ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Κατσικόπουλος: Όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε τον Καλλικράτη στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Πατρέων, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "O «Καλλικράτης» είναι η ευκαιρία που επιζητούσαν η Αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες για να απελευθερώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις.
Όλοι όσοι υπηρετούμε στην Αυτοδιοίκηση και πιστεύουμε σε αυτή την μεγάλη αλλαγή βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να την κάνουμε πράξη.Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και Πρωθυπουργό της χώρας, τον Γιώργο Παπανδρέου, για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί ώστε να υλοποιήσω την νέα «αρχιτεκτονική» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.Καλώ όλους τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου της Πάτρας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ισχυρή και διεκδικητική Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί τους πολίτες και τις ανάγκες τους, για μια Πάτρα ανθρώπινη και δημιουργική, όπως αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας".

Σκληρή δήλωση Δημαρά για την υποψηφιότητα Κατσικόπουλου

"Για ακόμα μία φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπίζοντας το Δήμο Πατρέων ως κομματικό φέουδο και ως χώρο αποκατάστασης στελεχών της που τερμάτισαν τον πολιτικό τους βίο σε άλλες θέσεις, γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στους χιλιάδες στελέχη, μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και έκανε την επιλογή να χρίσει υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων αυτόν που απέρριψε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράρταξη Δημαρά με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κατσικόπουλου για τον Δήμο Πατρέων.
Και συνεχίζει:"Ο πρώην βουλευτής και μετέπειτα Νομάρχης Αχαΐας που επί μήνες δήλωνε ότι τον «ενδιαφέρει μόνον η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τίποτε άλλο», λαμβάνει την κατά σειρά δεύτερη μετάθεση και χρίζεται υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.Και σύσσωμος ο κομματικός μηχανισμός θα επιχειρήσει να μας πείσει ότι «ο κ. Κατσικόπουλος είναι η καλύτερη λύση για την πόλη, αγαπάει την Πάτρα, έχει όραμα», το οποίο όραμα προφανώς θα αποκτήσει απόψε το βράδυ γιατί μέχρι τώρα, άλλα οραματιζόταν.Το θέμα βεβαίως δεν είναι προσωπικό. Είναι βαθύτατα πολιτικό και αποδεικνύει την αντίληψη των κομματικών ηγεσιών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εν προκειμένω για το Δήμο Πατρέων. Ουδόλως τους ενδιαφέρει η Πάτρα και τα προβλήματά της, ουδόλως τους νοιάζει τι θέλει και τι σκέφτεται η τοπική κοινωνία.Ένα μόνον τους απασχολεί: η βραδιά των εκλογών. Γι αυτούς η Πάτρα δεν είναι παρά μια μικρή κουκίδα στον πολιτικό χάρτη της χώρας, την οποία θέλουν να δουν να πρασινίζει. Τι θα συμβεί μετά, πως θα προχωρήσει η πόλη, πως θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα των πολιτώντης, ουδόλως τους απασχολεί.Ακριβώς ότι έγινε πριν 4 χρόνια με τον κ. Ανδρέα Φούρα. Και τίποτε δεν διδάχθηκαν από την κατάληξη του κ. Φούρα. Όμως, οι επιλογές αυτές δεν είναι απλώς επιπόλαιες ή τυχαίες. Είναι συνειδητές πολιτικές επιλογές που αποσκοπούν στη διατήρηση ενός συστήματος εξουσίας που έχει υπό τον απόλυτο έλεγχό του την περιοχή τα τελευταία τριάντα χρόνια

Επιβεβαιωθηκαμε...Κατσιφαρας Κατσικοπουλος τελικα....

Τελικα επιβεβαιωθηκαμε....Ο Κατσιφαρας υποψηφιος περιφερειαρχης και ο Κατσικοπουλος υποψηφιος Δημαρχος....Να περιμενουμε και Νικολοπουλο απο τη Νεα Δημοκρατια???

