ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θέλει να προλάβει τα χειρότερα ο Γιώργος!

Τελικά, ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει έτοιμος να συμβιβαστεί με τις παραινέσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για ήπια προσαρμογή των μέτρων, με αποτέλεσμα να συγκαλεί εκτάκτως την συνεδρίαση της Κ.Ο. για μετά τις γιορτές όπου θα μιλήσουν «έξω από τα δόντια».


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika, ο πρωθυπουργός είπε το μεγάλο ΝΑΙ και έτσι σε αυτή τη συνεδρίαση θα αφήσει τους βουλευτές να μιλήσουν!

Θα θυμίσει έτσι τις συνεδριάσεις της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, όπου για πολλές ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου άκουγε...

Η νέα "καραμανλική" παρέμβαση Παπαθανασίου

6666666666666666.jpgΟ Γιάννης Παπαθανασίου απέδειξε και με τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή ότι λειτουργεί ως πομπός των απόψεων Καραμανλή.

Ο πρώην τσάρος της οικονομίας επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας κυρίως την ασυνέπεια προεκλογικών εξαγγελιών και μετεκλογικών πράξεων των κκ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Η πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι σιγά-σιγά στρώνει το χαλί για την πολυαναμενόμενη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.

Πριν από λίγες ημέρες εξέδωσε και βιβλίο υπό τον τίτλο «Με τη γλώσσα των αριθμών. Η αλήθεια για την οικονομία», με προφανές περιεχόμενο.

Μονόδρομος η Καταψήφιση του Προϋπολογισμού

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2011, έκανε την ακόλουθα δήλωση: «Τα οικονομικά στοιχεία του 2010 που αναφέρονται στα επίπεδα του πληθωρισμού, της ακρίβειας, των «λουκέτων» στις επιχειρήσεις και της ανεργίας, επιτείνουν τα αισθήματα της αβεβαιότητας στην κοινωνία και ασφυξίας στην αγορά, αποδεικνύοντας την παταγώδη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής: 1) Ο πληθωρισμός έφθασε στο 5,4%, ενώ τον Οκτώβριο του 2009 ήταν στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 40 ετών (0,5%). 2) Οι αυξήσεις τιμών σε σχέση με το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολλαπλάσιες, όπως ανακοίνωσε το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή. 3) Μόνο στην Αθήνα στο α’ εξάμηνο του 2010 έβαλαν λουκέτο 1.448 βιοτεχνίες, ενώ έχουν χαθεί άνω των 25.000 θέσεων εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών».


Σύμφωνα πάντα με τη δήλωση του υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άγγελου ΤΣΙΓΚΡΗ: «Η ακρίβεια σε συνδυασμό με τα μέτρα που πάρθηκαν ελέω μνημονίου, τα οποία περιέκοψαν μισθούς και συντάξεις ακόμη και αυτές που είναι πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας, μας φέρνουν εγγύτερα στη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής. Η εμμονή της κυβέρνησης σε φοροεισπρακτικά μέτρα, επιδεινώνει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, αυξάνει την ανεργία, αναστέλλει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, μεταθέτει τον χρόνο απαλλαγής από τα δεσμά του μνημονίου. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η καταψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2011 αποτελεί μονόδρομο».

Κλείνοντας τη δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άγγελος ΤΣΙΓΚΡΗΣ επισημαίνει ότι: «Μοναδική λύση για την έξοδο από την κρίση αποτελεί η πρόταση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά για άμεση ενίσχυση της ανάπτυξης. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός, στο οποίο πιστεύει η Νέα Δημοκρατία, συνδυάζει την ανταγωνιστικότητα των αγορών με τη διάχυση των ευκαιριών και την ευημερία ολόκληρης της κοινωνίας. Που είναι κυρίως ευημερία συμμετοχής σε παραγόμενο πλούτο κι όχι αναδιανομή δανεικών σε βάρος των μελλοντικών γενεών».

