ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Λουκέτο στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών;

Ταφόπλακα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών βάζει η Άννα Διαμαντοπούλου, ειδοποιώντας τους εκατοντάδες διοικητικούς και ερευνητές ότι δεν θα πληρωθούν από την 1η Οκτωβρίου.
Τι ιστορικό Ίδρυμα που θεμελίωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν από 35 χρόνια, και για πρώτη φορά στην πορεία του έχει υποστεί μείωση των κονδυλίων του σε ποσοστό άνω του 30%.Οι εργαζόμενοι - σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr - ενημερώθηκαν από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αχ. Μητσό ότι τα λεφτά γιοκ από τον επόμενο μήνα.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο διευθυντής του Ιδρύματος ενθαρρύνει στο παρασκήνιο τους εργαζόμενους να κινηθούν δικαστικά κατά του ΕΙΕ προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αποτινάξει από τη Διαμαντοπούλου την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που έχει.

"Ζούμε Δυτικά" η ονομασία του συνδυασμού Γ. Παπαναστασίου - Παρουσιάστηκε και το λογότυπο του υποψήφιου περιφερειάρχη

Μεταξύ των τριών νομών, (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλο-ακαρνανίας), θα βρεθεί το επόμενο διήμερο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί και το μεσημέρι της Παρασκευής, ο κ. Παπαναστασίου θα βρεθεί στο κέντρο της Πάτρας, όπου θα συναντηθεί με πολίτες, ενώ θα επισκεφθεί και τον χώρο του 4ου Youth Festival της ΟΝΝΕΔ στον Μόλο Αγ. Νικολάου, όπου και στις 17.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο onned web radio, κάνοντας μια διαφορετική παρουσίαση της υποψηφιότητάς του.
Στις 21.30 το βράδυ της ίδιας μέρας, ο κ. Παπαναστασίου θα συμμετάσχει σε συνέλευση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.Το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Παπαναστασίου θα βρεθεί στην πόλη του Αιγίου, όπου θα συναντηθεί με φορείς και πολίτες της πόλης, περιοδεύοντας στο κέντρο της. Παράλληλα, στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Τ.Ο. Πλαστήρα της Ν.Δ. και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τα μέλη της Οργάνωσης.Τέλος, στις 19.00 θα βρίσκεται στην Ηλεία, όπου και θα παραβρεθεί στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, στην περιοχή.

Θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης o Παγκαλος και η Βασω Παπανδρεου....

Θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης, ετοιμάζονται να θέσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τη Βάσω Παπανδρέου το βράδυ του πρώτου γύρου των εκλογών.
Η κατάσταση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος είναι τόσο έκρυθμη που ο πονηρός Πάγκαλος έχει διαβάσει σωστά τα μηνύματα και ετοιμάζεται να συνταχθεί με τους διαφωνούντες.Όσο και να ακούγεται παράδοξη μια τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη, είναι βέβαιο ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που από τώρα έχει «χτίσει θέσεις» στα τηλεοπτικά πάνελ για εκείνη τη νύχτα.

Η παπαρήγα η καλή!

Βλέποντας τα πόθεν έσχες των πολιτικών το μάτι μου έπεσε επάνω στην αγαπημένη μου αριστερά. Συγκεκριμένα στην Αλεξάνδρα Παπαρήγα που δηλώνει συνολικό εισόδημα 136.521 ευρώ εκ των οποίων τα 46.000 ευρώ προέρχονται από ασφαλιστικές αποζημιώσεις κοινώς από συντάξεις κύριες και επικουρικές.


Έψαξα το βιογραφικό της να δω τι ακριβώς δουλειά έκανε που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη σύνταξη. Τι βρήκα;

Από το 1961 και μετά αδιαλείπτως μέλος σε κινήματα και οργανώσεις (κίνημα ειρήνης ομοσπονδία γυναικών Ελλάδος κλπ) και από το 1976 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με την πολιτική ως μέλος του ΚΚΕ με το οποίο εκλέγεται ανελλιπώς βουλευτής από το 1993.

Έτσι αν πάρουμε ως δεδομένα α) ότι η ʽʼεργασίαʼʼ της ξεκίνησε στην ηλικία των 48 ετών ως βουλευτής καθώς πουθενά δεν αναφέρεται συγκεκριμένα και χρονολογικά άλλη εργασία και β) το πόθεν έσχες των πολιτικών αφορά το έτος 2008 καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα :

Η Αλεξάνδρα Παπαρήγα εργάστηκε 15 χρόνια και η σύνταξη της είναι 3.830 ευρώ μηνιαίως.

