ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Κατσικόπουλος στο Δήμο Πατρέων και σενάριο για Σώκο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει να προσανατολίζεται στην "σούπερ-έκπληξη" και να βάλει υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θύμιο Σώκο, Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες που έμαθε το thebest.gr πριν λίγο. Ωστόσο, ενώ το θέμα για το Δήμο Πατρέων έχει λήξει, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος φαίνεται ότι και η αποψινή νύχτα θα είναι μακριά καθώς ασκούνται πιέσεις στον Γιώργο Παπανδρέου να δώσει το χρίσμα στον Αποστόλη Κατσιφάρα.
Η επιλογή Σώκου συνδέεται με το σενάριο που είχε αποκαλύψει προ μηνός το thebest.gr και σύμφωνα με το οποίο την υποψηφιότητά του επιθυμούν οι Άραβες επενδυτές του Δήμου Αστακού.

Alpha για περιφερεια Δ.Ελλαδας

Συμφωνα με το ρεπορταζ ο Κατσιφαρας δηλωσε παρων σε οτι του πει ο Παπανδρεου(περιφερεια) αν και και ακουγεται και το ονομα του Σωκου....

Πληρώνουμε ακομα την παρόρμηση του Παπανδρεου....

Σήμερα η Αγγέλα Κοκκόλα, η διευθύντρια του γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου, δίνει συνέντευξη στα ΝΕΑ όπου περιγράφει το κλίμα της περιόδου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.


Αναφερόμενη στον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, φτιάχνει την «αγιογραφία» του και κάπου εκεί λέει ότι ήταν και παρορμητικός. « Μερικές φορές ήτανε και παρορμητικός.

Δηλαδή αυτό το «Τσοβόλα δώσ΄ τα όλα» δεν ήτανε μέσα στο πρόγραμμα. Ακουσε κάτι ο Ανδρέας από το πλήθος και το είπε. Στο Περιστέρι ήμασταν; Κάπου εκεί νομίζω». Αυτό το «Τσοβόλα δώστα όλα» το πληρώνει σήμερα ο λαός με τους κατακτητές του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Τέτοιος ηγέτης ήταν που κατέστρεψε με τις … παρορμήσεις του μια ολόκληρη γενιά.

Περιφερεια Αττικης

Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες η Μπιρμπιλη θα παρει το χρισμα για την περιφερεια Αττικης απο τον Παπανδρεου οσο και να διαφωνουσε αρχικα....

Τι θα γίνει με το υπουργείο Υγείας...

Για το χώρο της Υγείας και της Απασχόλησης εν όψει του ανασχηματισμού, το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει την υπαγωγή του τομέα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, από το υπουργείο Εργασίας που ανήκει σήμερα, στο υπουργείο Υγείας και κατά συνέπεια την αναβάθμιση του ρόλου του υπουργείου αυτό. Αυτό ίσχυε και παλαιότερα.


Έτσι το υπουργείο Εργασίας θα κρατήσει μόνο...

τα θέματα απασχόλησης.

Η νυν υπουργός Υγείας Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου ενδέχεται να μετακινηθεί ως υφυπουργός στο Εξωτερικών για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Συγχωνεύονται πάλι τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών...

Ενόψει του ανασχηματισμού εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες η εκ νέου συγχώνευση των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών. Ή τουλάχιστον ενός μεγάλου τμήματος των αρμοδιοτήτων του Οικονομίας στο Οικονομικών υπό τον Γ. Παπακωνσταντίνου.


Επίσης φαίνεται να δημιουργείται πάλι αυτοτελές...

υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, που μετά τις εκλογές είχε υπαχθεί στο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας υπό την κ. Κατσέλη. Με υπουργό ή υφυπουργό.

Στο υπουργείο Πολιτισμού η Κατσέλη

Στο υπουργείο Πολιτισμού από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης μετακινείται, κατά τον επερχόμενο ανασχηματισμό, η Λούκα Κατσέλη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας.


