ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 10% ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!

Καλησπέρα,καλησπέρα
επιστρέφοντας  από  την  Αθήνα  στην  πανέμορφη  χειμωνιάτικη Πάτρα  λόγω καταλήψεων
συνειδητοποίησα  πόσο   ηλίθιους  μας  θεωρούν σ'αυτήν  την  χώρα!!!
Γιατί  ηλίθιοι πρέπει  να  είμαστε  για να  δεχόμαστε πάντα  τις  αποφάσεις  τησ  μειοψηφίας.
Πιο  συγκεκριμένα  θα  θίξω  το  ζήτημα   των  ΕΑΑΚ...
Για όσους  δεν  ξέρουν  τι  και  ποιοι  είναι είναι  η  αυτοαποκαλούμενη  αριστερή παράταξη  των  ΑΕΙ και των  ΤΕΙ που πρόσκειται  στον ΣΥΡΙΖΑ  κυρίως....
Θα  αναρωτιέστε  γιατι  την  χαρακτήρισα  αυτοαποκαλούμενη  καθώς  εγώ  ξέρω πως  οι  αριστεροί  είναι   δημοκράτες και   σέβονται τον  συνάνθρωπο...
Θα  σας  παραθέσω  λοιπόν  2   γεγονότα  που αποδεικνύουν ότι  είναι και οι  ίδιοι  υπερ  του  κατεστημένου  καθώς  προσπαθούν να   εδραιώσουν  το   δικό τους...
1η <<ΕΠΙΘΕΣΗ>>  και  έξαρση  δημοκρατίας    κατα  της  ΠΑΣΠ  στην  κατάθεση  στεφάνου  του  Πολυτεχνείου   σε πολλές  πόλεις  με  αποκορύφωμα  την  Αθήνα
2η  δημοκρατική  επίθεση: Καταλήψεις  σχολών   με  απόφαση   του 10%  καθώς  το  υπόλοιπο 90%  δεν ασχολείται  καν καλώς ή κακώς .Κατ  εμέ  κακώς  γιατί  με  την  αποχή μας  από  τις  διεργασίες  τους  και  την σιωπή μας  στις  καταλήψεις  τους   τους  δίνουμε έδαφος  να   προσχωρήσουν και  να     ασκούν  την  δημοκρατία  τους  ... Την  δημοκρατία  του  10%!
ΥΓ1: ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ   ΠΙΑ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΑΦΗΝΟΥΜΕ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΚΟΥΜΑΝΤΟ
ΥΓ2: 2  ΦΟΡΕΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΚΑΝΕΙ  ΜΙΑ  ΔΕΞΙΑ
ΥΓ3:  ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΕΞΟΔΑ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΠΑΙΔΙΑ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ  ΣΕ  ΑΛΛΕΣ  ΠΟΛΕΙΣ    ΤΑ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ ?

Ο  ΔΑΙΜΩΝ  ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

Δημ. Δόλλης: Ανοιχτό το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

«Καμία κυβέρνηση, ούτε εμείς έχουμε παραιτηθεί από τις αξιώσεις μας, τόσο για το κατοχικό δάνειο όσο και τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία» τόνισε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κ.Κ.Ε., Σπύρου Χαλβατζή.


«Διατηρούμε το δικαίωμα χειρισμών για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λύση» υπογράμμισε ο υφυπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Χαλβατζής σημείωσε ότι «καμία κυβέρνηση δεν θέλησε να διεκδικήσει ούτε το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο ούτε τις οφειλές της Γερμανίας έναντι των θηριωδιών του πολέμου και της Κατοχής». «Το θέμα του κατοχικού δανείου ως πολεμικό γεγονός παραμένει ανοικτό, άρα επιδέχεται διευθέτησης, βάσει των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου» απάντησε ο κ. Δόλλης.

Παμπούκης: Αναγκαιότητα το fast track

«Στόχος του ταξιδιού μου στη Νέα Υόρκη, με αφορμή το φόρουμ της Capital Link, είναι να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το σχέδιο, που υλοποιείται αυτή τη στιγμή, για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

Αυτό τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, επισημαίνοντας ότι «τις επενδύσεις δεν μπορεί κανείς να τις επιτάξει, αλλά μπορεί να τις προκαλέσει, εξηγώντας για ποιους λόγους μπορεί να γίνουν στη χώρα μας».

Ο κ. Παμπούκης αναφέρθηκε στις δομικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα φιλοεπενδυτική, με την έννοια της μείωσης κατά το δυνατό των μη επιχειρηματικών κινδύνων.