Κατά τα άλλα δηλώνει καταθέσεις 400 ευρώ υπονοώντας ότι τα υπόλοιπα βρίσκονται σε κάποιο σεντούκι ή θαμμένα στο χώμα προς αποφυγήν επαφής των αριστερών χρημάτων της με την ελεύθερη αγορά των αδηφάγων τραπεζών.

Οφείλω να αναφέρω ότι κατά δήλωση της τα χρήματα πηγαίνουν στο κόμμα και από εκεί παίρνουν έναν μισθό ίσα ίσα για να βγάζουν το μήνα. Προσωπικά δεν με πείθει καθώς ποτέ δεν έχει παρουσιάσει δημοσίως ένα επίσημο χαρτί που να στηρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς έτσι επιλέγω να μην την πιστέψω. Τι θα μου κάνει; Το πολύ-πολύ να με πει δεξιό!

Με την αριστερά της Παπαρήγα και του Παπανδρέου αρχίζω να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά!

Πρόγραμμα Φεστιβάλ ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα

11.00 Έναρξη Φεστιβάλ13.30 Radio debateΤο onned web - radio φιλοξενεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Πάτρας κ. Κ.

Χριστόπουλο σε μια «εναλλακτική» παρουσίαση της υποψηφιότητας του.17.30 Radio debateΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Παπαναστασίου φιλοξενείται από το onned web radio σε μια «διαφορετική» παρουσίαση της υποψηφιότητας του.20.00 Συναυλία – Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΣε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι την έναρξη της συναυλίας, θα λειτουργούν

περίπτερα των οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, θεματικές διαδρομές ενημέρωσης και προβληματισμού (για θέματα όπως η απασχόληση, το περιβάλλον, τα ναρκωτικά

και η τοπική αυτοδιοίκηση) μέσα από τις οποίες η ΟΝΝΕΔ θα προβάλει τις δικές της

προτάσεις, περίπτερα Μη Κυβερνητικών οργανώσεων, fun park, stands εφημερίδων,

αφιερώματα στις πόλεις που μας φιλοξενούν, χώρος τεχνολογίας – internet καθώς και θα εκπέμπει live το onned web-radio.

Κάνουν έκκληση για συμβατό δότη μυελού των οστώνΈκκληση κάνουν οι γονείς του εννιάχρονου Χρήστου Νούτση, ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαγδεμβούργου (Magdeburg) στη Γερμανία.
Οι γονείς κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης νωτιαίου μυελού.

Οι γιατροί στη Γερμανία πρότειναν στην οικογένεια να απευθυνθεί αρχικά και στους συγγενείς - καθώς μεταξύ αυτών υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί συμβατότητα - αλλά δευτερευόντως και στους συμπατριώτες τους, τους Έλληνες.

Οι γονείς εκλιπαρούν για την έμπρακτη βοήθεια σας καθώς η ιστοσυμβατότητα θα σώσει το παιδί τους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πατέρα του παιδιού, τον κ. Κώστα Νούτση, στο κινητό τηλέφωνο 004915226522519 ή επικοινωνήστε μαζί του μέσω Facebook πατώντας εδώ.

Τα Εργαστήρια Ιστοσυμβατότητας στα οποία μπορείτε να απευθύνεστε είναι τα εξής:

- Στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» τηλέφωνο: 2107711914- Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τηλέφωνο 213204166- Στο Νοσοκομείο «Ελ. Βενιζέλος» τηλέφωνο 2106453759- Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» τηλέφωνο 2107757401- Στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τηλέφωνο 2310892650 - 2310892607- Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τηλέφωνο 2413502579 - 2413502173- Στο Νοσοκομείο «Uni Klinik Magdeburg» τηλέφωνο 00493916713732

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ

Τρίημερο Φεστιβάλ: "ΑΝΤΙΣΤΙΓΜΑ-ΠΑΤΡΑ


Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία-Σ.Ο.Ψ.Υ- Πάτρας με αφορμή των Παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας για την Ψυχική Υγεία-10 Οκτωβρίου-διοργανώνει τριήμερο Φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία στις 8,9 και 10 Οκτωβρίου με τίτλο «Αντιστίγμα-Πάτρα».
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Υγείας-Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΠΙΨΥ.Σας επισυνάπτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.Θα είναι μεγάλη στήριξη στην δουλειά μας η συμμετοχή σας και η παρουσία σας.Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Αγγέλα Τριανταφύλλου

Τηλ.επικοινωνίας: 6947301756
Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία Πάτρας (ΣΟ.Ψ.Υ ΠΑΤΡΑΣ)
Σισσίνη 6 - Τ.Κ. 262 25, ΠΑΤΡΑ
τηλ. 2610-621.273, 6977.452 647
http://www.sopsipatron.gr/