Μολότοφ στο Υπουργείο Οικονομικών και προπυλακισμός του Χατζηδάκη!!!Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες!!!POLICEFIRE-458x315.jpgΕπίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν πριν λίγο κουκουλοφόροι που παρεισέφρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών. Από τις μολότοφ ξέσπασε μικρή πυρκαγιά στην είσοδο του κτιρίου που κατασβέστηκε άμεσα. Ακόμη φωτιά έβαλαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Βουλευτές και επιστημονικοί συνεργάτες της Βουλής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε κτίριο γύρω από το κοινοβούλιο, στο οποίο στεγάζονται γραφεία βουλευτών και άλλες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πήρε φωτιά από μολότοφ ο πρώτος όροφος του κτιρίου, η οποία έχει πλέον σβηστεί.


Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε μεγάλο πεδίο μάχης ενώ στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων μπήκαν και τα πολυτελή αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων φλέγεται στη διασταύρωση των οδών Ομήρου και Πανεπιστημίου.

Επίθεση δέχτηκε και ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα που περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη ξεκίνησε να τρέχει και να τον κυνηγά, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι», ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές.Μάλιστα, χρειάστηκαν να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να φυγαδεύσουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχει ολοκληρωθεί, λοπως και η πορεία του ΠΑΜΕ. Η Αλέκα Παπαρήγα είχε σύντομη συνομιλία με τους εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος. Η γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της και δήλωσε πως το ΚΚΕ είναι διατεθειμένο να παλέψει με νύχια και με δόντια προκειμένου να ανατραπεί η ισχύουσα κατάσταση.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί κάνουν προσαγωγές στην Αγίου Δημητρίου.