Η Λ. Κατσέλη θα πάρει τη θέση του Π. Γερουλάνου που μάλλον μετακινείται στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο των δομικών αλλαγών.

Τα θέματα Τουρισμού θα κρατήσει ο Γ. Νικητιάδης που έχει...

ισχυρές πλάτες εκ του εξωτερικού.

Έκλεισαν τα «Ελληνικά Γράμματα»


Μετά από από 53 χρόνια λειτουργίας


Έ
κλεισε -έπειτα από 53 χρόνια λειτουργίας- ο εκδοτικός οίκος «Ελληνικά Γράμματα», θυγατρική τουΔΟΛ, στην οποία εργάζονταν 90 άτομα.
Τα Ελληνικά Γράμματα ιδρύθηκαν το 1957 ως προσωπική επιχείρηση με κύρια επιδίωξη την ανάπτυξη της εκδοτικής δραστηριότητας που απευθυνόταν στον ακαδημαϊκό και επιστημονικό χώρο της Ελλάδας.
Από τις 13 Μαρτίου 2007 εντάχθηκαν πλήρως στον όμιλο των εταιρειών του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ο οποίος κατέστη μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.

Πληρώνουμε ακομα την παρόρμηση του Παπανδρεου....

Σήμερα η Αγγέλα Κοκκόλα, η διευθύντρια του γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου, δίνει συνέντευξη στα ΝΕΑ όπου περιγράφει το κλίμα της περιόδου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενη στον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, φτιάχνει την «αγιογραφία» του και κάπου εκεί λέει ότι ήταν και παρορμητικός. « Μερικές φορές ήτανε και παρορμητικός.
Δηλαδή αυτό το «Τσοβόλα δώσ΄ τα όλα» δεν ήτανε μέσα στο πρόγραμμα. Ακουσε κάτι ο Ανδρέας από το πλήθος και το είπε. Στο Περιστέρι ήμασταν; Κάπου εκεί νομίζω». Αυτό το «Τσοβόλα δώστα όλα» το πληρώνει σήμερα ο λαός με τους κατακτητές του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Τέτοιος ηγέτης ήταν που κατέστρεψε με τις … παρορμήσεις του μια ολόκληρη γενιά.

Ούτε την ομιλία του δεν πρόσεξε!

Τόσο μεγάλη σημασία έδωσε στα χθεσινά 36α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, που δεν μπήκε καν στον κόπο να «χτενίσει» την ομιλία που του έγραψαν γι΄ αυτό και έλεγε ασάφειες, όταν την εκφωνούσε.
Παραθέτουμε λοιπόν απόσπασμα της ομιλίας του όπως αυτή εστάλη στα ΜΜΕ:
«Φίλες και φίλοι, οι πράξεις μας δείχνουν την αλλαγή που έρχεται παντού… Και τις επόμενες μέρες, παρουσιάζουμε τη δραματική απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησής τους».
Πόσο δραματική και όχι δραστική άραγε μπορεί να είναι η απλοποίηση γραφειοκρατικών διαδικασιών;
Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει και μάλλον δραματικές αλλαγές θα περιμένουν όσους θέλουν να φτιάξουν μικρές ή μεγάλες εταιρείες.
Αφού ο Παπανδρέου δεν πρόσεξε ούτε την ομιλία του, φαντασθείτε πόσο προσέχει τις κινήσεις του γενικώς.

Σαμαρας: «Μη φεύγετε θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα…»

Σε αναδιάταξη της στρατηγικής της προχωρά αυτές τις ημέρες η Νέα Δημοκρατία με τον Σαμαρά να δίνει μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση του διαρκώς διογκούμενου κύματος της ανεργίας και της μετανάστευσης που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες.
«Μη φεύγετε θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα…» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. χθες στην ομιλία του στα Αμπελάκια διαπιστώνοντας το οξύτατο πρόβλημα του νέου ξενιτεμού που έχει αρχίσει να δημιουργείται.
Ο Σαμαράς ετοιμάζει την πρόταση του την οποία θα παρουσιάσει το μεθεπόμενο Σάββατο στη ΔΕΘ.

