ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Τηλεόραση στα μέτρα της φτώχειαςΝανά Παλαιτσάκη


Tο «φύγε εσύ, έλα εσύ», μοιάζει να είναι κανόνας σε μία τηλεοπτική πραγματικότητα που τα πάντα φαίνεται να «πετσοκόβονται» για την προσαρμογή - και της τηλεοπτικής οικονομίας - στη γενικότερη κρίση.
Τατιάνα Στεφανίδου
Τατιάνα Στεφανίδου
Από αυτή την πολύ μεγάλη κατηγορία εξαιρούνται, φυσικά, καμιά εικοσαριά τηλεαστέρες και άλλα τόσα στελέχη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που, δημοσίως, παραδέχθηκαν ότι έχουν υποστεί περικοπές στους μισθούς τους, της τάξεως του 30 έως 40%.

Δημοσίως επιβεβαίωσαν τις μειώσεις στις αποδοχές τους, από την Αγγελική Νικολούληκαι τον Γιώργο Παπαδάκη, έως τον Σταμάτη Μαλέλη και την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία, αν και τελικά δέχθηκε να μειώσει τα εισερχόμενά της περισσότερο και από την περσινή σεζόν, βρέθηκε, ξαφνικά, χωρίς εκπομπή και εκτός ΑΝΤ1. Στο STAR τη θέλανε, όμως, πολύ και πάντα. Ο Σταμάτης Μαλέλης, άλλωστε, είχε εκφράσει την εκτίμηση και τον θαυμασμό του, ούτε μία ούτε δύο φορές για το ζευγάρι Στεφανίδου – Ευαγγελάτου, έχοντας, όμως, φροντίσει να βάλει πλαφόν στις αποδοχές τους τα 10.000 ευρώ. 

Πιθανόν, για να μην υπάρξει εσωτερική αναταραχή, σε περίπτωση που έκλεινε οριστική συμφωνία με την Τάτη. Οι πληροφορίες λένε ότι, την περασμένη εβδομάδα, στελέχη του σταθμού ξενάγησαν την Τατιάνα στις εγκαταστάσεις του καναλιού και αναμένεται η υπογραφή της. 

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μεναγάκη φαίνεται να είναι η μόνη που έχει μείνει ανυποχώρητη στα «μπικικίνια» που της δίνουν οι Γερμανοί. Προς το παρόν, λοιπόν, έχει μείνει να λαμβάνει τα ίδια -πάρα πολλά- χρήματα, χωρίς, όμως, συνεργάτες, αφού, σχεδόν όλοι, αποχώρησαν (από τον σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, μέχρι τονΦαίδωνα, που πήγε να υπηρετήσει την πατρίδα).

Κοντολογίς, λοιπόν, άλλοι με τη δικαιολογία στρατιωτικού και άλλοι δικαιολογημένοι από τον «κηδεμόνα τους» και το περιβάλλον τους, έφυγαν ή τους φύγανε, για να μην ξαναγυρίσουν. Τώρα, γιατί έπρεπε να τρέχει με τα αλάτια πάνω της η Ελένη από την ξαπλώστρα, για να κάνει κουβέντες για βραδινό σόου, που, υπάρχει μεν ως όρος στο συμβόλαιό της, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν είχε βρεθεί κόνσεπτ ανάλογο των προσδοκιών για να επενδύσει η πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια, δεν το κατάλαβα.
 
Ίσως γιατί ποτέ οι Γερμανοί δεν έκαναν σουξέ με τη διακριτικότητά τους. 

Απέναντι από την Ελένη, στο «Μεγάλο Κανάλι», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα ξεκινήσουν με το «δύο σε ένα» (;). Η επιλογή ξάφνιασε πολλούς, συζητήθηκε και σχολιάσθηκε θετικά και αρνητικά. Θετικά, γιατί σίγουρα το «ριάλιτι» το αγαπά ο κόσμος πολύ. Πόσο μάλλον, όταν αφορά ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που μοιράζεται τις έγνοιες του με το τηλεοπτικό κοινό. Αρνητικά, γιατί το «Μεγάλο Κανάλι»… μμμ… επιχειρεί να αλλάξει ταυτότητα. Αυτό επιβεβαιώνεται και με τη μεταγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου περίτρανα. Τι θα γίνει; Ζαριά είναι και θα δείξει. 

Ευγενία Μανωλίδου
Ευγενία Μανωλίδου
Η απόφαση, πάντως, ήταν δύσκολη και για τη Φαίη. Στο ALTER, βλέπετε, ήταν αδιαμφισβήτητα βασίλισσα, καθώς και η περικοπή στα χρήματά της δεν ήταν «βαριά» και η στήριξη από το κανάλι ήταν δεδομένη και στο συγκεκριμένο κοινό του καναλιού η Σκορδάέκανε σουξέ.

Αν επέλεγε το βόλεμα, θα έπρεπε να μείνει στοALTER, αν ακολουθούσε τη φιλοδοξία της, θα έκανε αυτό που τελικά επέλεξε ρισκάροντας. Τι; 1) Το να μην ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες, γιατί τα μεγάλα κανάλια το έχουν αυτό το «κουσούρι» και 2) να χαλάσουν την ησυχία τους ως αντρόγυνο, γιατί… δεν είναι εύκολο να «παίξεις» μπάλα σε άγριο ανταγωνισμό, με το «μαξιλάρι σου» αγκαλιά. Πολλοί το επεχείρησαν, ελάχιστοι το κατάφεραν χωρίς προσωπικό κόστος. 

