ΠΑΤΡΑ: Εξελέγη ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Mε 31 ψήφους υπέρ και 17 λευκά ανακηρυχθηκε πριν από λίγο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ελαβε 29 ψήφους από τους συμβούλους της πλειοψηφίας και 2 πιθανόν από τους επικεφαλής δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Δημήτρη Αϊβαλή - Ανδρέα Τζουραμάνη). Απουσίασε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Χριστόπουλου Μαριάννα Σταματιάδου. Οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψήφισαν λευκό.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ούτε με την δευτερη ψηφοφορία εξελέγη ο Αλέξης Σκαρμέας αφού ως σύμβουλος του Δ. Κατσικόπουλου δεν ψηφίζεται από την πλειοψηφία. Ελαβε 17 ψήφους και 30 λευκά. Τώρα διεξάγεται η τρίτη ψηφοφορία.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε ο Αλέξης Σκαρμέας της παράταξης Κατσικόπουλου. Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβε 21 ψήφους υπέρ και 27 λευκά. Ετσι η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται αυτή την ώρα.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην τρίτη ψηφοφορία σταμάτησαν τα "παινγίδια" των δημοτικών συμβούλων της πάτρας και ο κ. Σκαρμέας εξελέγη αντιπρόεδρος. Τωρα είναι σε εξέλιξηη ψηφοφορία για την γραμματεα του δημοτικού συμβουλίου η οποία προέρχεται από την παράταξη του κ. Χριστόπουλου. Εχει προταθεί η κυρία Τασία Μανωλοπούλου.