Καταγγελία Ν. Νικολόπουλου για απόπειρα στημένης ανάθεσης μελέτης για την ανεργία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Απόπειρα στημένης μελέτης για την ανεργία, η οποία θα πληρωθεί άνευ λόγου και ουσίας, καταλογίζει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.
Πρόσφατα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: «Μελέτη για την ανεργία και απασχόληση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με έμφαση στην μακροχρόνια ανεργία και την επισφάλεια εργαζομένων», αλλά οργιάζουν οι φήμες ότι η μελέτη θα ανατεθεί σε Ινστιτούτο μεγάλου συνδικαλιστικού φορέα που δεν προτίθεται να αναλάβει και το κόστος καταγραφής στοιχείων που θα είχαν ουσιαστικό ενδιαφέρον…
Σύμφωνα με την πρόσκληση σκοπός της Μελέτης είναι να παρέχει στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή (Ε.Δ.Α. / Π.Δ.Ε.) τις κατάλληλες πληροφορίες, στοιχεία και εκτιμήσεις σχετικά με τα κάτωθι:

• Καταγραφή της υπάρχουσας κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την τοπική οικονομία και τις ιδιαιτερότητές της.

• Αποτύπωση των χαρακτηριστικών των μακροχρόνια ανέργων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

• Διερεύνηση της επισφάλειας των εργαζομένων στη Δυτική Ελλάδα στους περισσότερο ενεργούς οικονομικούς κλάδους και των χαρακτηριστικών αυτής.

• Ανάλυση των εισροών και εκροών της μακροχρόνιας ανεργίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

• Δημιουργία μηχανισμού παρατηρητηρίου μακροχρόνιας ανεργίας και πιλοτική λειτουργία του.

• Υποβολή προτάσεων πολιτικών παρέμβασης, οι οποίες θα συνάδουν με τους στρατηγικούς στόχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτοί εξειδικεύονται στο Ε.Π. Δ.Ε.Π.Ι.Ν. 2007 - 2013

Όπως δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, η πρόσκληση από μόνη της έχει κενά τα οποία έχουν να κάνουν με την βαρύτητα που θα έχει μια τέτοιου μεγέθους έρευνα στην ΠΔΕ.

«Χρόνια τώρα μιλάμε για την ανεργία αλλά όχι για την πραγματική ανεργία. Πρέπει να καταγραφούν τα νούμερα που αφορούν στους έλληνες άνεργους και φυσικά στην πραγματική εργασία που αφορά και στους μετανάστες. Είναι μια ευκαιρία, που με τον τρόπο που έχει συνταχθεί η πρόσκληση, μοιάζει να χάνεται. Σε αυτό το σημείο, εγείρεται και τεράστιο ζήτημα νομιμότητας και ηθικής καθώς οι φήμες οργιάζουν ότι παρά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η μελέτη θα ανατεθεί σε Ινστιτούτο μεγάλου συνδικαλιστικού φορέα, που δεν προτίθεται να αναλάβει το κόστος εκπόνησης της μελέτης επί της ουσίας και γι’ αυτό το λόγο, τεχνηέντως έχουν μείνει εκτός όλα τα ενδιαφέροντα επιζητούμενα στοιχεία», δήλωσε ο Βουλευτής ο οποίος κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Νικολόπουλος ερωτά τον Υπουργό αν είναι στις προθέσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, να αναθέσει τη μελέτη στο Ινστιτούτο συγκεκριμένου συνδικαλιστικού φορέα και αν υπάρχει πρόθεση να αποσυρθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να επαναληφθεί με τρόπο που να καταγράφει τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και τις προοπτικές επίλυσής του και να μην εγείρεται ζήτημα νομιμότητας και ηθικής για «στημένη» ανάθεση. Επίσης ερωτά τι κόστος έχει η μελέτη αυτή και από πού θα καλυφθεί.