Αρχισυντάκτρια εκεί έχει ήδη αναλάβει η Ελευθερία Κεφαλά, ενώ, κάποια στιγμή, πριν υπογράψει η συγκεκριμένη συνάδελφος, είχε ακουστεί ότι κουβέντα είχε γίνει και με την αρχισυντάκτρια της Τατιάνας Στεφανίδου, την Πωλίνα Τόλη.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το ζευγάρι Λιάγκα – Σκορδά είναι στην Αμερική. Η κυρίαΚεφαλά, όμως, μαζί με τα στελέχη του «Μεγάλου Καναλιού» βλέπουν συνεχώς υποψήφιους συνεργάτες. Η κυρίαρχη τάση, πάντως, για την επιλογή, είναι να μπουν νέα πρόσωπα στην ομάδα και να μην παίξουν «μπάλα» παιδιά που, πιθανόν, να είχαν πλαισιώσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να έχουν ταυτιστεί με τη συγκεκριμένη εκπομπή στο παρελθόν. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.

Ράνια Θρασκιά
Ράνια Θρασκιά
Στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο και τον Σπύρο. Για τη συγκεκριμένη ζώνη και για τις αλλαγές που θα γίνουν την ερχόμενη σεζόν, έγινε μία μεγάλη σύσκεψη την προηγούμενη Παρασκευή, όπου και έπεσαν στο τραπέζι όλες οι προτάσεις για πρόσωπα και δομή. Αλλαγές θα γίνουν, ενώ φήμες θέλουν τον Βασίλη Δρυμούση να είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να «παίξει μπάλα» στην πρωινή συντροφιά. Πάντως, επειδή έχει γίνει πολύ κουβέντα για το τι θα κάνει η Ράνια Θρασκιά, μετά το «elatte», προς το παρόν δεν προβλέπεται, μετά τη λήξη της τρίμηνης σύμβασής της, συνέχεια της συνεργασίας. Στην τηλεοπτική λογική, όμως, ισχύει και το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Το μεσημέρι στα κανάλια…

Θα υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή. Μία μελαχρινή μπαίνει σφήνα στις ξανθιές!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη ζώνη. Η απόφαση αυτή δεν είναι τωρινή. Άλλωστε, την πληροφορία την είχε δώσει η «Espresso» πρώτη, δύο μήνες πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Στο πάνελ θα διατηρηθεί η Αλεξάνδρα Τσόλκα και ο Στάθης Παπούλιας, καθώς οι συγκεκριμένοι έχουν ανανεώσει συμβάσεις από τα μέσα Ιουνίου και δεν υπήρξε ποτέ θέμα μετακίνησής τους από τον σταθμό, καθώς είχαν συμφωνήσει και υπογράψει.

Χριστίνα Λαμπίρη
Χριστίνα Λαμπίρη
Η Ρούλα Κουσκουρή και ο Στρατής Λιμνιός θα παραλαμβάνουν σκυτάλη μετά τη Σταματίνα, με μία εκπομπή που θα παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες, κυρίως πόνου, εγκατάλειψης και πίκρας. Οι δυνατότητες και των δύο στο ρεπορτάζ, γνωστές. Ο Στρατής μπορεί να βρει ακόμη και τη φωνή μουγκού ανθρώπου, αν «βιδώσει» στο ότι θα τη «βρει». Η «πελατεία» της Ρούλας γνωστή και... τα παιδιά από «τριτο-τέταρτα βιολιά» γίνονται πρώτα, σε μία ζώνη που προοριζόταν για κασκαντέρ. Με την απόφαση του καναλιού να προωθηθεί ηΣταματίνα Τσιμτσιλή στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, το Σαββατοκύριακο ορφάνεψε. 

Η Βάσια Λόη, που της πρότειναν να το πάρει με «δόξα και τιμή», σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε στην αρχή και μετά από μερικές ώρες έδωσε συνέντευξη στον Νικητέα, δηλώνοντας ότι «δεν θέλει να παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο την εκπομπή και ότι ήλπιζε σε ένα συναινετικό διαζύγιο». 

Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να ανοίξει σαμπάνια και να κάνει ένα ξένοιαστο καλοκαίρι. Τίποτα πιο ασφαλές από το Σαββατοκύριακο. Άλλωστε, τη ζώνη την είχε πέντε χρόνια και έκανε σουξέ, ο κόσμος τη συνήθισε εκεί και, μετά από λίγους μήνες, ουδείς θα θυμόταν ότι η Λόηέκανε καθημερινή εκπομπή για μία χρονιά. 

Αυτές οι εποχές μόνο για τσαμπουκάδες δεν είναι. Εδώ κοτζαμάν Τατιάνα και… υποχώρησε σε όλα και παντού. Την πρόταση του ALTER μόνο ως δώρο θα έπρεπε να τη δει μία παρουσιάστρια όπως η κυρία Λόη, που είναι και νιόπαντρη. Η ιστορία, επίσης, έχει δείξει ότι ο καθένας την αξία του τη δείχνει στο χρόνο και κερδίζει όποιος έχει υπομονή και ψυχραιμία. Άρα, αν υπάρχει έστω και αυτή τη στιγμή δίαυλος επικοινωνίας, θα πρότεινα να τον εκμεταλλευτεί για διαπραγμάτευση. 

Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Φυσικά, μετά τις δηλώσεις της, το κανάλι προχώρησε άμεσα σε άλλη λύση και, όπως όλα δείχνουν, τις εντυπώσεις κέρδισε στο δοκιμαστικό η Άννα Λιβαθυνού. Πέντε υποψήφιες πέρασαν από το κανάλι, μία φέρεται ως φαβορί, με… το «ξανθό» να δείχνει πιο αδύναμος κρίκος από ποτέ.

Στο STAR, τώρα, η Χριστίνα Λαμπίρη θα συνεχίσει τον αγώνα της με τα ίδια μέσα, ίσως και λιγότερα από την περσινή χρονιά, ενώ το«Κους – Κους» θα εξελιχθεί με την παρουσία τουΔημήτρη Παπανώτα, ο οποίος ξαναγυρνάει, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας και περιπέτειας, με την επιλογή του να πάει στο STAR. Σε διακοπές είναι ο Γιώργος Τράγκας, η Ελεονώρα Μελέτη, η Λίτσα Πατέρα, η Φαίη και ο Γιώργος, ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο Δημήτρης Μάρκος, οι αδελφοί Σαραντάκου, η Όλγα Τρέμη και, λογικά, θα πρέπει να ξαναφόρεσε το μαγιό της η Ελένη. 

