ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Σαμαράς: «Ο Γιούνκερ με δικαίωσε!»

Για απόλυτη δικαίωσή του όσον αφορά το αίτημά του να διερευνηθούν οι ευθύνες για την οικονομία από το 1981, μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δικαιώθηκαν πλήρως οι θέσεις που εξέφρασε στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωση.


Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς, ανέφερε: «Η χθεσινή δήλωση του επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης κ. Γιούγκερ, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήξερε, εδώ και χρόνια, για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες, αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί αυτό έβλαπτε τις εξαγωγές της Γαλλίας και της Γερμανίας, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που, εδώ και επτά μήνες, διατυπώνω.

Ότι:
1) Εάν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981. Αυτό που θέλει να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.

2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να ‘βάλουν πλάτη’ και όχι το ΔΝΤ. Αυτή τη θέση υποστήριξα στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά δυστυχώς ήμουν μόνος.

3)Η Κυβέρνηση, όχι μόνο ενίσχυσε την επιχειρηματολογία τους, διασύροντας τη Χώρα, για κομματικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά απεδέχθη άνευ όρων μια επιλογή που σήμερα στραγγαλίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του».

Βρήκε τον ένοχο ο Πάγκαλος

Θα θυμάστε πριν από δύο εβδομάδες που η ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ είχε αναρτήσει αφίσα με τον Πάγκαλο στην οποία έγραφε « δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά ρε… Μόνοι σας τα φάγατε». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έβαλε λυτούς και δεμένους να μάθει τι πραγματικά είχε συμβεί και ανακάλυψε προχθές ότι τη μηχανή του την έστησαν από το γραφείο του Ραγκούση.
Τουλάχιστον έτσι λέει το περιβάλλον Πάγκαλου ο οποίος θα περιμένει να δ τι θα δώσει ο Ραγκούσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σε αυτές τις εκλογές και κατόπιν θα περάσει στην αντεπίθεση. Προβλέπεται πόλεμος κορυφής αφού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αισθάνεται και είναι παροπλισμένος από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό!

Οι Ευρωπαίοι «ξεσκεπάζουν» τον Παπανδρέου

Το μέγεθος της πολιτικής απάτης του Παπανδρέου ο οποίος υποσχόταν προεκλογικά ότι «λεφτά υπάρχουν» αναδεικνύουν μέρα με την ημέρα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι . Χθες ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν από το Φθινόπωρο του 2008 ότι «η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα» .
Ήταν φανερό, είπε κατά τη συνέντευξή του μετά τη Σύνοδο του ΔΝΤ, «ότι κάποια ημέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος και ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, διότι το συζητούσαμε: οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εγώ ο ίδιος -για τις προοπτικές για αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό και το αποκαλούμε ελληνική κρίση» . «Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το τελευταίο έτος. Έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί πριν από δύο ή τρεις δεκαετίες», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αδειάζοντας ευθέως τον Παπανδρέου για τις αλχημείες και τις συνειδητές επιλογές του να οδηγήσει τη χώρα στην αγκαλιά της τρόικας και του ΔΝΤ.

Οι επίφοβοι για αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚΗ πρώτη επαφή του Γιώργου Παπανδρέου με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Πέμπτη, δεν έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Άλλωστε το κλίμα είχε ομαλοποιηθεί λίγο νωρίτερα με την «καθαρή» εκλογή Έξαρχου στη θέση του γραμματέα της ΚΟ.Ωστόσο με δεδομένη την αρνητική πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα στην οικονομία, στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχει η ανησυχία για χτυπήματα εκ των έσω.Σύμφωνα με πληροφορίες σε τέσσερις βουλευτές επικεντρώνεται η προσοχή της ηγετικής ομάδας.

Στη Βάσω Παπανδρέου, τον Απόστολο Κακλαμάνη, το Γιώργο Φλωρίδη και τον Παντελή Οικονόμου. Όλοι βρίσκονται εκτός κυβέρνησης. Κατά καιρούς έχουν διαφοροποιηθεί από κεντρικές επιλογές του πρωθυπουργού και δείχνουν αποφασισμένοι να ξαναβγούν στο «αντάρτικο». Αρκεί να ληφθεί μια απόφαση που να διαφωνούν.Να σημειωθεί ότι χθες ο κ. Κακλαμάνης μέχρι και την επιστράτευση βίντεο από την Ιπποκράτους διαφώνησε, μιλώντας στους διαδρόμους της Βουλής.

41.485+400+25.000+3.300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ!!!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά περισσότερα από αυτό που βλέπετε (κλικ). Η γνωστή ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ. Τα ποσά είναι απίστευτα. Διαβάστε με προσοχή για να καταλάβετε τι...


παίζεται και φέτος στην ΕΡΤ. Όλοι (οι πρασινοφρουροί) εισηγούνται ότι "η εκπομπή αυτή θα διαπρέψει! Ο Τηλέμαχος Χυτήρης τα ξέρει όλα αυτά;