εκλέγονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο ίδιος ο κ. Πελετίδη (Κεντρικός Τομέας), ο Στάθης Κεραμιδάς (Νότιος), ο Διονύσης Πλέσσας (Αρκτικός) και η Σοφία Νικολοπούλου (Ανατολικός).


Επίσης, έδρα καταλαμβάνουν και οι επικεφαλής των άλλων τριών παρατάξεων: ο Χρήστος Πατούχας (“Ανυπότακτη Πολιτεία”) στον Κεντρικό Τομέα, ο Ανδρέας Τζουραμάνης (“Πρωτοβουλία Πάτρας”) στο Νότιο και ο Δημήτρης Αϊβαλής (“Ενωμένοι για την Πάτρα – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΪΒΑΛΗΣ”) στο Ρίο.

6 σχόλια:

Όλα τα τοπικά sites αντιγράφουν το ένα το άλλο, χωρίς να κάνουν στοιχειώδη έλεγχο αν ισχύουν αυτά που λένε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος που εκλέγεται (Δημαράς) ΔΕΝ είναι δημοτικός σύμβουλος.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι των επιλαχόντων συνδυασμών είναι δημοτικοί σύμβουλοι και λαμβάνουν έδρα στην εκλογική περιφέρεια όπου ο συνδυασμός τους έλαβε τις περισσότερες έδρες (Άρθρο 38 Καλλικράτη). Στην περίπτωση του διευρυμένου Δήμου Πατρέων αυτή η εκλογική περιφέρεια είναι για όλους τους συνδυασμούς το Κέντρο της Πόλεως.

Άρα, Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος, Πελετίδης, Πατούχας, Τζουραμάνης και Αϊβαλής εκλέγονται στο Κέντρο της Πόλεως.

Και για τα υπόλοιπα εφαρμόζεται το Άρθρο 34 του Καλλικράτη.

Συνοπτικά (Αρκτικό-Νότιο-Ανατολικό-Κεντρικό-Βραχναίικα-Μεσσάτιδα-Παραλία-Ρίο):

Αϊβαλής: 1 στο Κεντρικό
Τζουραμάνης: 1 στο Κεντρικό
Πατούχας: 1 στο Κεντρικό
Πελετίδης: 0+1+1+2=4
Χριστόπουλος: 1+0+1+2=4
Κατσικόπουλος: 1+1+1+3+0+1+1+1=9
Δημαράς: 6+5+4+8+1+2+1+2=29

Φίλε μου ανώνυμε κάνεις μεγάλο λάθος. Και οι επικεφαλής των παρατάξεων θέση δημοτικού συμβούλου καταλαμβάνουν. Και οι κύριοι Αϊβαλής και Τζουραμάνης εκλέγονται στο Ρίο και στο Νότιο Διαμέρισμα αντίστοιχα... Και δεν αντιγράψαμε από κανέναν....

1) Μα αυτό έγραψα κι εγώ: "Οι υποψήφιοι δήμαρχοι των επιλαχόντων συνδυασμών είναι δημοτικοί σύμβουλοι"

2) Και συμπλήρωσα ότι βάσει του Άρθρου 38 του Καλλικράτη "λαμβάνουν έδρα στην εκλογική περιφέρεια όπου ο συνδυασμός τους έλαβε τις περισσότερες έδρες". Αυτή είναι το Κέντρο της Πόλεως για όλους τους συνδυασμούς.

3)

http://thebest.gr/news/index/viewStory/40822

http://dete.gr/news.php?article_id=12709

http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?Category=1&FilterField1=Subject&FilterValue1=πολιτική&ID=15688

1) Σας ξαναλέω που εκλέγεται ο καθένας από τους επικεφαλής της αντιπολιτεύσης. κ Κατσικόπουλος, κ Χριστόπουλος κ Πελετίδης και κ Πατούχας κεντρικό. κ Αϊβαλής Ρίο και κ Τζουραμάνης νότιο

2)Επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε πολύ καλά(λόγω φιλίας και συγγένιας με υποψηφίους) ποιοι εκλέχτηκαν χωρίς να χρειαστεί να αντιγράψουμε

Η τελική σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας:

http://thebest.gr/news/index/viewStory/40822

(μάλιστα και σ' αυτό έχουν ξεχάσει να αναφέρουν τον υποψήφιο από το συνδυασμό Κατσικόπουλου που εκλέγεται στην Παραλία)

Όπως θα διαπιστώσετε, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή που σας είπα στο αρχικό μου μήνυμα (και φυσικά όλοι οι επικεφαλής των επιλαχόντων συνδυασμών εκλέγονται στο Κεντρικό, όσο και να επιμένετε για Τζουραμάνη στο Νότιο και Αϊβαλή στο Ρίο).

Όπως κι εγώ παραδέχομαι ότι διαβάζω και εκτιμώ το blog σας, καλό είναι να παραδεχτείτε κι εσείς το προφανές, ότι το αρχικό σας post ήταν λανθασμένο (Σ.Σ. όπως και όλων των τοπικών sites).

Η επίκληση φιλίας και συγγένειας με υποψηφίους δεν αποτελεί τεκμηριωτικό στοιχείο για την ορθότητα των αναγραφομένων, ίσα ίσα που τους εκθέτει, αφού σας πληροφόρησαν λανθασμένα.

1) Ευχαριστούμε που μας στηρίζεις καθώς από ότι έχουμε πει(και ίσως καταντάμε γραφικοί) ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το blog στις 20 Ιουλίου από 5-6 παιδιά που μόλις τελείωσαν το σχολείο είναι να προσπαθήσουμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο που θα μας εμπιστευτεί

2)Αν συνεχίσεις να είσαι απόλυτος στην άποψή σου δικαίωμα σου. Εμείς ποτέ δεν δογματίσαμε. Ο καθένας εκφράζει ότι θέλει σε αυτό το blog γι αυτό και δημοσιέυουμε τα σχόλια και απαντάμε κιόλας. Η άποψή μας είναι αυτή που έχουμε διατυπώσει στα παραπάνω σχόλια.

3) Αν θες να συμμετέχεις και εσύ στο blog στείλε μας άρθρα με τις απόψεις σου για οτιδήποτε σε απασχολεί στο enpatrais@yahoo.gr