Άρχισε τις επαφές για το Δήμο Πατρέων ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Με τους βουλευτές Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ, επικοινώνησε χθες ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε διά στόματος Θανάση Τσούρα ότι προορίζεται για Δήμαρχος Πατρέων και τους ζήτησε συνάντηση. Προφανώς η συνάντηση θα έχει αντικείμενο τον συντονισμό των βουλευτών για την καλύτερη οργάνωση του προεκλογικού αγώνα του υποψηφίου, πλεόν, Δημάρχου Πατρέων.
Πάντως, ζητούμενο είναι η στάση που θα τηρήσει ο βουλευτής Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος φέρεται δυσταρετημένος με τον Νομάρχη Αχαϊας, εξαιτίας του ότι ο κ. Κατσικόπουλος δεν τον στήριξε για Δήμαρχο Αιγιάλειας. Βεβαίως, η δύναμη του κ. Σπηλιόπουλου στην Πάτρα δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο των υπολοίπων βουλευτών, καθώς η μεγάλη εκλογική του επιρροή εντοπίζεται στην περιοχή της Αιγιάλειας.Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι βουλευτές Αποστόλης Κατσιφάρας, Θανάσης Παπαδόπουλος και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, θα συνταχθούν με τον Νομάρχη Αχαϊας και θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Οι τελευταιες πληροφοριες για το "κλεισιμο" απο πλυερας υποψηφιων του Δημου

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ


ΠΑΣΟΚ: Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Δημήτρης Κατσικόπουλος, Απόστολος Κατσιφάρας, Κώστας Καρπέτας, Γιάννης Κασίμης, Μαρία Κυριακοπούλου, Μένη Μαλλιώρη, Γιάννης Θωμάς

Ν.Δ: Δ. Αϊβαλής, Λένα Καλεντζώτη, Κ. Αντζουλάτος

ΚΚΕ: Κώστας Πελετίδης

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Γιάννης Δημαράς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ)

Η "δημοσιογράφος" που είχε εξαπατήσει τον Πασχάλη Τερζή! ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ


Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίζεται ο Πασχάλης Τερζής στην Πάτρα! Και όχι τυχαία! Γιατί, όπως εκμυστηρεύτηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και την συνέντευξη που έδωσε στο Δημαρχείο, είχε απογοητευθεί από μία πανούργα γυναίκα που τον είχε εξαπατήσει πριν από αρκετά χρόνια! Οπως έγραψε η εφημερίδα "Κόσμος", σύμφωνα με τον Πασχάλη Τερζή, επρόκειτο για μία Μαρία (δεν θυμάται τα υπόλοιπα στοιχεία της) η οποία μάλιστα εμφανίστηκε ενώπιων του παριστάνοντας τη δημοσιογράφο! Του είπε μάλιστα πως είχε μία περίπτωση με τρία παιδιά ανήλικα που είχαν οικονομικό πρόβλημα και τον έπεισε να κάνει μία δωρεάν συναυλία στην Πάτρα προκειμένου να βοηθηθεί η συγκεκριμένη οικογένεια. Ο Πασχάλης Τερζής συγκινήθηκε από τον τρόπο που του παρουσίασε το θέμα και όντας ευαισθητοποιημένος είπε το ναι. Όμως της ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να βρεθούν χρήματα από χορηγούς για την πληρωμή των υπολοίπων εξόδων, όπως την ορχήστρα, τη σκηνή, το γήπεδο κ.λπ. Η «δημοσιογράφος» (που τελικά δεν ήταν) τον διαβεβαίωσε πως αναλάμβανε τα πάντα εκείνη! Η συναυλία διοργανώθηκε, είχε μεγάλη επιτυχία, όμως. προς μεγάλη έκπληξη του λαϊκού μας βάρδου, τα έξοδα δεν είχαν πληρωθεί! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η γυναίκα... είχε εξαφανιστεί! Μάταια ο Πασχάλης Τερζής την αναζητούσε! Άφαντη η δαιμόνια γυναίκα. Τι να κάνει και ο τραγουδιστής για να μη γίνει ρεζίλι τόσο στους μουσικούς όσο και στους τεχνικούς σκηνής αλλά και στους υπεύθυνους του γηπέδου αναγκάστηκε να πληρώσει όλα τα έξοδα... από την τσέπη του! Όμως η γυναίκα τον είχε ξεγελάσει και είχε «τσεπώσει» εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές από την πώληση των εισιτηρίων της συναυλίας! Ο Πασχάλης Τερζής το... φύσαγε και δεν κρύωνε! Και από τότε... ούτε που ήθελε να ακούσει για Πάτρα!

Διαμαντίδης: "Το τελευταίο μου παιχνίδι"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Διαμαντίδης, μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο στην φανέλα.


"Έρχονται άλλα παιδιά από πίσω και το ελληνικό μπάσκετ έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο και συνέχεια" είπε ο Έλληνας διεθνής...