Στην Ερώτησή του ο κ. Νικολόπουλος παρατηρεί ότι στο παρελθόν έχουν εκπονηθεί άλλες δύο ανάλογες μελέτες και ερωτά τον Υπουργό ποιοι τις ζήτησαν και πώς αξιοποιήθηκαν, ζητώντας να κατατεθούν τα σχετικά στοιχεία. Επίσης ερωτά πόσο πληρώθηκαν οι προηγούμενες μελέτες και ζητά να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν οι δαπάνες, ενώ καλεί τον Υπουργό να απαντήσει γιατί κρίνεται απαραίτητη η εκπόνηση και τρίτης μελέτης…

Σφοδρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter εξαπέλυσε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο οποίος παρουσίασε όλες τις αθέατες πτυχές των χρεών του καναλιού του Μπουρναζίου αποκαλύπτοντας ότι από το 1999 δεν έχει γίνει ποτέ φορολογικός... έλεγχος! Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι : "συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες» αναφέρει η «Ελεύθερη Τηλεόραση» διαχειρίστρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, μετά από πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν για αδυναμία συνεννόησής της με οικονομικούς οργανισμούς, καλεί το επενδυτικό κοινό να στηρίζει τις επενδυτικές επιλογές του στις επίσημες ανακοινώσεις και δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει άμεσα για τις εξελίξεις στο θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καρφί, το Alter οφείλει στο ελληνικό δημόσιο 6,5 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί προσωρινά το 50% των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρίας και των μεγαλομετόχων Κουρή και Γιαννίκου.

Το Αlter, στο 9μηνο, παρουσίασε κάμψη πωλήσεων της τάξης του 38,85%, με τα έσοδά του να διαμορφώνονται στα 57,37 εκατ. ευρώ, έναντι 93,82 εκατ. ευρώ του 9μήνου του 2009.

Από πλευράς καθαρών προ φόρων αποτελεσμάτων στο 9μηνο του 2010, οι καθαρές προ φόρων ζημίες της εταιρείας, εκτινάχθηκαν στα 24,3 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 210 χιλιάδων ευρώ πέρυσι.

Οι πωλ'ήσεις της εταιρίας, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2010, συρρικνώθηκαν κατά 79,56%.

Μετά τις γιορτές η πολιτική κίνηση Δημαρά

9999999999999999.jpgΑμέσως μετά τις γιορτές ο Γιάννης Δημαράς θα ανακοινώσει την ίδρυση της πολιτικής του κίνησης, όπως δήλωσε στο MEGA.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο επίσης διαγραφείς βουλευτής από το ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου.

Αμφότεροι ήταν σήμερα παρόντες σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Διέψευσαν ωστόσο ότι σχεδιάζουν ένταξη στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ... ΕΝΘΕΤΟ!...

Της ετοιμάζει... ολόκληρο αφιέρωμα ο Θέμος την Κυριακή. Δεν μιλάμε για απλό ρεπορτάζ και σχόλια. Μιλάμε για όλη την ιστορία του Μητσοτακέικου μαζί! Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις. Οκτώ σελίδες αφιερωμένες στην "Ψηλή" έδωσε εντολή ο Θέμος να συμπεριλάβει...

στην επόμενη έκδοση του Πρώτου Θέματος, δημοσιογράφος που ανέλαβε το ρεπορτάζ. Θα το διαβάσουμε με πολύ προσοχή...

Απορρίφθηκε η βιογραφία του Jimi Hendrix

Oποιοδήποτε κινηματογραφικό πρότζεκτ για τον Jimi Hendrix είναι καταραμένο απ’ ότι φαίνεται. Κι αυτό γιατί το Experience Hendrix δεν αστειεύεται ακαθόλου ακόμα κι αν η ταινία είναι έτοιμη προς έξοδο στους κινηματογράφους μεριά. Συγκεκριμένα τώρα. Επειδή οι βιογραφίες είναι λίγο της μόδας την τελευταία περίοδο, ο Paul Greengrass πήρε κάμερες και κλακέτες και σκηνοθέτησε εκείνη του Jimi Hendrix με τον Anthony Mackie να πρωταγωνιστεί και το σενάριο να έχει την υπογραφή του Max Borenstein.