Διαπίστωση: Μεγάλο «ρεύμα» κινείται προς τα κανάλια της Κύπρου. 

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2010-2011Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2010 - 2011, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας τα εξής:

Α) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ 21, 22, 23
Από Πέμπτη 15/07/2010 έως και Τετάρτη 04/08/2010

Β) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΘΥΡΩΝ
Από Δευτέρα 19/07/2010 έως και Τετάρτη 04/08/2010

Γ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ
Από Δευτέρα 09/08/2010 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της ομάδας.

Δ) ΘΥΡΕΣ και ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010 - 2011
ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
VIP 3.500 €
33 2.000 €
14, 15 1.000 €
11, 12, 16, 17 700 €
1, 2, 8, 9, 20 400 €

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Λόγω του νέου σχεδιασμού στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, όσον αφορά στην χωροταξική διάθεση των εισιτηρίων, απλών και διαρκείας, που σκοπό έχει:
- Την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων
- Την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία της έδρας 
- Και τον καθορισμό αμιγώς θυρών διαρκείας, χωρίς δηλαδή να διατίθενται και απλά εισιτήρια, όπως ίσχυε έως σήμερα
Δε θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 21, 22, 23.
Για τον λόγο αυτό οι κάτοχοι των θυρών αυτών θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να επιλέξουν από τις θύρες 8, 9, 20 εάν το επιθυμούν. Η διάθεση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 15/07/2010, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για τους περυσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 21, 22, 23 που θα μεταφερθούν σε κάποια από τις προαναφερόμενες θύρες.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για τον λόγο αυτό στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει τμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60 € που αφορά στην συνδρομή μέλους, δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε κάτοχος - μέλος θα πρέπει να έχει στην διάθεση του ένα μόνο εισιτήριο διαρκείας.

Στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ θα λειτουργήσει περίπτερο της CITIBANK, για όσους επιθυμούν να εκδώσουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τελευταίο Εκκαθαριστικό Σημείωμα της Εφορίας.

Για παιδιά έως 14 ετών διατίθενται εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 15%
Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες VIP, 33, 14, 15, 11, 12, 16, 17 υπάρχει η δυνατότητα (12) δώδεκα άτοκων δόσεων αποκλειστικά και μόνο με την χρήση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa.
Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 8, 9, 20 υπάρχει η δυνατότητα (3) τριών άτοκων δόσεων αποκλειστικά και μόνο με την χρήση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φίλαθλοι με ειδικές ανάγκες εισέρχονται δωρεάν από τις εισόδους Α1 και Α2 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Οι ανανεώσεις των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας όπως και η αγορά από νέους κατόχους μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους εξής τρόπους:
μέσω Internet στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org,τηλεφωνικά στα τηλ. 210 48 26 434, 210 48 26 454, 210 48 26 464μέσω fax στο fax no 210 48 38 650στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - Αίθουσα Τύπου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να προβείτε σε ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας τηλεφωνικά, μέσω fax, ή μέσω internet, δηλώνοντας τα στοιχεία σας και τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με fax), ώστε να αποφύγετε την όποια αναμονή στην Αίθουσα Τύπου του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΜετρητάΚατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή του καταθετηρίου με fax ,Πιστωτική κάρτα,Επιταγή ημέρας με δικαιούχο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ρίο

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στο Ρίο, μετά από περίπου 4 ώρες από την στιγμή που ξέσπασε, καθώς το πύρινο μέτωπο δεν έχει μεν υποχωρήσει πλήρως έχει όμως περιοριστεί σημαντικά. Στο σημείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθιστούν επίφοβη πιθανή αναζωπύρωση.
Στον χώρο αυτήν την ώρα παραμένουν, μαχόμενοι με τα εναπομείναντα πύρινα μέτωπα, 38 άνδρες της πυροσβεστικής με 14 οχήματα. Η υποστήριξη από αέρος έχει προς το παρόν διακοπεί, καθώς όπως είπαμε η πυρκαγιά έχει περιοριστεί.Να επισημάνουμε πως η άμεση αντίδραση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς στο σημείο έπνεαν και πνέουν ακόμα ισχυροί άνεμοι, και τα πράγματα μπορούσαν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα καθώς η φωτιά ξέσπασε σε σχετικά μικρή απόσταση από οικισμούς.Παράλληλα, πιθανολογείται πως η φωτιά είναι αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας, καθώς είναι η τρίτη που ξεσπά στην περιοχή τον τελευταίο καιρό.

Θα… «πήξουμε» στους chef την επόμενη σεζόν


Ο Έκτορας Μποτρίνι, ο διάσημος chef που παρουσιάζει το reality του Alpha «Εφιάλτης στην κουζίνα», επιστρέφει δυναμικά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με την ίδια εκπομπή, αλλά και με μια ακόμα, στο στοιχείο του πάντα!

Η εκπομπή θα λέγεται «Secret Chef». Πρόκειται για ένα reality, στο οποίο θα συμμετέχουν άτομα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τη μαγειρική και θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά υπό την εποπτεία του Έκτορα Μποτρίνι.

Με το γνωστό του στυλ, υπόσχεται και την επόμενη σεζόν να σώσει εστιατόρια και να μάθει κόσμο να μαγειρεύει… 

«Φυγάδευσαν» το ΖαχόπουλοΑπό την πίσω πόρτα έβαλαν στο κτίριο οι άντρες της Ασφάλειας της Βουλής τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστο Ζαχόπουλο, για να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens.

Οι αστυνομικές Αρχές έστησαν ένα δίχτυ προστασίας στον άλλοτε στενό συνεργάτη και φίλο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ώστε να μην μπορέσει να έχει κανείς κάποιο εσταντανέ του πρώην γενικού γραμματέα, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που είχε κάνει, πηδώντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας του στο Κολωνάκι.

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος, με τη βοήθεια μιας πατερίτσας, περπάτησε και μπήκε στην αίθουσα της Εξεταστικής.

Λίγο νωρίτερα, είχε ζητήσει να μην μπει από την είσοδο που μπαίνουν όλοι οι μάρτυρες. Παρόμοιο αίτημα είχε πριν από λίγο καιρό εκφράσει και ο Ιερομόναχος Εφραίμ, όμως η επιθυμία του είχε απορριφθεί από τον τότε φρούραρχο Κυριάκο Κυριακόπουλο, που έδειξε στον άγιο πατέρα την κανονική είσοδο της Βουλής.
Σήμερα, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Θα υπήρχε κατανόηση για τους αστυνομικούς σε περίπτωση που ο κύριος Ζαχόπουλος δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια του. Να είναι καλά ο άνθρωπος, δείχνει να έχει ξεπεράσει το δράμα που έζησε και με τη βοήθεια πατερίτσας στέκεται ως εκ θαύματος στα πόδια του.
Ροδοκόκκινος στο πρόσωπο, φρεσκοξυρισμένος αλλά με μουστάκι, ο Χρήστος Ζαχόπουλος κάθισε στην καρέκλα, για να ακούσει τις ερωτήσεις των βουλευτών –μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τους ηλεκτρονικούς ξεναγούς για 15 Μουσεία, ένα έργο αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η συζήτηση για την ανάθεση στη Siemens είχε ξεκινήσει επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και κατοχυρώθηκε επί υπουργίας Γιώργου Βουλγαράκη. Όμως τον Οκτώβριο του 2008, και ενώ το Δημόσιο είχε ήδη πληρώσει το 40% του έργου (δηλαδή περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ), ο τότε υπουργός Μιχάλης Λιάπης, βλέποντας ότι η εταιρεία δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της, ζήτησε και πήρε πίσω την προκαταβολή και τους πήγε στα δικαστήρια.

Μισή ώρα κράτησε η κατάθεση Ζαχόπουλου και ο πρώην γενικός γραμματέας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έφυγε το ίδιο διακριτικά όσο ήρθε.

«Μαυραετός» ο ΒάντερσονΣτη Δόξα Δράμας θα κάνει το «αγροτικό» του ο Βάντερσον. Ο 16χρονος Βραζιλιάνος άσος παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στους «μαυραετούς από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο φέρελπις μεσοεπιθετικός αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Δράμα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγογίου.

Βιονικά πόδια... δίνουν «φτερά» σε παραπληγικούς


Ελπίδα στους παραπληγικούς δίνει μία νέα εφεύρεση. Νεοζηλανδοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν τα πρώτα στον κόσμο ρομποτικά-βιονικά πόδια, που επιτρέπουν σε ανθρώπους με αναπηρία να περπατήσουν και πάλι. 

Τα πόδια δοκιμάστηκαν δημοσίως στον δρόμο από τον 23χρονο Χάιντεν Άλεν, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια έμαθε από τους γιατρούς ότι δεν θα ξαναπερπατήσει, εξαιτίας παράλυσης του σώματός του από τη μέση και κάτω, ύστερα από ένα ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Ο νέος χαρακτήρισε «φανταστική εμπειρία» το ότι μπόρεσε να σηκωθεί όρθιος χάρη στα τεχνητά μέλη του και να περπατήσει, νιώθοντας ξανά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Οι εφευρέτες των ρομποτικών άκρων είναι δύο σκωτσέζικης καταγωγής μηχανικοί, ο Ρίτσαρντ Λιτλ και ο Ρόμπερτ Ίρβινγκ, οι οποίοι χρειάστηκαν επτά χρόνια και μια επένδυση 7,1 εκατ. δολαρίων για να δημιουργήσουν τα βιονικά πόδια, τα οποία φέρουν την ονομασία Rex (Robotic Exoskeleton - Ρομποτικός Εξωσκελετός).

Τα πόδια ζυγίζουν 38 κιλά και ο παραπληγικός τα ελέγχει με ειδικό χειριστήριο που θυμίζει joy-stick. Η όλη ιδέα προήλθε από την κινηματογραφική ταινία «Εξωγήινοι», όπου η πρωταγωνίστρια «ντύνεται» με ένα ρομποτικό εξωσκελετό, για να πολεμήσει έναν εξωγήινο.

Οι εφευρέτες χαρακτήρισαν το Rex ρεαλιστική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα αναπηρικά καροτσάκια, καθώς τα τεχνητά πόδια επιτρέπουν στον παραπληγικό να ανεβοκατεβαίνει σκάλες, να στέκεται, να κάθεται, να περπατά προς τα μπρος, προς τα πλάγια και προς τα πίσω.

Τα πόδια, που δεν είναι φθηνά (κοστίζουν 150.000 δολάρια ΗΠΑ), προς το παρόν διατίθενται μόνο στη Νέα Ζηλανδία, αλλά από το 2011 θα πωλούνται και σε άλλες χώρες από την εταιρεία Rex Bionics, η οποία απασχολεί 25 άτομα και πιστεύει ότι η ζήτηση διεθνώς θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσει την προσφορά τα επόμενα χρόνια.

Οι γυναίκες θαυμάζουν την Τζούλια!Γέμισε χθες το club AMMOS στην Κω αφού η guest star της βραδιάς Τζούλια Αλεξανδράτου, τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών. Βέβαια απ’ ότι μαθαίνουμε οι περισσότεροι από εκείνους τους περίπου 800 που πήγαν στο club ήταν… γυναίκες. Προφανώς την έχουν για πρότυπο! Η επαγγελματική της καταξίωση αλλά και η ομορφιά της τις μαγνητίζει!