Αναφερόμενος στα νομοσχέδια για το fast track, υπογράμμισε ότι η ουσία του είναι η επιτάχυνση, διότι με τα σημερινά δεδομένα για κάθε επενδυτική δραστηριότητα μπορεί να χρειάζονται 28 και 29 άδειες ή ο μέσος χρόνος της αίτησης για μελέτη μπορεί να φθάσει τους 48 μήνες. «Αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να καταστήσουν τη χώρα ανταγωνιστική» σημείωσε.
Ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης στην υλοποίηση των στόχων και των προγραμμάτων της, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κοινωνικής συνοχής για την υπέρβαση της τρέχουσας κρίσης και την επιστροφή της Ελλάδας στην οικονομική ανάπτυξη.

WIKILEAKS> Ντοκουμέντα-σοκ για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και φωτογραφίες που θα προκαλέσουν πάταγο από τον τραυματισμό του Σάββα Ξηρού!

Nτοκουμέντα για το παρασκήνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, έχει στη κατοχή του το WIKILEAKS!


Σύμφωνα με Σουηδούς δημοσιογράφους αφορούν την ανάληψη της Ολυμπιάδας από τη χώρα μας και εμπλέκουν πρόσωπα από την οικονομική, τη πολιτική, και την επιχειρηματική ζωή της χώρας, σ ένα περίεργο γαιτανάκι με μυστικές υπηρεσίες, εμπόρους όπλων ακόμη και μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.

Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, πως αυτές οι αποκαλύψεις πιθανόν να σταθούν μοιραίες για τη πολιτική ζωή της Ελλάδας, ειδικά σ αυτή τη συγκυρία μια και εμπλέκουν παραδοσιακές πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έγγραφα που αφορούν ακόμη και την εξάρθρωση της «17Ν» δύο χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς, ενώ ανάμεσα στα στοιχεία του Wikileaks, υπάρχουν και φωτογραφίες από την έκρηξη του Πειραιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ξηρού, η δημοσίευση των οποίων θα προκαλέσει πάταγο!

Πολιτικό unfair από Λαμπρινίδη

Τ' αυγά και τα καλάθια φαίνεται πως έχουν χάσει στο ΠΑΣΟΚ. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η κίνηση του ευρωβουλευτή Λαμπρινίδη να στείλει e-mail σε ξένους ευρωβουλευτές που θα συναντηθούν αύριο με τον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας τους να ακυρώσουν το ραντεβού. Η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τους ευρωβουλευτές που συμμετέχουν στην Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις Πολιτικές Ελευθερίες, τη Δικαιοσύνη και τις Εσωτερικές Υποθέσεις κλείστηκε από τον γαλάζιο ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος πληροφορήθηκε έκπληκτος την πράξη του Λαμπρινίδη. Σύμφωνα με τα όσα γράφονταν στο επίμαχο e-mai, ο Λαμπρινίδης αιτιολόγησε την πρωτοβουλία αυτή, αναφέροντας ότι δεν είναι σωστό να συναντούν μόνο τον Σαμαρά και όχι και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Για την ιστορία, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά... Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η συμπεριφορά του Λαμπρινίδη έχει γίνει ήδη ανέκδοτο μεταξύ των Ελλήνων ευρωβουλευτών, οι οποίοι θα έχουν να λένε στο εξωτερικό για την συναδελφική αλληλεγγύη του Λαμπρινίδη

Τον Κλα-ΜΠΡΙΖΩΣΕ Στο Τελος.


Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Μαρκ Κόρτνεϊ

Βοηθοί: Πολ Μαν, Τζον ΜακΝτάουελ

Τέταρτος: Άρνολντ Χάντερ

Βοηθοί περιοχής: Άλαν Μπλακ, Ρέιμοντ Κράνγκλ

Κίτρινες κάρτες: 33' Βιτόλο, 58' Ζουέλα, 65' Τσιρίλο / 43' Σίμεϊς, 55' Γκέρερτς, 56' Βερμιούλεν, 92' Οντζίντζα


Γκολ: 25' Βιεϊρίνια / 89' Στσέποβιτς

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης.

Μπριζ: Στάινεν, Βερμιούλεν, Ντονκ, Βαν Γκάισεγχεμ, Βαν ντερ Χέιντεν, Μπλοντέλ, Σίμεϊς, Γκέρερτς, Πέρισιτς, Στσέποβιτς, Ακπάλα.

