ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Αύριο οι ανακοινώσεις για την δολοφονία του Σομαλού

τον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών πρόκειται να σταλεί η δικογραφία που αφορά την στυγερή δολοφονία του νεαρού αλλοδαπού, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων κοντά στο κολυμβητήριο «Πεπανός», προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης των δύο Σομαλών που έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια από την προηγούμενη εβδομάδα.


Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου, λίγο πιο κάτω από το κολυμβητήριο "Πεπανός".

Έφερε πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, συνολικά 17 μαχαιριές εντόπισε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Το θύμα της δολοφονίας δέχτηκε χτυπήματα στο θώρακα, αλλά και στο πόδι και στους γλουτούς, ενώ έχει μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ φέρει κατάγματα στα χέρια και τα πόδια. Παράλληλα οι δράστες του έκοψαν ένα μεγάλο μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Αύριο το πρωί αναμένονται και οι επίσημες δηλώσεις από τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Πάτρας για τις λεπτομέρειες της εξιχνίασης της υπόθεσης.