Alex Higgins: Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αστέρας στο μπιλιάρδο

Δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, γνωστός για την εκπληκτική ταχύτητά του στο παιχνίδι.ο Alex Higgins έχασε τη μάχη με τον καρκίνο χθες σε ηλικία 61 ετών. Ο Ronnie O'Sullivan 3 φορές παγκόσμιος πρωτάθλητής σήμερα, δήλωσε πως ο Higgins ήταν ο άνθρωπος που τον ενέπνευσε. Μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο θρύλο στην ιστορία του μπιλιάρδου

Σοβαρό τροχαίο στην Γούναρη

Σοβάρό τροχαίο δυστήχημα σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ στην οδό Γούναρη στην συμβολή με την οδό Δανιηλίδος, στην Πάτρα. Μοτοσυκλέτα παραβίασε κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιωμετωπικά με άλλη διερχόμενη μοτοσυκλέτα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ενός αλλοδαπού 51 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση.Παράλληλα, τραυματίστηκε, ελαφρά ωστόσο, και ο δεύτερος αναβάτης, ένας 18χρονος Έλληνας.

Το 7 στον Ιμπακαζα.....

Αναρωτήθηκαν πολλοί φίλοι γιατί ο Ριέρα πήρε το 77 στην φανέλα και όχι το 7 που μένει ελεύθερο μετά από την αποχώρηση του Γκαλέτι. Πολύ απλά γιατί το πρόλαβε άλλος. Ο Ιμπαγάσα είναι αυτός που θα φοράει το θρυλικό 7 στην πλάτη.
Και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι του το παραχώρησε με μεγάλη χαρά..

Για να μην χαθει το ελληνικο στοιχειο ο Τζιολης....

Η ενίσχυση στον άξονα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον Ολυμπιακό, καθώς εκεί υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν. Η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτή που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη τους ερυθρόλευκους, αλλά όπως έχουν ξαναπεί πρώτα θα ξεκαθαρίσει ο "Ρίνο" την κατάσταση με τη Μίλαν, με την οποία έχει συμβόλαιο. Αν με το καλό καταφέρει και μείνει ελεύθερος, τότε όντως οι Πειραιώτες θα έχουν πολύ μεγάλη τύχη να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα για 3 χρόνια.
Την ίδια ώρα στην διοίκηση εξετάζουν και τις άλλες περιπτώσεις, που αφορούν παίκτες από την Γαλλική αγορά. Παράλληλα, το όνομα... σφήνα που ακούγεται εδώ και περίπου ένα μήνα είναι αυτό του Αλέξανδρου Τζιόλη. Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής μέσος έχει υποστηρικτές μέσα στην ΠΑΕ. Θεωρούν ότι η ομάδα θα πρέπει να μην χάσει το Ελληνικό στοιχείο και μαζί με τους καταξιωμένους ξένους που έχει αποκτήσει, να πάρει και κάποιους "ντόπιους". Για τον Τζιόλη λένε ότι μπορεί να έχει παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προκάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με την συμπεριφορά του.Σύμφωνα με πληροφορίες του "rednews" o 25χρονος άσος της Σιένα, θέλει και μάλιστα πολύ να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, για να δώσει και κάποιες απαντήσεις, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του. Επιπρόσθετα, η ομάδα του υποβιβάσθηκε στη Serie Β και η προοπτική να παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας δεν τον ενθουσιάζει. Τώρα για τα χρήματα που θέλει η Σιένα, ακούγεται ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο επιθετικος γυρω στις 10 Αυγουστου...τοτε λογικα περνει σειρα ο Μπαπτιστα...

Τελικά είναι αχόρταγοι αυτοί οι Ολυμπιακοί. Δεν πρόλαβε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο ο Ριέρα και ήδη οι οπαδοί των ερυθρόλευκων ονειρεύονται νέο μπαμ! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και πολύ άδικο, όχι γιατί έτσι πρέπει, αλλά η ίδια η διοίκηση αφήνει τα περιθώρια, με την καλή έννοια. Όπως γράψαμε από χθες άμεσα οι Πειραιώτες θα κινηθούν για αμυντικό μέσο, όμως ταυτόχρονα έχουν ανοιχτές... κεραίες σε πολλά μέτωπα.
Για τον Γκατούζο έχουμε τονίσει πώς έχει η κατάσταση και η στάση αναμονής, μπορεί όντως να φέρει τον παίκτη στον Πειραιά. Είπαμε αυτή τη φορά ο χρόνος δεν πιέζει όπως στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.Τώρα επειδή αρκετοί ασχολούνται με το θέμα Μπαπτίστα, η αλήθεια είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο συνεργάτες του, παρακολουθούν την υπόθεση. Από τη στιγμή που η Ρόμα τον βγάζει στο... σφυρί όλα είναι πιθανά. Το ερυθρόλευκο πορτοφόλι είναι αρκετά... βαρύ! Δεν θα γίνουν επιθετικές κινήσεις, όπως με τον Ριέρα, γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο τώρα. Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο.Ο επιθετικός σύμφωνα με το πλάνο προπονητή και διοίκησης θα αποκτηθεί τελευταίος. Γύρω στις 10 Αυγούστου, ίσως και λίγο αργότερα θα πάει η υπόθεση... Αν η Ρόμα μέχρι τότε έχει πουλήσει τον παίκτη, κανένα θέμα, αν όμως δεν έχει βρει αγοραστή τότε όλα μπορούν να γίνουν. Έτσι ακριβώς. Τώρα η σύνδεση με το φιλικό της 13ης Αυγούστου μπορεί να μην λέει και τίποτα...

Ναι για Γκατούζο, αλλά...

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Γκατούζο επιβεβαιώθηκε από έναν εκ των μάνατζέρ του. Σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ο Κλαούντιο Πασκουαλίν παράλληλα δεν έκλεισε την πόρτα στη Μίλαν: «Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Αντριάνο Γκαλιάνι και του Γκατούζο για να αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντηθεί, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ της Μίλαν και του Ρίνο. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν συνεχίζουμε κανονικά, διαφορετικά θα εξετάσουμε τις προσφορές που έχουμε. Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι να μιλήσουμε με τη Μίλαν δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε μαζί του».