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ, έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ (το γκολ του Βιεϊρίνια ισοφαρίστηκε στο 88’ από την Στσέποβιτς) και θέλει οπωσδήποτε ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να περάσει στην επόμενη φάση του EuropaLeague. 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
Με το γνωστό και επιτυχημένο 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Μάκης Χάβος. Την εστία του ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε ο Κρέσιτς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, αριστερά έπαιξε ο Σακελλαρίου και δεξιά ο Ζουέλα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο, η τριάδα μπροστά απαρτιζόταν από τους Φωτάκη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Ίβιτς (κέντρο), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σαλπιγγίδης.

Ίδιο σύστημα επέλεξε και ο τεχνικός της Κλαμπ Μπριζ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στίινεν, στην άμυνα έπαιξαν οι Βαν Ντερ Χέιντεν (δεξιά), Βερμιούλεν (αριστερά), Ντονκ και Βαν Γκάσισετζεμ (σέντερ μπακ). Αμυντικά χαφ ήταν ο Μπλοντέλ και ο Σίμαες, δεξιά έπαιξε ο Γκέραερτς, αριστερά ο Πέρισιτς, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ακπάλα ήταν ο Σκέποβιτς.
Παρά το γεγονός πως στην Τούμπα υπήρχε μια άνευ λόγου... παγωμάρα στα πρώτα λεπτά, οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν δυνατά και είχαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν από νωρίς το σκορ. Στο 3', ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Στάινεν να διώξει σε κόρνερ.

Η καλή αρχή του ΠΑΟΚ δεν είχε και συνέχεια, αφού οι Βέλγοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και ο ρυθμός του ματς ήταν γενικά κακός. Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έκαναν διαγωνισμό λαθών κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τόσο ο Δικέφαλος, όσο και η Μπριζ δεν έμοιαζαν ικανοί να παίξουν ποδόσφαιρο, η κερκίδα ακολούθησε τον πεσμένο ρυθμό του ματς και ήταν φανερό πως αν κάποια ομάδα πετύχαινε γκολ, θα τα κατάφερνε από προσωπική ενέργεια ή από ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας.
ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
25' Ο Βιερινια καθαρισε,με ενα καταπληκτικο γκολ και εδωσε το προβαδισμα στον Δικεφαλο του Βορα.
Έτσι λοιπόν, τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, πέρασαν με αρκετή... δυσκολία και δίχως να δούμε κάποια σημαντική φάση. Μοναδική εξαίρεση ήταν το παραλίγο αυτογκόλ του Ντονκ στο 38', όμως τελικά το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.
 ΚΟΙΜΗΘΉΚΑΜΕ...
Δεν άλλαξε τίποτα στο δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να επιδίδονται δε ένα παιχνίδι "κρυφτούλι"με τα πρώτα λεπτά να μην βλέπουμε καθόλου ποδόσφαιρο.
 Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 49' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη ευκαιρία.
όμως το σουτ του Γκέρερτς, κόντραρε στον πεσμένο Βιτόλο και κατέληξε κόρνερ.
Παρά την μέτρια εμφάνιση, οι παίκτες του Δικεφάλου κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις, όπως το πλασέ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή στο 63' που όμως κατέληξε άουτ.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Ο Φωτάκης είχε την ευκαιρία στο 87ο λεπτό, να "κλειδώσει" το τρίποντο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των Βέλγων.
 ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ:
Στην εντατική τον έστειλε ο Στέποβιτς..εκεί που όλα έμοιαζαν πως ο ΠΑΟΚ θα παρει το τρίποντο δύσκολα τον "Σκότωσε" .
Ο άσος της Κλαμπ Μπριζ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Κρέσιτς και χάλασε την γιορτή των γηπεδούχων, που έπαιξαν με την φωτιά και το πλήρωσαν.
Η 5η αγωνιστική:

Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0
(25’ πεν., 80' Ρόσι, 62’ Ρούμπεν)

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 1-1
(25’ Βιεϊρίνια-88’ Στσέποβιτς)

Η βαθμολογία
1. Βιγιαρεάλ 9 (6-4)
2. ΠΑΟΚ 8 (4-3)
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7 (4-4)
4. Μπριζ 2 (3-6)

Τελευταία αγωνιστική:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- ΠΑΟΚ
Κλαμπ Μπριζ- Βιγιαρεάλ

Επιμέλεια:Ραφαήλ Βλαχόπουλος