Όμως έκαναν το λάθος και δεν πήραν την έγκριση και την άδεια του ιδρύματος στη διεθυνση του οποίου είναι και η αδερφή του κιθαρίστα, Janie με αποτέλεσμα να τους ρίξουν κόκκινη κάρτα. "Η Legendary productions προχώρησε τη διαδικασία των γυρισμάτων χωρίς την αδεια, κατευθυνση και ανάμιξη μας. Όταν γίνετια ένα βιογραφικό φιλμ για τον Jimi Hendrix πρέπει να το ελέγχουμε από την αρχή." δήλωσε επίσημα η Janie.

Άντρας της Χρονιάς ο Kanye West!

Το όνομα του: Kanye West! Κατάφερε να συνέλθει από ένα σκληρό επικοινωνιακό φιάσκο και να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του, κυκλοφορώντας το κατά πολλούς καλύτερο album της χρονιάς, “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”.  Η προσπάθεια του για να στεφθεί Άντρας της Χρονιάς  μέσα στο 2010 ήταν απλά συγκινητική…(και λίγο εκκεντρική!)
Ο Kanye ξεκίνησε το 2010 με μια δακρύβρεχτη συνέντευξη στο show του Jay Leno, όπου απολογούταν για την ατυχή του έμπνευση να «κριτικάρει» live και να ρεζιλέψει την Taylor Swift στα MTV VMAs 2009. Γι` αυτή του την πράξη τον σχολίασε αρνητικά μέχρι και ο πρόεδρος της Αμερικής, Barrack Obama. Τον Φεβρουάριο συμμετείχε στο charity single “We Are The World” αφού προηγουμένως είχε ανέβει στο stage συναυλίας της Beyonce στο Λονδίνο.
Στην συνέχεια, ο θάνατος του Alexander McQueen τον σημάδεψε σε τόσο μεγάλο βαθμό, που το ώθησε να ανεβάσει ένα μακροσκελές blog post, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ετοίμαζε κάτι καινούριο. Τον Mαίο διέρρευσε online το αποτέλεσμα της εντατικής δουλειάς του Kanye, ήταν το κομμάτι “Power”.
 To καλοκαίρι ο εκκεντρικός hip hop καλλιτέχνης δούλεψε με ένα σωρό τραγουδιστές, από τον Justin Bieber μέχρι τον Bon Iver, εγκαινίασε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter  (εκεί όπου «παζάρεψε» τον τίτλο του νέου του album) και παρουσίασε τα νέα του τραγούδια σε ένα exclusive live για τα στελέχη της εταιρείας του Facebook. Τον Αύγουστο επίσης, ο West εγκαινίασε και τις G.O.O.D Fridays, μια κίνηση αγάπης προς τους fans του, που τελείωσε άδοξα, όταν ένας από αυτόυς τον πρόδωσε. 
  Η επάνοδος του στα MTV VMAs (που συνοδεύτηκε από ελαφριά αποδοκιμασία από το κοινό) περιείχε και μια έκπληξη: Την παρουσίαση και live ερμηνεία του single “Runaway”. Mέσα στον Σεπτέμβριο είχε αποκαλυφθεί και ο τίτλος του νέου του album, “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” μέσα από το Saturday Night Live και στην συνέχεια ξεκίνησαν οι κινηματογραφικές προβολές του 35λεπτου video του “Runaway” που ο ίδιος είχε σκηνοθετήσει.
Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε μέσα στον Οκτώβριο, με την απαγόρευση της δημοσίευσης του εξωφύλλου του “Fantasy”, έφερε διθυραμβικές κριτικές στην πρεμιέρα του “Runaway στον τηλεοπτικό αέρα του MTV. Ο ίδιος ενθουσιασμός επικράτησε σχεδόν στο σύνολο των κριτικών και στην κυκλοφορία του “Fantasy” στις 17 Νοεμβρίου, φέρνοντας το στην κορυφή του Billboard Chart.
 Πρόσφατα ο Kanye αποκάλυψε ένα τρομακτικό preview από το νέο του video για το κομμάτι “Monster” και είδε το album του να παίρνει ένα τεράστιο δεκάρι στο review του εναλλακτικού και «δύσκολου» site Pitchfork! Οι φήμες για πιθανή σχέση του με την Kim Kardashian έβαλαν φωτιά στα tabloids και μας επιβεβαίωσαν ότι ο Kanye West θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στο επίκεντρο των μουσικών και όχι μόνο εξελίξεων!

