ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες ...

ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

255 οργανισμοί που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους ...

ΠΛΑΦΟΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις εκφράζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το αν και κατά πόσο η θέσπιση πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις είναι αρκετή...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 11,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί να ισορροπήσει το οικονομικό επιτελείο...

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Το βασικό σενάριο προβλέπει διατήρηση των απαλλαγών και εκπτώσεων για τους έχοντες εισοδήματα έως 30.000 ευρώ...

Τα Βραβεία Μαϊνταρίων 2010 πήραν τέλος

Το enpatrais.blogspot.com βράβευσε τους μαϊντανούς της χρονιάς...
Τα σχετικά βραβεία είναι τα εξής:

1 Αντρέας ο εσκαφέας

2 Κεραμιδόγατου

3 Τηλεμαϊντανού

4 Πολυμίξερ

5 Αθλητή

6 Αποκαλυπτικού Ρεπορτάζ

7 Καλύτερου Διαδηλωτή

8 Ατακαδόρου

9 Μαλακίας

10 Μπαμπινιώτη

11 Μεγαλοεργολάβου-Κωλοτούμπα

12 Καλύτερου Ξενύχτη

13 Πολιτικού Συντάκτη

Για να τα δείτε πατήστε στη σχετική στήλη...

Βραβείο πολιτικού συντάκτη!!!

Το έχει κατακτήσει προ πολλού η Πετρούλα Κωστίδου...Οι θεϊκές ατάκες της "Mr Blue Eyes" και "Are you going to be gentle with Greece?" έγραψαν ιστορία....
Συγχαρητήρια στην Πετρούλα!!!


Βραβείο Καλύτερου Ξενύχτη!!!

Η Τρόικα μας απέδειξε ότι ξέρει να το καίει....Αφού πυρπόλησε κάθε ελληνική οικογένεια οικονομικά, πήγε και τα πιε στο Villa Mercedes....

Ποιοί πλήρωσαν;;;Εμείς προφανώς....

Νέες πυρκαγιές από τον Πάγκαλο

pagalos.jpgΤην τελευταία του περίοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή διάγει ο Πάγκαλος ο οποίος θέλει να φύγει , λόγω ηλικίας , αφήνοντας πίσω του συντρίμμια.


Με νέα παρέμβασή του σήμερα χαρακτηρίζει κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πολιτευτεί ξανά.

«Βρίζει κατάμουτρα τον κόσμο που τόσα χρόνια το ψήφιζε» λένε ενοχλημένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι με τέτοιες δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης δεν μπορούν να πάνε στις περιφέρεις τους.

Καταγγελίες στην Εισαγγελία για αξιόποινες πράξεις της κυβέρνησής του 2000-2001

simitis.jpgΣύμφωνα με την Realnews στον πρωην πρωθυπουργό σταμάτησε η εισαγγελική έρευνα για την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε με την Goldman Sachs για την απόκρυψη του δημοσίου χρέους με την χρήση παραγώγων, επονομαζόμενων swaps, αμέσως μετά τη συμφωνία για την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.


Κατά την εφημερίδα όλα ξεκίνησαν από καταγγελία που έκανε ο Αυστριακός δικαστής Φαγιάντ Μουλά Καλί στις 30Απριλίου του 2010 και στην οποία μιλούσε για συνδρομή και παρακίνηση σε παραποίηση ισολογισμού, εξαπάτηση της Ευρωπαικής ένωσης και έκθεση σε κίνδυνο της Ευρωζώνης από την τράπεζα Goldman Sachs.Η καταγγελία αυτή ''πυροδότησε'' προκαταρκτική έρευνα και η προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ε.Ράικου έκλεισε τη δικογραφία που τη διαβίβασε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Τέντε και μετά ανατέθηκε σε αντεισαγγελέα για να διερευνήσει την διαβίβαση της υπόθεσης στη Βουλή για το εαν θα πρέπει να εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Νωρίς σήμερα το πρωί ο Κώστας Σημίτης με αυστηρή ανακοίνωση του μιλάει για υποκρισίες και παραπληροφόρηση.Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του πρωην πρωθυπουργού λέει : Καιρός είναι να τελειώνουν οι υποκρισίες και η παραπληροφόρηση.

Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ήδη αποφανθεί δημόσια ότι οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης το 2001 ανταποκρίνονταν στους κοινοτικούς κανόνες και τις πρακτικές που εφάρμοσαν και άλλες χώρες την ίδια εποχή και σε παρόμοια έκταση. Η ανακίνηση του θέματος του swap του 2001 εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

Βραβείο Μεγαλοεργολάβου-κωλοτούμπα...

Τα 2 βραβεία ανήκουν δικαιωματικά στον πρόεδρο του Λάος κύριο Καρατζαφέρη...Αφενός το 1 γιατί με τα τόσα οικήματα που ήδη έχει και τις πολυκατοικίες που κατασκευάζει εν καιρώ κρίσης συγκρίνεται ίσως και ξεπερνάει την παλιά καλή εποχή της Μόμας...

Αφετέρου το 2ο γιατί ούτε ο Μελισσανίδης δεν έκανε τέτοιες τούμπες όταν κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς....Με τέτοιες κωλοτούμπες θα έπαιρνε άνετα και αυτός το χρυσό!!!

Μία ψηφίζει το μνημόνιο, μία το βρίζει....Μία θέλει συναίνεση με τον Πρωθυπουργό, μία όχι....Είναι εκπληκτικός!!!

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Ενώ πραγματοποιούνται περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, έρχεται στο φως ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου κατέχει θέση δημοσίου υπαλλήλου στο υπουργείο Εξωτερικών από το 1998.

Η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", διορίστηκε ως πρέσβειρα προσωπικοτήτων, λαμβάνοντας μισθό 55.000 ευρώετησίως.
Εάν υπολογίσει κανείς ότι διορίστηκε το 1998, επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, η Γιάννα Αγγελοπούλουέχει λάβει από το Δημόσιο το ποσό των 660.000 ευρώ.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε δήλωσή της διευκρινίζει ότι έχει αρνηθεί να αμείβεται από το Δημόσιο και δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες