ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Απολύτως συνεπείς στην ασυνέπειά τους

Αρχικά είπαν ότι λεφτά υπάρχουν. Μετά ότι δεν θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ. Και ότι δεν τίθεται θέμα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου και λήψης πρόσθετων μέτρων εξαιτίας του δημοσιονομικού εκτροχιασμού.


Συνέβησαν τα ακριβώς αντίθετα, αν κρίνουμε από το τι μεθοδεύεται τις τελευταίες ώρες για την αποπληρωμή του δανείου και τα μέτρα.

Άρα πώς να ησυχάσει ο ελληνικός λαός όταν ακούει τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου να λένε ότι δεν θα προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση χρέους;

Άχρηστοι οι Δημόσιο υπάλληλοι αλλά… παραμένουν

«Επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο.


Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι». Αυτό δήλωνε πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο Θόδωρος Πάγκαλος στο MEGA δείχνοντας τις διαθέσεις του.

Σήμερα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον δημόσιο τομέα, λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους. Τα σχόλια δικά σας…

Έντονος προβληματισμός Παπανδρέου για την κυβερνητική αποδιοργάνωση

Αν κρίνει κανείς από τα πρώτα απτά αποτελέσματα, ο ανασχηματισμός που διενήργησε ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από έναν μήνα και οι αλλαγές που επέφερε συνολικά στη λειτουργία της κυβέρνησης είναι άκρως αποτυχημένες.


Οι υπουργοί διαπληκτίζονται δημοσίως. Η οικονομική πολιτική αμφισβητείται ευθέως. Η κοινοβουλευτική ομάδα παρουσιάζει σημάδια αποδιοργάνωσης. Και ο κ. Ραγκούσης που κλήθηκε να σώσει το παιχνίδι, συντονίζοντας την κυβέρνηση έχει στην κυριολεξία χάσει τον έλεγχο.

Άραγε τι θα γίνει αν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι αρνητικό για το Γιώργο Παπανδρέου;

Ο Λοβέρδος έκανε την αρχή…

Τα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα χάλια στο ΕΣΥ, είναι μόνο η αρχή των… εξελίξεων καθώς το κλίμα στο υπουργικό συμβούλιο είναι βαρύ και αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία.


Το γράφουν σήμερα τα parapolitika.gr: Μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι ιδιαίτερα… καλό για την κυβέρνηση, πολλοί θα βγουν και θα μιλήσουν με «χρονοδιαγράμματα φυγής». Να το θυμόσαστε…

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!

Έκπληκτοι έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ αλλά και την κυβέρνηση Παπανδρέου από την ωμή και εντελώς κυνική στήριξη που προσέφερε χθες ο Θ. Πάγκαλος στον Κ. Μητσοτάκη.


Και τι δεν είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η στήριξη αφορά την Χριστοφάκη για τον διευρυμένο δήμο Σαρωνικού. Λάθος. Άλλη είναι η αιτία. Ο Πάγκαλος θέλει τη Ντόρα συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ. Και τη θέλει όσο πιο σύντομα γίνεται. Το μυαλό του δουλεύει σε βάθος χρόνου. Ξέρει ότι εσωκομματικά το δίδυμο Ραγκούση και Χρυσοχοίδη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από κανένα στη μετα-Παπανδρέου εποχή. Με τη Ντόρα συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ ανακατεύεται η τράπουλα. Και όλα ξεκινάνε από την αρχή. Ακόμα και το θέμα της διαδοχής...

«Εξαφανίζουν» παλαιότερες δηλώσεις Παπανδρέου

Απάνω καταπάνω έπεσαν τα παπαγαλάκια και τα εξαπτέρυγα του Μαξίμου να εξαφανίσουν τη συνέντευξη Παπανδρέου στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο BBC στο οποίο έλεγε για «συστημική διαφθορά» (systemic corruption) της Ελλάδας.


Το συγκεκριμένο απόσπασμα παρότι προβλήθηκε εκτενώς χθες στο διαδίκτυο (σς πρώτοι στο parapolitika.gr το διαβάσατε) εν τούτοις σήμερα έχει ... εξαφανιστεί από τις εφημερίδες.