Αποχώρησαν δυο μέλη των Paramore!!!


Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ο κιθαρίστας Josh Farro και ο drummer Zac Farro, δυο από τα ιδρυτικά μέλη των Paramore, γνωστοποίησαν την απόφαση τους να εγκαταλείψουν το συγκρότημα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει online στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.
Σε μήνυμα που ανέβηκε στο blog των Paramore, διαβάσαμε τα εξής: «Δυο μήνες πριν, ο Josh και ο Zac μας ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρούσαν από το συγκρότημα μετά και από την συναυλία τους στο Orlando που έγινε την περασμένη Κυριακή. Κανείς μας δεν σοκαρίστηκε ιδιαίτερα. Στην διάρκεια του τελευταίου έτους έδειχναν να μην θέλουν να είναι κοντά μας. Θα θέλαμε ο Josh και ο Zac να κάνουν κάτι που να τους δίνει χαρά κι αν αυτό βρίσκεται στο να κάνουν κάτι μακριά μας, τους υποστηρίζουμε και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία
Στην συνέχεια, τα εναπομείναντα τρία μέλη του συγκροτήματος, Hayley Williams, Taylor York (κιθάρα), Jeremy Davis (μπάσο) διαβεβαίωσαν τους fans τους ανά τον κόσμο, ότι το μέλλον της μπάντας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο κλείνοντας το μήνυμα στο blog με τα εξής λόγια «Ποτέ δεν σκεφθήκαμε να εγκαταλείψουμε το συγκρότημα. Ελπίζουμε να σας ενθαρρύνει το γεγονός ότι τρείς από εμάς, είμαστε ακόμα εδώ και συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι των Paramore.Eσεις (οι fans) είστε η δύναμη που μας κρατάει ενωμένους, όποτε γιατί να σταματήσουμε τώρα;»
Οι εναπομείναντες Paramore αναμένεται να ξεκινήσουν μια νέα περιοδεία στην Βόρεια Αμερική στο ξεκίνημα του 2011 και λίγο αργότερα θα μπουν στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους album.

Επιστροφή Eminem – Lil Wayne στο Saturday Night Live

Στο χορταστικό-εορταστικό επεισόδιο του Saturday Night Live, που παρουσίασε ο ηθοποιός Jeff Bridges, εμφανίστηκαν ο Eminem μαζί με τον Lil Wayne, χαρίζοντας στο κοινό μια μεγαλειώδη live performance!
 Οι δυο καλλιτέχνες παρουσίασαν live το ντουέτο τους για το No Love” με μια rock μπάντα να τους συνοδεύει. Στην συνέχεια οι δυο καλλιτέχνες χωρίστηκαν, για να ερμηνεύσουν solo, αρχικά ο Eminem το κομμάτι “Won`t Back Down”, εκτοξεύοντας σκληρές ρίμες όπως “How You douche bags feel?” και στην συνέχεια ο Lil Wayne ανέλαβε τα ηνία, ραπάρωντας πάνω σε ένα δυναμικό guitar riff, τους στίχους από  το νέο του τραγούδι “6`7”. 
 Στα κωμικά skits του show, εμφανίστηκαν οι Blake Lively, Jessica Alba και Vanessa Bayer. Στο στόχαστρο τους,  δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί η Miley Cyrus και το video που διέρρευσε online από το party των γενεθλίων της και την έδειχνε να παραμιλάει, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών.
Ο Jeff Bridges παρουσίασε ένα δικό του κωμικό νούμερο, με τίτλο “Jeff`d”,  όπου ντυμένος cowboy έκανε χριστουγεννιάτικες φάρσες στους φίλους του Billy Bob Thornton και Maggie Gyllenhaal!
Πάντως, η εμφάνιση του Lil Wayne μετά και την αποφυλάκιση του τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τον συνεργάτη του, dj Scoob Doo ανέβασε σε πρωτόγνωρα ύψη τα vibes του SNL. Είπε: «Η ενέργεια αυτού του κτηρίου είναι ιστορική και είναι απίστευτο να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να στριμώχνεται για να παρακολουθήσει live τον Lil Wayne στο SNL.»