Τέλος για πάντα το Love Parade

Την απόφαση να μη διοργανωθεί ποτέ στο μέλλον το μουσικό φεστιβάλ «Love Parade» στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας πήραν οι διοργανωτές του, ύστερα από τη χθεσινή τραγωδία με τον θάνατο 19 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 342.
Αυτό ανακοίνωσε ο ιδρυτής του φεστιβάλ, Rainer Schaller, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.«Το Love Parade ήταν πάντα μια ειρηνική εκδήλωση και ένα χαρούμενο πάρτι, αλλά θα επισκιαστεί για πάντα από την τραγωδία. Όλα τέλειωσαν για το Love Parade», είπε χαρακτηριστικά ο Schaller.

Ενδιαφέρεται για Χαριστέα η Τραμπζονσπόρ

Σε περίοπτη θέση στη μετεγγραφική λίστα της Τραμπζονσπόρ βρίσκεται το όνομα του Άγγελου Χαριστέα.
Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Σενόλ Γκιουνές, θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του συλλόγου και θεωρεί αρκετά καλή περίπτωση τον 30χρονο διεθνή επιθετικό.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος φορ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν υπολογίζεται από τη Νυρεμβέργη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Γκούτι: Πάντα στην καρδιά μου η Ρεάλ

Τίτλοι τέλους στην καριέρα του Γκούτι στη Ρεάλ Μαδρίτης έπεσαν και τυπικά σήμερα.
Ο 33χρονος άσος, σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, εμφανώς συγκινημένος, αποχαιρέτησε τη «βασίλισσα», μετά από 24 ολόκληρά χρόνια (15 εξ αυτών στην πρώτη ομάδα) παρουσίας του στους «μερένχες», ενώ, παράλληλα, ευχήθηκε να επιστρέψει στο «Μπερναμπέου», ούτως ώστε να ολοκληρώσει την καριέρα του.«Ευχαριστώ τη Ρεάλ Μαδρίτης για όσα έζησα μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, με τους οποίους είχαμε μία ξεχωριστή σχέση. Ήρθε η στιγμή να φύγω, αλλά η ομάδα αυτή θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Άλλωστε, αγωνιζόμουν σε αυτή για 24 ολόκληρα χρόνια, τα 15 εξ αυτών ως μέλος της πρώτης ομάδας», τόνισε αρχικά ο Γκούτι και συνέχισε: «Ήρθα εδώ 9 χρονών και φεύγω στα 33 μου. Δεν είναι εύκολη απόφαση για μένα να αποχωρήσω, αλλά ελπίζω, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, να επιστρέψω στο σπίτι μου».Καταλήγοντας ο 33χρονος μέσος, αναφερόμενος στο μέλλον του, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια ομάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Έχω μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Μπεσίκτας, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει την απόφασή μου. Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπου κι αν πάω, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαγόνι

Νεκρός βρέθηκε χθες ένας νεαρός άνδρας μέσα σε εγκαταλελλειμένο βαγόνι στον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στην Πάτρα. Όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός άνδρας έκανε χρήση υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο βαγόνι.
Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από άνδρες της Αστυνομίας στις 18.40 το απόγευμα. Ο νεκρός ήταν ένας 29χρονος Έλληνας.

Θρύλος Turbo!

Το αφεντικό του Ολυμπιακού «τρελάθηκε» και θέλει να φέρει στον Πειραιά και τον (Ισπανό super star) Ραούλ! Πλησιάζει στο λιμάνι και ο Γκατούζο.

Τώρα: Φωτιά πίσω από το νοσοκομείο του Ρίου-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση πίσω από το νοσοκομείο του Ρίου και κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η φωτιά ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
Στην περιοχή επιχειρούν εκτός από επίγειες δυνάμεις (10 οχήματα και 30 πυροσβέστες) ελικόπτερο και τρία καναντέρ, καθώς πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για πιθανή επέκτασή της ή αναζωπύρωσή της σε περίπτωση που τεθεί υπό έλεγχο.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από χαράδρα στο ύψος της ταβέρνας Ιφιγένεια και εξελίχθηκε με γοργούς ρυθμούς εξαιτίας των ανέμων.Ωστόσο εκτιμάται ότι λόγω του ότι υπήρξε άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης και εξαιτίας του ότι είναι ημέρα και μέχρι να πέσει το φως υπάρχει ακόμη μεγάλο χρονικό περιθώριο, η φωτιά θα αντιμετωπιστεί και θα περιοριστεί σχετικά γρήγορα.Η περιοχή έχει γεμίσει καπνό, ενώ οι κάτοικοι των γύρω περιοχών παρακολουθούν με ένταση την εξέλιξή της.Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φωτιά που εκδηλώνεται σε αυτή την πλευρά της Πάτρας το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που προκαλεί μεγάλη απορία αλλά και υποψίες για σκόπιμες εμπρηστικές ενέργειες.

Πυρκαγιά στο Καστρίτσι Αχαΐας!

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 15:20 σε δασική έκταση στο Καστρίτσι, βόρεια της Πάτρας.Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις με 14 οχήματα και 38 πυροσβέστες, ενώ απο αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Γεννά ελπίδες…

Το τελευταίο εσωτερικό διπλό, πριν την αναχώρηση (σ.σ. Δευτέρα πρωί) για τοΕλατοχώρι Πιερίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο τηςπροετοιμασίας της έδωσε η ομάδα της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς.