Εξάλλου, ούτε ο Πεταλωτής διέψευσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη που αν τολμούσε και το έκανε οι Βρετανοί θα τον είχαν στρώσει στο κυνήγι.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κάνει κι άλλες παρόμοιες αναφορές ο Παπανδρέου σε ΜΜΕ του εξωτερικού το διάστημα Νοεμβρίου 2009-Απριλίου 2010 τις οποίες αναζητούν στη Ρηγίλλης αλλά δεν είναι εύκολο να βρουν καθώς από χθες, τα σκύβαλα του Μαξίμου έχουν επιδοθεί σε «αποκαθήλωση» παλαιότερων συνεντεύξεων του Παπανδρέου ώστε να μη μπορούν να βρεθούν στα ενημερωτικά sites και φυσικά στην ιστοσελίδα του Μαξίμου.

Το μυστικό «δίκτυο των 50» και ο Καραμανλής

Δεν χρειάστηκε καν ο Καραμανλής να απαντήσει στις αιτιάσεις του Παπακωνσταντίνου ότι ήταν εκείνος που αποκαλούσε τη χώρα διεφθαρμένη στο εξωτερικό.


Το έκανε γι΄ αυτόν όχι μόνο ο Γιούνγκερ αλλά και περίπου 50 κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ε.Ε., οικονομικοί παράγοντες των αγορών και δημοσιογράφοι ξένων ΜΜΕ που «σταύρωσαν» τον υπουργό Οικονομικών αποκαλύπτοντας ότι ο πρωθυπουργός που μιλούσε για διεφθαρμένη χώρα ήταν ο Παπανδρέου.

Το «δίκτυο των 50» όπως είναι γνωστό στους στενούς καραμανλικούς κύκλους έβαζε πλάτη ανέκαθεν όταν ο πρώην πρωθυπουργός δεχόταν επιθέσεις λάσπης, χωρίς ίχνος αλήθειας.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά. Το έχουμε ξαναγράψει στο parapolitika.gr και το επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι ο Καραμανλής έχει δίκτυο προσωπικών γνωριμιών στο εξωτερικό και ειδικά στην Ευρώπη, που γίνονται «μουτζαχεντίν» για πάρτη του όταν χρειαστεί.

Λεφτά υπάρχουν: 400 εκατομ. € για τα "έξοδα" του Φακέλου...

Φαντάζει εξωφρενικό το πόσο και μάλλον είναι, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την αναλογία ποσού/έργου. Δεν είναι ανέκδοτο ή παραμύθι, αλλά όπως πολλά περνά στα μουλωχτά. Ευτυχώς κάποιοι στη ΝΔ δεν κοιμούνται...Το υπέρογκο ποσό αφορά πληρωμή απ'την Κυβέρνηση για τα «έξοδα» του φακέλου του Μνημονίου.

Σχετική ερώτηση κατέθεσε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης προς όλους τους Υπουργούς της Κυβέρνησης με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί η Βουλή και ο ελληνικός λαός ποια μέλη της κυβέρνησης αποφάσισαν και ενέκριναν την εκταμίευση αυτού του ποσού.

Ο πρώην Υπουργός ζήτησε επίσης να κατατεθούν στη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 131 του Κανονισμού της όλα τα έγγραφα, αποφάσεις και εντάλματα πληρωμής που αφορούν την έγκριση, εκταμίευση και πληρωμή του εν λόγω ποσού.

Το πλήρες κείμενο της αρ.πρωτ. 3331/104/24-09-2010 ερώτησης έχει ως εξής:

"Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κυβέρνηση σας πλήρωσε σε δικηγόρους και άλλους μεσάζοντες 400 εκατομμύρια ευρώ (ως έξοδα φακέλου) για τη σύνταξη του μνημονίου με το οποίο παραβιάζοντας το Σύνταγμα παραδώσατε την Εθνική Κυριαρχία στην τρόικα ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.
Επειδή

1. Οι περικοπές των συντάξεων των δημοσίων υπάλληλων ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όσα τα «έξοδα» του φακέλου του μνημονίου

2. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο-πλην Ελλάδος- οι τράπεζες-δανειστές πληρώνουν τα έξοδα συντάξεως του φακέλου χορήγησης των πάσης φύσεως δάνειων


3. Οι τράπεζες δανειστές της Ελλάδος - μέσω μνημονίου- θα εισπράττουν τόκους 6 δισ. ευρώ το χρόνο για όλη τη διάρκεια του μνημονίου, που ήδη η κυβέρνηση των «αντιεξουσιαστών» προτίθεται να παρατείνει μέχρι το 2020, δηλαδή σύνολο 50 δισεκατομμύρια σε 10 χρόνια

Ερωτάσθε εν όψει και των διατάξεων του ορθού 85 του Συντάγματος ποια μέλη της κυβέρνησης ΓΑ Παπανδρέου αποφάσισαν και ενέκριναν την εκταμίευση των 400 εκατομμυρίων ευρώ για «έξοδα φακέλου» του Μνημονίου;

