ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

"Έφυγε" ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν.Λαμπαδάρης

Ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Νίκος Λαμπαδάρης απεβίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από οξύ έμφραγμα του μυκοκαρδίου. Μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης, όπου δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.


Είχε γεννηθεί στο Εράσμιο της Ξάνθης στις 10.11.1951 και είχε σπουδάσει φυσικοθεραπευτής στο πανεπιστήμιο της Ρώμης, επάγγελμα που άσκησε στην Ξάνθη μέχρι την εκλογή του ως βουλευτής. Ήταν παντρεμένος με την Αριστέα Θεοδωράκη και είχε ένα γιο και μια κόρη. Πρωτοεξελέγη βουλευτής Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο 1993 και επανεξελέγη το Σεπτέμβριο του 1996. Στις εκλογές του Απριλίου του 2000 δεν εξελέγη ενώ τον Οκτώβριο του 2002 επιχείρησε να καταλάβει το Δήμο Τοπείρου ως ανεξάρτητος, χωρίς επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην βουλευτής πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του ενώ πριν λίγες είχε πεθάνει ο πατέρας του, τον οποίο κήδεψε στο Εράσμιο. Παράλληλα, όπως είναι γνωστό, ο γιος του έχει υποστεί εδώ και 2 χρόνια σοβαρό ατύχημα που τον έχει καθηλώσει σε κώμα σε νοσοκομείο της Κρήτης, γεγονός που είχε οδηγήσει τον πρώην βουλευτή στη διακοπή κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας το τελευταίο διάστημα.

Oργανώθηκε στο ΠΑ.ΣO.Κ. το 1974 από τα φοιτητικά του χρόνια. Συμμετείχε σε όλες τις εκλεγμένες Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑ.ΣO.Κ. Ξάνθης ως Β΄ γραμματέας (1979-81) και ως Α΄γραμματέας (1983-86 και 1989-91). Το 1985 εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣO.Κ.