Η χειρότερη απάντηση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ο Ρέππας και οι συνεργάτες του όταν πήραν προχθές στα χέρια τους τα στοιχεία για τις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο που είναι μειωμένες κατά 68,3% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2009! Είναι η χειρότερη επίδοση των τελευταίων 15 ετών.
Η πτώση των ταξινομήσεων διαμορφώνεται στο 65,3%, ως προς το μέσο όρο των αντίστοιχων μηνών της περιόδου 2004-2009. Συνολικά, τον Αύγουστο ταξινομήθηκαν 7.167 νέα αυτοκίνητα.
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) υπογραμμίζει ότι η κάμψη στις νέες ταξινομήσεις επηρεάζει αρνητικά και τα δημοσιονομικά έξοδα.
Ο Σύνδεσμος επαναλαμβάνει ότι το κράτος εισέπραττε ετησίως στο παρελθόν πάνω από 1,5 δισ. ευρώ από τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων ενώ φέτος τα έσοδα αναμένονται να περιοριστούν σε 640 εκατ. ευρώ χαμηλότερα από τον στόχο 980 εκατ. ευρώ.
Και να αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 15 χρόνια το αυτοκίνητο ήταν είδος πολυτελείας φορτωμένο με ένα σωρό κοινοτικούς δασμούς γι΄ αυτό και ο κόσμος αγόραζε μεταχειρισμένα. Αυτή είναι η χειρότερη απάντηση για την κατάσταση στην οποία έχει καταντήσει το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γαβρίλης Λιατσής διαμηνύει στη ΝΔ ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου

"Βόμβα" είναι πιθανόν να σκάσει στο δημοτικό σκηνικό του Πύργου, στον Νομό Ηλείας, με τον υποψήφιο Δήμαρχο που στηρίζει η ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο κ. Γαβρίλης Λιατσής μελετάει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη δημοτική "κούρσα", καθώς τον προβληματίζουν έντονα οι κινήσεις του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ κ. Τζαβάρα, οι οποίες, κατά τον κ. Λιατσή, δεν ευνοούν την υποψηφιότητά του. Μάλιστα ο υποψήφιος Δήμαρχςο Πύργου διερευνά το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στελέχη του κόμματος εκτιμούν ότι αν ο κ. Λιατσής εξασφαλίσει το "ναι" για τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη, τότε θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα δημοτικά. Βεβαίως, σε αυτή την περίπτωση η ΝΔ θα έχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς θα κληθεί να ανζητήσει υποψήφιο, ενώ ουσιαστικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.
Ωστόσο, διατυπώνεται και η εκτίμηση ότι ο κ. Λιατσής πιθανόν διαμηνύει τα περί πθιανής αποχώρησής του, προκειμένου να εξαναγκαστούν σε ανοιχτή και ουσιαστική στήριξή του τόσο ο κ. Τζαβάρας, όσο και το υπόλοιπο κομματικό δυναμικό της ΝΔ στην πόλη του Πύργου. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα πάντως το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει και θα διαπιστώσουμε αν πρόκειται περί "συνδικαλιστικού ελιγμού" ή για παραγματική επιλογή.

Ενεργοποίηση Μεϊμαράκη για τις εκλογές του Νoεμβρίου

Την στρατηγική που εφάρμοσε ως γραμματέας του κόμματος, μαζί με τον Θεόδωρο Αναγνωστόπουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998 αναμένεται να ενεργοποιήσει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος αναλαμβάνει στη ΝΔ ρόλο για... δύσκολες αποστολές, ενόψει τον δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Νοεμβρίου.

