ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ WIKILEAKS!

Συνεχίζεται η αναστάτωση σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο καθως σε μία ακόμη αποκάλυψη προέβη πριν από λίγο η ιστοσελίδα WikiLeaks (κλικ). Αυτή την φορά τα έγγραφα αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Όπως υποστηρίζει, με εμπιστευτικό τηλεγράφημά...


προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών να προκαλέσουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Ελλάδα και να επιτεθούν με σκοπό την κατοχή του Βορείου Έβρου. Το έγγραφο δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο και αναφέρει ότι «οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι τα πραξικοπήματα δεν είναι πλέον αρεστά στη κοινή γνώμη και γι’ αυτό έφτιαχναν σενάρια που θα δικαιολογούσαν την επέμβασή τους". Από τα έγγραφα επίσης προκύπτει ότι οι στρατιωτικοί είχαν σχεδιάσει αυτή την επιχείρηση που προέβλεπε βομβιστικές επιθέσεις σε τζαμιά ώστε να προκληθεί ένταση που θα εξελισσόταν σε κρίση με την Ελλάδα κι έτσι να δικαιολογούσαν την ανάγκη επέμβασης του Στρατού. Στην συνέχεια αναφέρεται στις πιθανότητες επιτυχίας της επίθεσης κατά της Ελλάδας. Επί της ουσίας οι αποκαλύψεις δημιουργούν μεγάλο θέμα, καθώς για πρώτη φορά έρχεται επίσημη επιβεβαίωση από τις ΗΠΑ για σχεδιαζόμενη επίθεση κατά της Ελλάδα το 2003. Μάλιστα αφήνονται υπονοούμενα ότι «Είναι πολύ πιθανόν να επιχειρηθούν και πάλι τέτοιες ενέργειες από τον τουρκικό Στρατό στο πλαίσιο της σύγκρουσης με την ισλαμική κυβέρνηση»

Το νεό λογότυπο της ΟΝΝΕΔ

Το νεό λογότυπο της ΟΝΝΕΔ παρουσιάσθηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της Οργάνωσης Ανδρέα Παπαμιμίκου και πλήθους νέων και κόσμου, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.


Ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε μετά από 78 ημέρες . Η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και η διάθεση για δημιουργία απέδειξε ότι οι νέοι άνθρωποι μόνο αδιάφοροι δεν είναι, όταν τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Πιο συγκεκριμένα στο διάστημα που διήρκησε ο διαγωνισμός υποβλήθηκαν 102 λογότυπα και η ιστοσελίδα του διαγωνισμού δέχθηκε περισσότερες από 65,000 επισκέψεις, δείγμα της θέλησης της σημερινής γενιάς να εκφραστεί δημιουργικά.

Σε ότι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, η Κριτική Επιτροπή εξέτασε τα τρία λογότυπα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και ο τελικός νικητής ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος σχεδίασε την "γέφυρα στο μέλλον".

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του σχεδιαστή "η νέα ΟΝΝΕΔ αποτελεί από μόνη της μια γέφυρα. Μεταξύ της ιστορίας της, και των ημερών που έρχονται, μεταξύ των νέων και των παλαιότερων στελεχών της, μεταξύ της πολιτικής και της κοινωνίας, μεταξύ όλων των νέων ανθρώπων, σε ότι και αν πιστεύουν". Αυτό αποτυπώνει το νέο σήμα.

BARCELONA - REAL 5-0