Σύμφωνα με το άρθρο 131 του Κανονισμού της Βουλής καλείσθε να καταθέσετε στη Βουλή όλα τα έγγραφα, αποφάσεις και εντάλματα πληρωμής που αφορούν την έγκριση, εκταμίευση και πληρωμή του εν λόγω ποσού των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Αθήνα 24/9/2010

Ο ερωτών

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

Απίστευτη υποκρισία Πάγκαλου

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση. Πριν αποκαλυφθεί ότι αυτός που χαρακτήρισε την Ελλάδα διεφθαρμένη είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, έστρεφαν τα βέλη τους στον Καραμανλή, υπονοώντας πως σ’ αυτόν αναφερόταν ο Γιούνκερ. Φυσικά δεν έλειπαν και οι αιχμές περί έκθεσης της χώρας στο εξωτερικό κ.τλ.


Όμως, όταν βγήκε στο φως το ποιος είπε την περιβόητη έκφραση (καθώς και η υπενθύμιση των σχετικών δηλώσεων δηλώσεις του Παπανδρέου σε ξένα μέσα ενημέρωσης), άλλαξαν ρότα και σπεύδουν να συγχαρούν τον πρωθυπουργό επειδή είπε την…. αλήθεια! Πρώτο βιολί στην προσπάθεια αυτή, είναι φυσικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, τόνισε: «Μου είναι αδιάφορο ποιος το είπε αυτό. Αλήθεια δεν είναι; Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα».

Αν βέβαια είχε αποδειχθεί ότι η ατάκα για την διαφθορά είχε βγει από το στόμα του Καραμανλή,ο αντιπρόεδρος Θόδωρος θα τον είχε στήσει στον τοίχο, λέγοντας πως δυσφημεί την χώρα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο… Στον αντίποδα, ο Γιώργος, είπε απλώς … την αλήθεια!

Το παλιό ΠΑΣΟΚ, είναι και πάλι εδώ…

Απογαλακτισμός Κυριάκου απ' το μητσοτακέϊκο!

Απογαλακτίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την «αγία οικογένεια»! Κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «λαϊκιστής» που απέδωσε ο πατέρας του στον Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής τη ΝΔ κράτησε σαφείς αποστάσεις, διαχωρίζοντας μάλιστα πλήρως την θέση του από τον επίτιμο και την Ντόρα.


«Δε συμφωνώ με την άποψη του πατέρα μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είμαστε τρία διαφορετικά άτομα στην ίδια πολιτική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κυριάκος, ο οποίος έτσι όπως το πάει θα γίνει το μαύρο πρόβατο του μητσοτακέικου, ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να φύγει από τη ΝΔ, ρίχνοντας πόρτα στην αδελφή του. «Εκλέχθηκα με το κόμμα της ΝΔ, είμαι στέλεχός της και σκοπεύω να παραμείνω σε αυτή», απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από την αδελφή του να συμμετάσχει στο νέο κόμμα. «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε η ΝΔ να γίνει μία παράταξη που να ενώνει και όχι να χωρίζει», συμπλήρωσε.

Εισηγήσεις για διαγραφή Μητσοτάκη

Πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες οι εισηγήσεις προς τον Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την τύχη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.


Η πλειοψηφία των συνεργατών του προέδρου της ΝΔ, τάσσεται υπέρ τηε διαγραφής του «Ψηλού», ακόμη και σήμερα. «Δεν είναι δυνατόν ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος να χαρακτηρίζει ανεύθυνο τον εν ενεργεία αρχηγό», υποστηρίζουν οι υπέρμαχοι της διαγραφής.

Ο Σαμαράς δείχνει να καλοβλέπει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, θεωρώντας ότι θα του δώσει πόντους στο κομματικό ακροατήριο. Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που χαρακτηρίζουν καταστροφική μια τέτοια κίνηση.

Πάντως, επειδή ο πρόεδρος Αντώνης διακρίνεται και για την μην επιπολαιότητά του μπορεί και να παραβλέψει τις εν λόγω εισηγήσεις…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή

O Γιάννης Μανώλης μλησε στον REAL fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου και σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του επίτιμου προέδρου Κώστα Μηστοτάκη
Τα αποσπάσματα των δηλώσεων έχουν ως εξείς:

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Mega :

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Όταν χθες το κύριο θέμα σε όλα τα δελτία θα έπρεπε να είναι - και σήμερα - αυτό που έγινε με τις δηλώσεις του κ. Γιούνκερ, και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, όταν το κύριο θέμα θα ήταν ότι η κοινωνία μας δεν αντέχει τα μέτρα τα κυβερνητικά και τα μέτρα του μνημονίου και δεν πρέπει να παρθούν άλλα μέτρα κυρίως σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την ημέρα, την ώρα - έχει άλλωστε βήμα ελεύθερο - και τάραξε τα νερά.

