Ν.Νικολόπουλος: "Η Μπακογιάννη επιβιβάστηκε στο άρμα του ΠΑΣΟΚ"

"Κατοχύρωσε την αλλαγή του πολιτικού της ρόλου και την «επιβίβασή» της στο «άρμα» του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου", λέει για την Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή την χθεσινή ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της «Δημοκρατική Συμμαχία».


Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Patra T.V και τη δημοσιογράφο Πένη Μακρή, ο κ. Νικολόπουλος παρατηρεί ότι «στην ουσία, η «Δημοκρατική Συμμαχία» έρχεται να αποδείξει στην πράξη ότι οι επισημάνσεις της Ν.Δ για τη «συμμαχία των προθύμων», αποτελούν μια πραγματικότητα.

Από την άποψη αυτή, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήδη από την ιδρυτική ανακοίνωση του κόμματός της η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να κάνει λόγο, για συμπαράταξη και συνεργασία με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος και κατέληξε:

«Και το κάνει αυτό σε μια εποχή που τα εισοδήματα συμπιέζονται δραματικά και μεγάλες κατηγορίες πολιτών αγωνιούν για την επιβίωσή τους και η πολιτική του Μνημονίου είναι ήδη καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Η κυρία Μπακογιάννη, επαναβεβαίωσε σήμερα τη συμπαράταξή της με τον κύριο Παπανδρέου».