Αποχώρησαν δυο μέλη των Paramore!!!


Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ο κιθαρίστας Josh Farro και ο drummer Zac Farro, δυο από τα ιδρυτικά μέλη των Paramore, γνωστοποίησαν την απόφαση τους να εγκαταλείψουν το συγκρότημα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει online στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.
Σε μήνυμα που ανέβηκε στο blog των Paramore, διαβάσαμε τα εξής: «Δυο μήνες πριν, ο Josh και ο Zac μας ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρούσαν από το συγκρότημα μετά και από την συναυλία τους στο Orlando που έγινε την περασμένη Κυριακή. Κανείς μας δεν σοκαρίστηκε ιδιαίτερα. Στην διάρκεια του τελευταίου έτους έδειχναν να μην θέλουν να είναι κοντά μας. Θα θέλαμε ο Josh και ο Zac να κάνουν κάτι που να τους δίνει χαρά κι αν αυτό βρίσκεται στο να κάνουν κάτι μακριά μας, τους υποστηρίζουμε και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία
Στην συνέχεια, τα εναπομείναντα τρία μέλη του συγκροτήματος, Hayley Williams, Taylor York (κιθάρα), Jeremy Davis (μπάσο) διαβεβαίωσαν τους fans τους ανά τον κόσμο, ότι το μέλλον της μπάντας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο κλείνοντας το μήνυμα στο blog με τα εξής λόγια «Ποτέ δεν σκεφθήκαμε να εγκαταλείψουμε το συγκρότημα. Ελπίζουμε να σας ενθαρρύνει το γεγονός ότι τρείς από εμάς, είμαστε ακόμα εδώ και συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι των Paramore.Eσεις (οι fans) είστε η δύναμη που μας κρατάει ενωμένους, όποτε γιατί να σταματήσουμε τώρα;»
Οι εναπομείναντες Paramore αναμένεται να ξεκινήσουν μια νέα περιοδεία στην Βόρεια Αμερική στο ξεκίνημα του 2011 και λίγο αργότερα θα μπουν στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους album.