Μέχρι το βράδυ ξεκαθαρίζει το θέμα για τις υποψηφιότητες

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΝΕΤ, μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των υποψηφιοτήτων τόσο για τον Δήμο Πατρέων, όσο και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς οι υποψήφιοι των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στο τραπέζι είναι των κυρίων Κατσικόπουλου και Κατσιφάρα, όπως είναι ήδη γνωστό.
Αναμένεται ωστόσο μέχρι απόψε να έχει αποφασιστεί τι πόστο θα κληθεί να διεκδικήσει καθένας από τους δύο, ποιος δηλαδή θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, και ποιος Υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και να δοθεί έτσι τέλος στο πολύκροτο πολιτικό σήριαλ των τελευταίων ημερών.

Ορμησε στον δράστη... και έφαγε την δεύτερη σφαίρα!


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΛΕΖΩΝΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ

 
Α
φαντος εξακολουθεί να παραμένει ο δράστης που χθες τα ξημερώματα πυροβόλησε δύο φορές τον 25χρονος συνιδιοκτήτη του κλαμπ Reja στην Πάτρα, Κώστα Μπελεζώνη. Ο Μπελεζώνης μίλησε σήμερα στο Patra Tv και δήλωσε πως ο δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές. Την πρώτη σφαίρα κατάφερε να την αποφύγει, όμως η δεύτερη τον χτύπησε καθώς έτρεξε προς τον δράστη για να του πάρει το όπλο. Στη συνέχεια έστω και χτυπημένος προσπάθησε να τον ακολουθήσει, όμως τα πόδια του... δεν τον κράτησαν. Ο δράστης κατάφερε να απομακρυνθεί και μάλιστα απο τον χωματόδρομο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κλαμπ. Ο 25χρονος πιστεύει πως η επιχειρηματική του άνοδος ήταν η αιτία του κακού. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για δέκα ακόμη ημέρες ενώ θα μπορέσει να περπατά και πάλι χωρίς πρόβλημα σε 4 περίπου μήνες.

Εκλέγεται βουλευτής η Δήμητρα Μπάστα;

 

 
Η Δήμητρα Μπάστα κερδίζει την ένστασή της στο εκλογοδικείο, σε βάρος της Μαρίας Κυριακοπούλου; Αυτό λένε οι πληροφορίες του dete.gr. Και αν αυτό ισχύει, και με δεδομένη την κάθοδο του Απόστολου Κατσιφάρα στις εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, τότε η περιφερειάρχης Ηπείρου εκλέγεται βουλευτής Αχαϊας, κάτι το οποίο είναι και η μεγάλη της επιθυμία. Καλά πληροφορημένες πηγές του dete αναφέρουν πως η απόφαση του εκλογοδικείου "γέρνει" στο πλευρό της κυρίας Μπάστα η οποία "απέχει" από την κυρία Κυριακοπούλου λιγότερες από 200 ψήφους. ΙΣως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που η κυρία Μπάστα δεν θα επιθυμούσε να λάβει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για την θέση της υποψήφιας Δημάρχου, αν και όπως είχαμε γράψει μέχρι και πριν από δύο 24ωρα ήταν το "απόλυτο φαβορί"!
ΑΧΑΙΑ ΨΗΦΟΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
30.978
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ25.272
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ24.944
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ22.736
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ19.802
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ19.665
ΒΕΡΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ19.528
ΘΩΜΑ ΜΑΡΙΑ18.048
ΠΑΠΑΓΙΑΒΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ17.965
ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ15.172
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ12.367
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ12.124

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταστράφηκαν φάρμακα αξίας πάνω από 100.000 ευρώ στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου

Μια πρωτοφανής υπόθεση καταστροφής φαρμακευτικών σκευασμάτων, απασχολεί την διοίκηση του ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου στην Πάτρα. Στις αρχές Αυγούστου και εν μέσω καλοκαιρινών αδειών, μια μόλις ημέρα μετά την διακοπή της φύλαξης του κτιρίου από ιδιωτική εταιρεία, οι υπάλληλοι που έφτασαν το πρωί στο φαρμακείο του ιδρύματος, διαπίστωσαν πως σε ένα από τα ψυγεία υπήρχε σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν, η καταστροφή των φαρμακευτικών σκευασμάτων που φυλάσσονταν σε χαμηλές θερμοκρασίες, η αξία των οποίων ξεπερνάει αρκετά τις 100.000 ευρώ.Αμέσως η διοίκηση του υποκαταστήματος ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος που μπορεί να προκάλεσε βλάβη στο ψυγείο, ή της ανθρώπινης αμέλειας και του λάθους.Να σημειωθεί ότι τα ψυγεία αυτά έχουν συναγερμό και ειδικό μηχανισμό, ο οποίος ενεργοποιεί σήμα κινδύνου σε κάθε τέτοια περίπτωση, όμως μετά την αποχώρηση των ιδιωτών φυλάκων, δεν υπήρχε κανείς μετά το τέλος της λειτουργίας στο χώρο, ώστε να αντιληφθεί έγκαιρα το συμβάν και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.Το ίδιο μπορεί να συμβεί σε περίπτωση βλάβης στα ιατρικά μηχανήματα εκατομμυρίων ευρώ, όπως ο μαγνητικός τομογράφος, που διαθέτει το ίδρυμα και βρίσκονται πλέον αφύλαχτα μέσα στο κτίριο του Αγίου Αλεξίου.Η κατάργηση της ιδιωτικής φύλαξης έγινε μετά από απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου και αφορά τα υποκαταστήματα του ταμείου σε ολόκληρη την Ελλάδα, γεγονός που όπως δείχνουν τα πράγματα μπορεί να στοιχίσει στον οργανισμό.Αντίθετοι στην απόφαση του διοικητή είναι οι συνδικαλιστές του Ιδρύματος, καθώς θεωρούν ότι η απουσία φύλαξης θα δημιουργήσει πολλαπλάσια προβλήματα και ζητούν άμεση λύση στο πρόβλημα.

Μουρίνιο:"Εξαιρετικός ο Papa"

Μετά τα κολακευτικά σχόλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά και των συμπαικτών του στη Μίλαν ο Σωκράτης...
Παπασταθόπουλος απέσπασε τα εύσημα και από τον προπονητής της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Special One μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport για τη νέα Μίλαν και βέβαια αναφέρθηκε στον Έλληνα διεθνή που φόρεσε φέτος την φανέλα της. "Ο Παπασταθόπουλος και ο Μπόατεγκ είναι εξαιρετικοί ενώ ο Ρομπίνιο και ο Ιμπραίμοβιτς ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου" είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος αντίπαλος κατά την περσινή χρονιά τουλάχιστον των "Ροσονέρι" στην Ιταλία.

Πάτρα: Μαχαίρωσαν διεθνή πολίστα μπροστά στον γιο του!

Δύο αδίστακτοι κακοποιοί τον μαχαίρωσαν στο στήθος και άρπαξαν μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού του...


το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο. Θύμα ο 36χρονος πρώην διεθνής πολίστας της τοπικής ομάδας, Βασίλης Λαμπάτος. Η ληστεία έγινε το μεσημέρι πίσω από την περιοχή του Γηροκομείου. Ο 36χρονος αθλητής οδηγούσε το αυτοκίνητό του και στο πίσω κάθισμα είχε τον γιο του.

Ξαφνικά τον πλησίασαν δύο κακοποιοί που επέβαιναν σε μηχανή. Ο ένας έβγαλε μαχαίρι και ο 36χρονος αναγκάστηκε να σταματήσει. Οι δράστες παρά το γεγονός ότι δεν προέβαλε αντίσταση τον μαχαίρωσαν στο στήθος, μπροστά στα μάτια του παιδιού, που έβαλε τα κλάματα.

Πολύ γρήγορα βούτηξαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή. Ο πολίστας, ελαφρά τραυματισμένος, ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια πήγε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται χωρίς για την ώρα αποτέλεσμα...