Οι «κοκκινόμαυροι», παρουσία 
100 περίπου ατόμων, έδειξαν αρκετά πράγματα, όπως το πάθος και η δύναμη, αλλά και η ποιότητα που αναμένετε να είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μαραντά.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1 ώρας χωρισμένη σε τέσσερα δεκάλεπτα, όπου η ομάδα των «
κόκκινων» επικράτησε 3-1 των «μπλε».
ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ: 1-3
Τα γκολ: 0-1 (Προβατίδης), 0-2 (Ντίνας), 0-3 (Προβατίδης), 1-3 (Ζαχαράτος)  Τα 15λεπτα: 0-1, 0-2, 1-0, 0-0…
ΠερίληψηΤο παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη, με τους «μπλε» να υπερτερούν λόγω του διδύμου Κορδονούρη-Αποστολίδη, αλλά και στην συνολική απόδοση τους, με Ντίνα, Ουρτάδο, Προβατίδη και Κυβελίδη σε πολύ καλή μέρα. Απ_την άλλη, οι «κόκκινοι» είχαν κάποια προβλήματα στην μεσαία γραμμή, από την οποία όμως κατάφεραν και να σκοράρουν. Το σκορ άνοιξε στο 1ο 15λεπτο ο Προβατίδης έπειτα από λάθος γύρισα του Πάνου στον Χάχαλη και πάσα του Κυβελίδη, ενώ στο 2ο 15λεπτο, οι «μπλε» πέτυχαν 2 ακόμη γκολ, με τον Ντίνα πάλι από πάσα του Κυβελίδη και τον Προβατίδη. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Ζαχαράτος με εκπληκτικό σουτ στα όρια της περιοχής (30 15λέπτο), ενώ 0-0 έληξε το 4ο 15λεπτο…
Οι συνθέσεις…
ΜπλεΧάχαλης, Ακπαρίδης, Γενιτσαρίδης, Πάνος (45_Κοτσόκολος), Γ. Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Χρυσάφης (15_Παπαποστόλου), Δημογιάννης, Ζαχαράτος, Μαγκαφάς, Κουσκουνάς.Κόκκινοι: Κύργιος (45_Δρακόπουλος), Ντίνας, Κορδονούρης, Αποστολίδης, Παπαποστόλου (15_Γαλακτερός, 45_Ζέλιος), Τζιβίλογλου, Τόμασιτς, Ουρτάδο, Προβατίδης, Δαμιανίδης, Κυβελίδης.

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Ρίο

Εξακολουθεί να μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο Ρίο. Η φωτιά ξέσπασε πριν από περίπου μία ώρα και στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς επικρατούν και αρκετα ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι κάνουν τα πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα.
Αυτήν την ώρα στο σημείο βρίσκονται 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άνδρες. Επιπλέον, από αέρος μάχονται εναντίον της φωτιάς 3 αεροπλάνα τύπου καναντέρ, και 2 ελικόπτερα. Τα ελικόπτερα εφοδιάζονται από τον Καστελόκαμπο, ενώ τα αεροπλάνα από το Αντίρριο.

Μεγαλεία για τον Άρη!

Μεγαλεία για τον Άρη!
Ο Άρης έγινε πλέον δεκτός από την Ευρωπαϊκή Ένωση ποδοσφαιρικών συλλόγων (ECA-EUROPEAN CLUB ASSOCIATION), και είναι πλέον η 4η ελληνική ομάδα (μετά τον Ολυμπιακό τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ) που μπήκε στη σχετική λίστα.Μάλιστα εκτός του Άρη και άλλες ελληνικές ομάδες είχαν καταθέσει αίτηση για να γίνουν δεκτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση ποδοσφαιρικών συλλόγων, αλλά μονάχα η ΠΑΕ Άρης έγινε δεκτή καθώς όπως αποδείχτηκε πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Πάντως, στη λίστα πέραν των 4 ελληνικών ομάδων, υπάρχουν και 3 κυπριακές ομάδες (Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση).Στην Ένωση, της οποίας αυτή τη στιγμή πρόεδρος είναι ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε συμμετέχουν οι κορυφαίοι σύλλογοι από κάθε χώρα στην Ευρώπη. Μάλιστα η συγκεκριμένη Ένωση αριθμεί κοντά στα 200 μέλη, ενώ το 2008 όπου ιδρύθηκε τα ιδρυτικά μέλη ήταν 16 εκ των οποίων και ο Ολυμπιακός.Εξάλλου, η ΠΑΕ  Άρης έχει προσκληθεί στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί Το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη της Ελβετίας, όπου και θα εκπροσωπηθεί από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, που άλλωστε πραγματοποίησε και όλη την προεργασία της αίτησης για την είσοδο στην Ένωση.

Επιβεβαιώνει για Μπρέσια

Επιβεβαιώνει για Μπρέσια
Το ενδιαφέρον της Μπρέσια για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας σε ιστοσελίδα της Χιλής. Παρόλα αυτά ο άσος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του.
«Το ενδιαφέρον της Μπρέσια είναι πραγματικό. Όμως έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο αμυντικός του «δικέφαλου» του Βορρά, ο οποίος φάνηκε πάντως, αβέβαιος για το μέλλον του.

«Δεν γνωρίζω τις προθέσεις των ανθρώπων της διοίκησης και απέχουμε μία εβδομάδα από τον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στονΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο Χιλιανός άσος στους συμπατριώτες του.

«Φέρτε μου τον ΠΑΟ»

«Φέρτε μου τον ΠΑΟ»Η πρώτη βραδιά του Άλμπερτ Ριέρα στην Ελλάδα, περιελάμβανε φαγητό στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με τον Ισπανό άσο να μαθαίνει τα πάντα για τον αιώνιο αντίπαλο. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Ισπανός παρακολουθούσε τους φίλους της νέας του ομάδας, με χιούμορ και χαμόγελο και όταν ήρθε η ώρα να παραγγείλει το φαγητό που θα έτρωγε σημείωσε με χαρούμενο ύφπς:
«Φέρτε μου τώρα τους πελάτες!», είπε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, ο ίδιος τους τόνισε ότι εντός γηπέδου όλοι είναι «εχθροί» και στην άποψη αυτή συμπεριέλαβε και τον αδερφό του Σίτο Ριέρα όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι.
«Θα τα πούμε στο γήπεδο με Σισέ»
Στη συνέχεια ο ίδιος ενημερώθηκε από τους οπαδούς για το σχόλιο του Τζιμπρίλ Σισε για τον ίδιο (δεν είναι κάτι σπουδαίο ο Ριέρα, είπε ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού), με τον Ίβηρα αριστερό χαφ να απαντάει:«Τώρα τι να πω! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τα πούμε στο γήπεδο».