Προκλητικές φωτογραφίες της Demi Lovato διέρρευσαν online!

Μια εβδομάδα μετά την διαρροή του video που έδειχνε την Miley Cyrus να καπνίζει μαριχουάνα, την ημέρα των 18ων γενεθλίων της, ένα ακόμα στοιχείο προκλητικής συμπεριφοράς από star της Disney διέρρευσε online.
Σε μια σειρά από αισθησιακές φωτογραφίες, η 18χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός Demi Lovato να αποκαλύπτει το ντεκολτέ της παίρνοντας ερωτικές πόζες, με την «βοήθεια» των φίλων της.
Στις φωτογραφίες πρωταγωνιστεί και η χορεύτρια Alex Welch, που φημολογείται ότι ήρθε στα χέρια με την Demi Lovato ύστερα από συναυλία της με τους Jonas Brothers, αναγκάζοντας την νεαρή performer να διακόψει την περιοδεία της με τα αδέλφια Jonas και να εισαχθεί σε κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
O Kevin Jonas πρόσφατα ερωτήθηκε από το MTV για την Demi Lovato και την κατάσταση της αποθεραπείας της, αλλά δεν φάνηκε να γνωρίζει κάτι: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί της. Της ευχόμαστε όλοι μαζί ταχεία ανάρρωση!» είπε. 

H Lady Gaga "σκότωσε" τον Άγιο Βασίλη!

Νέα τεχνολογία στις μολότοφ από τους αναρχικούς...

Οι νέου τύπου αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ εντείνουν την ανησυχία που διακατέχει τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το νέο "κοκτέιλ" τοποθετείται πρώτη φορά σε πλαστικό και όχι γυάλινο μπουκάλι των 500 και των 750 ml και περιέχει υγρή αμμωνία, μικρή ποσότητα βενζίνης και μικρά κομμάτια φελιζόλ.
Εκτός αυτού, περιμετρικά του λαιμού του μπουκαλιού τοποθετείται συστοιχία από 10 μέχρι και 15 κροτίδες, μία εκ των οποίων διαθέτει μεγαλύτερο φιτίλι.
Η βόμβα μολότοφ σκάει έτσι στον αέρα, ενώ εξακολουθεί να διανύει την πορεία προς το στόχο της, και δημιουργεί μία εκτεταμένη δέσμη φωτιάς που μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα κατά των στόχων και προκαλεί φυσικά μεγαλύτερο φόβο. Οι νέου τύπου μολότοφ έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν ποδοσφαιρικών ομάδων το Δεκέμβριο του 2009.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ!!!!

