Δεν θα πληρώσει το "antinews.gr" για τα λαμόγια της Siemens. Όχι στις μηνύσεις κατά του διαδικτύου. Είμαστε στο πλευρό του...

Έχουμε αξιόλογα νέα.


To antinews ως τώρα δέχθηκε δυο μηνύσεις από δημόσια πρόσωπα. Μια από τον «σύμμαχο» Κώστα Κιλτίδη και μία πρόσφατα από το «συμμαχόπουλο» Κώστα Μπακογιάννη, γιο της προέδρου του γνωστού εξαπτέρυγου του Μνημονίου.

Προφανής στόχος το να σιωπήσουμε. Όσο ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή, δεν θα έχει κανείς αυτή τη χαρά.

Ο κ. Κιλτίδης μας μήνυσε για …σχόλιο επισκέπτη, που είναι φιλοφρόνηση μπροστά σε όσα γράφονται και λέγονται.

Ο δε υιός Μπακογιάννης μας μήνυσε για την αναδημοσίευση φωτογραφίας των «Ευρυτανικών Νέων» από τον δημόσιο κι ανοιχτό γάμο του (!!) σε ανάρτηση μας στις 2/6/2010, ενώ αναφέρει επίσης ότι στην ανάρτηση μας «αναφέρεται ψευδώς ότι «όπως έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής μάρτυρες στην εξεταστική» η εταιρεία SIEMENS έχει πάρει υπό την προστασία της την οικογένεια μου με μεταξύ άλλων «δωρεές σε γάμους, χορηγίες και άλλα πολλά» και προσκομίζει και άλλες αναρτήσεις μας της 2-6-2010, 25-5-2008, 19-11-2008, 7-5-2008 και 6-11-2009 που τάχα αποτελούν «μακρά σειρά κακόπιστων, προσβλητικών και αναληθών δημοσιεύσεων». Όλες αυτές οι αναρτήσεις αφορούν στοιχεία και ντοκουμέντα απο το σκάνδαλο της Ζήμενς!

Λοιπόν, τελικά αυτό που δεν πέτυχαν εισαγγελείς, ανακριτές κι ανακριτικές επιτροπές μπορεί να το πετύχει το Antinews! Δηλαδή να γίνει επιτέλους στην Ελλάδα μια δίκη για τη SIEMENS.

Και βέβαια το δικαστήριο θα πρέπει να εξετάσει, αφού το επικαλείται ο μηνυτής ως «συκοφαντικό» εάν η SIEMENS είχε πάρει υπό την προστασία της την φαμίλια, μαμά, θείο, θεία κλπ.

Τι λέτε, ενδιαφέρον, ε; Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.