Είναι γνωστές οι απόψεις του κ. Μητσοτάκη. Σήμερα εκ των υστέρων βγήκε να κάνει κριτική καταρχήν στον κ. Καραμανλή. Ο κόσμος ξέρει όμως ότι στην κυβέρνηση του κ. Καραμανλή η κα Μπακογιάννη, δηλαδή η κόρη του κ. Μητσοτάκη, ήταν το νούμερο δύο και είχε σημαντικό ρόλο.

Θα σας έλεγα,.., ότι σχεδόν για όλα είχε άποψη. Ακόμα και για τους ανασχηματισμούς, ακόμα και για τους υπουργούς, και για την πολιτική.

Εξάλλου, θυμάστε πώς οδηγηθήκαμε σε εκλογές, η συνάντηση με τον κ. Σουφλιά... Αν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης είχε απογοητευθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή, έχει απογοητευθεί κυρίως από τον τρόπο που λειτούργησε η κα Μπακογιάννη και είχε ένα λόγο παραπάνω να της τα πει και να φωνάξει τότε. Τώρα, εκ των υστέρων, μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Δεύτερον, για το ότι δεν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να πετύχει ο κ. Σαμαράς και να γίνει πρωθυπουργός, αυτό είναι γνωστό. Βεβαίως, επειδή έχει ξαναπροβλέψει για τον κ. Παπανδρέου ότι δεν θα γίνει πρωθυπουργός, να σας θυμίσω ότι ο κ. Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός, άρα θα τον διαψεύσει τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Σαμαράς και θα γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα σύντομα.

Τα γυρνάει ο Παπακωνσταντίνου....Κάποιος να τον ενημερώσει για την επίσημη χθεσινή δήλωση Γιούνκερ ότι ο Παπανδρέου μίλησε για διαφθορά...

Σε ερώτηση για το ποιος πρωθυπουργός έκανε τη δήλωση «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι «εγώ δεν είπα ότι τη δήλωση την έκανε ο κ. Καραμανλής, αλλά είπα ότι δεν την έκανε ο σημερινός πρωθυπουργός. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ακριβώς έκανε αυτή τη δήλωση. Ο κ. Γιούνκερ γνωρίζει ποιος την έκανε».

Πολλοί έχουν πει ότι το Κράτος είναι διεφθαρμένο αλλά πρώτος απ όλους το είπε για το Κράτος που παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ, το 2004, ο άνθρωπος που χθες είχε το θράσος να πει ότι "φανταζόμαστε όλοι ποιον εννοούσε ο κ. Γιούνκερ"... αφήνοντας να εννοηθεί ότι την πατάτα την έκανε ο Καραμανλής... Φυσικά φαντάζεστε όλοι ότι εννοούμε τον Γ. Παπακωνσταντίνου  ο οποίος σε άρθρο του τον Απρίλιο του 2004, μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές, είχε πει ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε γιατί:

Πληρώσε την καθημερινή λειτουργία μίας δημόσιας διοίκησης (Δημόσια διοίκηση είναι φυσικά το Κράτος) που παρά την πρόοδό της, εγγράφεται στο συλλογικό υποσυνείδητο ως αναποτελεσματική, προσβλητική για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, και βαθιά διεφθαρμένη.

Μάλιστα το άρθρο αυτό το έχει συμπεριλάβει και στο βιβλίο που "εξέδωσε", προκειμένου να λέει ότι είναι και "συγγραφέας", το 2007!!!

Καλή σας νύχτα, κύριε Μητσοτάκη

Σκληρότατη ανακοίνωση εξέδωσε λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα η Ν.Δ. κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τον κατηγορεί ευθέως ότι με τη συνέντευξή του στο Mega προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο και μάλιστα ρίχνει νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ, σήμερα που βοά ο τόπος από την πρωτοφανή γκάφα του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου με τις δηλώσεις Γιούνγκερ. Η ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρει ότι ο Κ. Μητσοτάκης βάζει τρικλοποδιές στην παράταξη που τον ανέδειξε στην πρωθυπουργία και καταλήγει με το καυστικό σχόλιο : «καλή σας νύχτα κύριε Μητσοτάκη».