«Ψάχνεται» για Κλόζε

«Ψάχνεται» για Κλόζε

Την περίπτωση του Μίροσλαβ Κλόζε εξετάζει ο Ολυμπιακός καθώς ο Γερμανός φορ δεν υπολογίζεται από την Μπάγερν Μονάχου. Ο διεθνής άσος θέλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ οι Βαυαροί γύρω στα τέσσερα εκατ. ευρώ!Ο ένας εκ των μάνατζερ του Γερμανού σούπερ σταρ σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» επικοινώνησε με άνθρωπο του Ολυμπιακού προκειμένου να βολιδοσκοπήσεις τις προθέσεις των Πειραιωτών αλλά και το κατά πόσο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον 32 χρονο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου.Ο Κλόζε έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την γερμανική ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Φαν Χάαλ για τη φετινή σεζόν. Για τη παραχώρηση του όπως αναφέρει η εφημερίδα απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 3 ή 4 εκατ. ευρώ και ο παίκτης επιθυμεί αμοιβής ύψους 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Τραυτισμενος αλλοδαπος...

treis meres prin...meta apo thn bolta mu....apofasisa na stamathsw gia ligo sthn toso omorfh plateia Olgas pou oloi gnwrizoume...Dystyxws to theama pou antikrisa htan pragmatika tragiko....anthrwpoi kathe ethnikothtas oi opoioi eixan gia mono tous proskefali thn xloh gia thn opoia o Dhmos patrwn kanei tosa polla kai frontizei to dixos allo....ola kylousan omala ewsotou..akousa fwnes fasaria, hxous apo spasmena mpoukalia....anhsyxhsa opws htan fysiko...shkwthika na dw ti trexei kai antikrisa ena pragmatika tromaktiko theama!2 allodapoi..epaizan mia arrwsthmenh ekdosh tou gnwstou se olous mas "kynhghtou" o enas kradaine epikindyna pros thn katrythynsh tou allou me ena spasmeno mpoukali.....kathws proxwrhsa anazhtwntas ton ypaitio ayths ths anastatwshs...anakalypsa allon enan allodapo se athlia katastash....htan traymatismenos sovara h raxiaia perioxh kathws kai h plagia perioxh tou wmou htan maxairwmenh se bathmo pou to aima eixe kylisei mexri to panteloni tou kai estaze akatapaysta... sto dapedo...espeysa na boithisw alla fainetai oti htan kati parapanw apo panikoblhtos....TON dikaiologw apolyta kathws briskotan se tetoia katastash peripou 7-10' lepta kai den eixe dextei ixnos boithias h symponias....skeftomenos ola ayta....eida thn astynomia na katafthanei epitelous ....argoporhmenh ws synithws! h drash ths tha xarakthrizotan epioikws aythormith..kathws synelabe ton prwto allodapo pou brhke mprosta ths ....o drasths tou symbantos profanws katefyge....se kapoio apo ta kontina magazia...isws kai na glytwse pios kserei egw pantws den ton eida ekei! afu loipon perase xeiropedes stn allodapo pou prospathouse ws fanhke na yperaspistei ton traymatismeno filo tou....akousa...thn ekshs frash: MPATSOI,GOUROUNIA,DOLOFONOI.....eksorgisthka den xreiazotan kai alloi sygxhsh sto eidh dyskolo ergo ths astynomias....ekana parathrhsh stous anthrwpous oi opoioi to fwnaksan ayto....kai dexthka isxyrh lektikh epithesh apo aytous!! ayto p m ekane entypws htan pws htan mia "aytodiaxeirizomenh"- "aytonomh" omada nearwn paidiwn...thlimmenos anarwththika....-aytes einai arage oi lyseis pou dinoun aytes oi omades atomwn se tetoies katastaseis?? etc ekfrazoun thn ntroph gia to systhma pou leitourgei lanthasmena....syggnwmh alla egw den pisteyw pws ayto exei kapoio apotelesma..etc loipon exontas perasei hdh 15-20 lepta fanhke to polypothito agatho: to asthenoforo, h xalarothta tou proswpikou me ksafniase dysaresta!!! par'ola ayta o allodapos kata passa pithanothta elabe perithalpsh....! dysoiwnes skepseis gemisan to myalo m....eixa parakolouthisei 4 apo ta pio lyphra gegonota! 1) o traymatismos tou anthrwpou kai h athlia katastash..sthn opoia zouse...2) h aythormith kai mh programmatismenh drash ths astynomias kathws kai h elleipsh genikoterhs organwshs..3) to ethniko systhma ygeia elampse dia ths apousias tou...gia arketh wra .4) h omada twn paidiwn h opoia profanws eixe ws skopo na kanei figoura kai na dhmiourghsei perissotero xaos! .................ola apo to kako st xeirotero....opoios nomizei oti aksizoume ena kalytero mellon....emeis kai h xwra mas alla kai oi anthrwpoi pou zoun se aythn aneksarthtou ethnikothtas...prepei kai o idios na topothethsei to domiko tou litho sthn syllogikh Hthikh kai aksioprepeia!! En8ade Keitai....H eksathliwsh ths xwras mas.... Boukefalas!

Επιστροφή Πρίντεζη;

Επιστροφή Πρίντεζη;


Τον Γιώργο Πρίντεζη πίσω στον Ολυμπιακό στέλνουν ισπανικά δημοσιεύματα. Η Μάλαγα, στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης θέλει να τον αφήσει να φύγει λόγω υψηλού συμβολαίου.
Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Opinion de Malaga», ο Πρίντεζης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο λιμάνι. Ο προπονητής της Μάλαγα, Αϊτο δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του διεθνή άσου στην ομάδα του και δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.
Ο Ελληνας άσος έχει ετήσιες απολαβές πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στη Μάλαγα κάτι από το οποίο οι Ισπανοί θέλουν να απαλλαχτούν. Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός όντως ενδιαφέρεται ή πρόκειται απλά για φήμες.