ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ....

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ  ΕΝΤΟΝΑ  ΟΤΙ  ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙ  ΦΟΥΡΑ  ΚΑΙ  ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ  ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΘΕΣΗ  ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΑΠΟ  20.000 ΕΥΡΩ  ΣΕ  50.000 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΠΗΡΕ  45.000

Επικοινωνιακή αντεπίθεση της ΝΔ με αιχμή τα προβλήματα των συνταξιούχων

Με την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και την παράλληλη αναφορά των λύσεων που προτείνει η ΝΔ προχωρά την στρατηγική του προς τις εκλογές του Νοεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς.


Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής θα κυκλοφορήσει αύριο, απο την ομάδα του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Μάξιμου Χαρακόπουλου, ένα καλαίσθητο και μεστό φυλλάδιο με τις προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συνταξιούχων.

"Οι συνταξιούχοι είναι οι γονείς μας. Να πληρώσουν την κρίση είναι αδική" είναι ο τίτλος του "γαλάζιου" φυλλαδίου το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων προτάσεις της ΝΔ για την αποκατάσταση των συντάξεων και την αποκατάσταση δώρων και επιδομάτων.

Ξεσκέπασε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου ο Σαμαράς

Βολές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τις υπαινικτικές δηλώσεις του κατά του Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από τον Πειραιά.


Ο πρόεδρος της ΝΔ, διερωτήθηκε τι θα είχε συμβεί αν είχε γίνει το αντίθετο, αν δηλαδή, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στελέχη της ΝΔ είχαν δυσφημήσει, είχαν πει ψέματα για τον Γιώργο Παπανδρέου. Επιπλέον, ο Σαμαράς, κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό πως δεν έχει αφήσει ξένο για ξένο στον οποίο να μην δυσφημήσει τη χώρα μας

Λαϊκισμός είναι ένα δημόσιο ψέμα. Μία αλήθεια δεν είναι ποτέ λαϊκίστικη.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια οικογένεια στην Ελλάδα δίδαξε τον λαϊκισμό;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια οικογένεια δίδαξε την αποστασία;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιος πολιτικός λαϊκίζει συνεχώς;

Αυτά τα τρία υπερόπλα των ελληνικών media επιστρατεύτηκαν αυτή τη στιγμή για να χτυπήσουν συγχρονισμένα τον "Αισχίστου είδους λαϊκιστή".

Διαβάστε περισσότερα: http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html

Ο Γιώργος μπορεί …το κόμμα θέλει;

Αυτό που εκπέμπει ο ίδιος επικοινωνιακά και πολιτικά είναι στοχευμένο , εκφράζει ανανέωση και προοπτική και προσθέτει στο πολιτικό του χώρο πολύ περισσότερα από όσα ο ίδιος ο χώρος της Ν.Δ. του ανταποδίδει σε αυτή την συγκυρία. Πιο συγκεκριμένα αφήνει καλές εντυπώσεις και στις δημόσιες και στις κατ ιδίαν παρεμβάσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ν.Δ., έχει την ελάχιστη φθορά και αποκτά σιγά – σιγά αναγνωρισιμότητα και στους άλλους νομούς κάτι που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη! Το θέμα είναι ότι το ίδιο το κόμμα δεν καταβάλλει την απαιτούμενη προσπάθεια και δεν βάζει πλάτη για την σωστή συγκρότηση του ψηφοδελτίου, επιστρατεύοντας τα πιο επιφανή στελέχη!


Διαβάστε περισσότερα: ΠΥΡΓΟΣ NEWS http://pyrgos-news.blogspot.com/#ixzz12BPexlAN

Ο Νικολόπουλος παρομοιάζει με τον Κουτσόγιωργα τον Παπακωνσταντίνου!

Σκληρό ροκ από το βουλευτή της ΝΔ Νίκο Νικολόπουλο στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο κ. Νικολόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ζήλεψε τη δόξα του Μένιου Κουτσογιώργα, λέγοντας: « Όταν έχουμε ομολογία στελεχών σας ότι το κόμμα σας λειτουργεί με μαύρο χρήμα, έρχεστε εσείς να μας κάνετε μαθήματα διαφθοράς. Έλεος!».


Ο βουλευτής Αχαίας ανέβασε στο κόκκινο την αντιπαράθεση καλώντας την οικογένεια Παπανδρέου και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να επιστρέψουν στο ελληνικό Δημόσιο το Ξενία Καλεντζίου, το οποίο όπως είπε έχει παραχωρηθεί στο Ίδρυμα Παπανδρέου. «Πού ακούστηκε αυτό; Αν χαριζόταν ξενοδοχείο στην οικογένεια Καραμανλή, θα είχαν ξηλωθεί τα έδρανα», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.