To γαρ πολύ του ...σεναρίου για υποψηφίους σε Δήμο και Περιφέρεια γεννά παραφροσύνη

To γαρ πολύ του ...σεναρίου γεννά παραφροσύνη. Κάπως έτσι μπορεί κανείς να ερμηνεύσει την έξαρση σεναριολογίας που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες και που οδηγεί σε αλληλοσυγκρουόμενες εκτιμήσεις για τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι σε περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Δήμο της Πάτρας.

Έχουμε και λέμε:

To Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ανέφερε ως πιο πιθανό υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων τον Αλέξη Σκαρμέα, ενώ για τη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας είτε Δημήτρη Κατσικόπουλο είτε Αποστόλη Κατσιφάρα.

Την ίδια στιγμή το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έπαιζε ως φαβορί για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη τον Αποστόλη Κατσιφάρα ενώ η ΕΡΤ3 βλέπει τον υφυπουργό Δικαιοσύνης να αναλαμβάνει τη θέση του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων.

Ο ΣΚΑΪ τέλος προέβλεψε ότι ο Αποστόλης Κατσιφάρας τίθεται υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Στην πόλη την τελευταία ώρα κυκλοφορεί το σενάριο ότι «έκλεισε» ο Απ. Κατσιφάρας για υποψήφιος Περιφερειάρχης με αντιπεριφερειάρχες τους τρεις νομάρχες και την Δήμητρα Μπάστα να ηγείται του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για το δήμο της Πάτρας.
ην συγκεκριμένη εκτίμηση – τακτική του Γιώργου Παπανδρέου για τις περιφέρειες έγραψε από το πρωί το enpatrais.blogspot.com κρατώντας ωστόσο επιφύλαξη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν τροφοδοτούνται με πληροφορίες που προέρχονται από κομματικά γραφεία και εκφράζουν είτε ευσεβείς πόθους είτε εκτιμήσεις των στελεχών.
Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του enpatrais.blogspot.com την απόφαση θα πάρει σήμερα το βράδυ ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου προσωπικά και χωρίς να συζητήσει με τα κομματικά γραφεία.

Άλλα έλεγε πέρσι και άλλα λέει φέτος...

Πέρυσι , στις 12 Σεπτεμβρίου 2009, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνιζε στην ομιλία του στη ΔΕΘ: « Η πρόταση που ακούσαμε πριν από μια εβδομάδα (σσ αφορούσε στο πάγωμα των μισθών και των συντάξεων που είχε εξαγγείλει ο Καραμανλής) , ήταν και είναι καταστροφική για τη χώρα. Αν σήμερα παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά. Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους. Και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης… Δεσμευόμαστε λοιπόν για στήριξη του εισοδήματος. Με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό».
Φέτος, ανήμερα της 36ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ είπε: «Δεν είμαι εδώ ούτε για να ανακοινώσω αποσπασματικές παροχές ούτε ψεύτικες υποσχέσεις, είμαι εδώ να σας διαβεβαιώσω ότι όπως είχαμε το θάρρος να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις να σωθεί η Ελλάδα έχουμε την βούληση και το θάρρος να αλλάξει η Ελλάδα». Δύο τινά συμβαίνουν α) ή ότι ο πρωθυπουργός ποντάρει στο ότι κανείς δεν θυμάται τι παραμύθια αράδιαζε πέρυσι κι επομένως μπορεί να ξαναπεί ό,τι θέλει ή β) ο πρωθυπουργόςαποφάσισε να μην ξαναδώσει ψεύτικες υποσχέσεις γιατί μετά δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει με το θωρακισμένο όχημα του ούτε με συνοδεία πεντακοσίων αστυνομικών. Όπως και να΄χει το Κίνημα γιορτάζει τα 36 χρόνια του που γύρισαν την Ελλάδα πίσω για αιώνες.