Επιστροφή Eminem – Lil Wayne στο Saturday Night Live

Στο χορταστικό-εορταστικό επεισόδιο του Saturday Night Live, που παρουσίασε ο ηθοποιός Jeff Bridges, εμφανίστηκαν ο Eminem μαζί με τον Lil Wayne, χαρίζοντας στο κοινό μια μεγαλειώδη live performance!
 Οι δυο καλλιτέχνες παρουσίασαν live το ντουέτο τους για το No Love” με μια rock μπάντα να τους συνοδεύει. Στην συνέχεια οι δυο καλλιτέχνες χωρίστηκαν, για να ερμηνεύσουν solo, αρχικά ο Eminem το κομμάτι “Won`t Back Down”, εκτοξεύοντας σκληρές ρίμες όπως “How You douche bags feel?” και στην συνέχεια ο Lil Wayne ανέλαβε τα ηνία, ραπάρωντας πάνω σε ένα δυναμικό guitar riff, τους στίχους από  το νέο του τραγούδι “6`7”. 
 Στα κωμικά skits του show, εμφανίστηκαν οι Blake Lively, Jessica Alba και Vanessa Bayer. Στο στόχαστρο τους,  δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί η Miley Cyrus και το video που διέρρευσε online από το party των γενεθλίων της και την έδειχνε να παραμιλάει, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών.
Ο Jeff Bridges παρουσίασε ένα δικό του κωμικό νούμερο, με τίτλο “Jeff`d”,  όπου ντυμένος cowboy έκανε χριστουγεννιάτικες φάρσες στους φίλους του Billy Bob Thornton και Maggie Gyllenhaal!
Πάντως, η εμφάνιση του Lil Wayne μετά και την αποφυλάκιση του τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τον συνεργάτη του, dj Scoob Doo ανέβασε σε πρωτόγνωρα ύψη τα vibes του SNL. Είπε: «Η ενέργεια αυτού του κτηρίου είναι ιστορική και είναι απίστευτο να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να στριμώχνεται για να παρακολουθήσει live τον Lil Wayne στο SNL.»