Η χρονιά τελείωσε ουσιαστικά για τον Παναθηναϊκό μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παράλληλα το πολυμετοχικό σχήμα διαλύεται ουσιαστικά και ο κίνδυνος για διοικήσεις πρωτοδικείων είναι ορατός. Πρωτόγνωρες στιγμές!
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ακύρωσε τη συμφωνία του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Νικόλας Πατέρας απειλεί με παραίτηση αν δεν υπάρξει ενότητα στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει ξεκαθαρίσει πως αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου. ΑΔΙΕΞΟΔΟ!
Θα προχωρήσει η μεταβίβαση; Θα πορευτούν μαζί Βγενόπουλος-Πατέρας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προέκυπταν εδώ και καιρό και οι απαντήσεις δόθηκαν μέσα από τη σημερινή ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο "κακός" Τζίγκερ δεν επιστρέφει και επομένως ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες από τη στιγμή που δεν προχωρά όπως φαίνεται η μεταβίβαση, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από τον περασμένο Σεμπτέμβριο, έπειτα από τη συμφωνία των τριών. Ήταν τεράστιο λάθος που οι υπογραφές δεν έπεσαν εκείνο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο του Συντάγματος. Κάτι κακό "μύριζε" από τότε και το κανόνι έσκασε σήμερα.
Το τι θα γίνει απο δω και πέρα ουδείς μπορεί να προβλέψει. Ο Νικόλας Πατέρας καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και αυτό αναμένεται να γίνει στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι χρειάζονται επειγόντως κινήσεις που θα ταρακουνήσουν την Παιανία. Όσοι παίκτες δεν κάνουν, να φύγουν τώρα. Όσοι έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου και έχουν μείνει στο νταμπλ της περασμένης σεζόν, να εκδιωχθούν. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με την ιστορία του Παναθηναϊκού.Είχα γράψει από την πρώτη στιγμή πως το στοίχημα για τον Φερέιρα θα ήταν να μάθει την ομάδα χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Πειραματίστηκε και απέτυχε. Και το χειρότερα δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει που έχει έρθει. Όταν δηλώνει πως "δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι" τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση και ξεφτιλίστηκε, τότε κάτι δεν πάει καλά με τον Πορτογάλο. Και ας εξηγήσει πρώτα γιατί η ομάδα χειροτερεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και στο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός έπιασε πάτο, η απάντηση θα δοθεί την Τετάρτη μετά το ματς-κυπέλλου με τα Τρίκαλα.Στον Παναθηναϊκό έπαιξαν με τη φωτιά και κάηκαν. Πίστεψαν πως θα ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό με τη λήξη του πρώτου γύρου και η ομάδα θα βελτιωνόταν στον δεύτερο και σε συνδυασμό με 1-2 μεταγραφές, θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο. Μία αρρωστημένη κατάσταση συντηρούνταν χωρίς τη λήψη μέτρων και πλέον είναι αργά. Τουλάχιστον όσοι επιθυμούν να παραμείνουν, να θέσουν από τώρα τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα βγάζει υγεία και θα παίζει έστω και λίγο μπάλα. Αλλιώς κλείστε το μαγαζί...

Ανακοινώθηκε το Cloud Office από την Oracle

Με στόχο να ανταγωνιστεί στον παραγωγικό χώρο του cloud computing την Google και την Microsoft, η Oracle ανακοίνωσε το «Oracle Cloud Office» το οποίο δίνει τα δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν και να επεξεργάζονται έγγραφα μέσα από τον browser τους χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εγκατεστημένης σουίτας γραφείου.
Το Oracle Cloud Office 1.0 χρησιμοποιεί τεχνολογίες του web 2.0 και έχει συμβατότητα με έγγραφα του Open Office αλλά και του Microsoft Office. Τα αρχεία που δημιουργούνται μέσω της online υπηρεσίας χρησιμοποιούν την κατάληξη ODF. Η πρόσβαση μέσω κινητών και φορητών συσκευών δεν επιτρέπει την επεξεργασία εγγράφων παρά μόνο την ανάγνωσή τους. Ακόμη, η υπηρεσία συνεργάζεται πολύ καλά με την τελευταία έκδοση του Open Office 3.3, το οποίο έχει ενσωματωμένα εργαλεία αλληλεπίδρασης με αυτή.

Aρχικά, η υπηρεσία δεν διατίθεται δωρεάν για οικιακούς χρήστες και απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις.

Σχετικά links