Η πρώτη πολιτική εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή (γιου του Αχιλλέα)...

karamanlis kostas neoteros.JPGΜπορεί χθες κατά την τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Εθνάρχη στη Θεσσαλονίκη να ήταν παρών ο πρώην πρωθυπουργός, τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ένας άλλος Κώστας Καραμανλής!


Ο λόγος για τον ξέδελφο τους τέως πρωθυπουργού και γιου του Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος λέγεται ότι το επόμενο διάστημα θα απασχολήσει την πολιτική επικαιρότητα.

Και αυτό γιατί, ακούγεται έντονα στο "γαλάζιο" παρασκήνιο ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και μάλιστα στην έδρα των Καραμανλήδων, τις Σέρρες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής ο Τρίτος, ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον πατέρα του Αχιλλέα στην προεδρία του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Η εξέλιξη αυτή -όπως λένε στελέχη της ΝΔ- θα είναι ο προθάλαμος για την κάθοδό του στις επόμενες εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής Σερρών.

Ο ίδιος, πάντως, μέχρις στιγμής είναι αφοσιωμένος στα επαγγελματικά του αφού έχοντας σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική,στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts, ασχολείται με τα ναυτιλιακά και τις επενδύσεις.

Σημειώνεται, ότι ο 36χρονος Κώστας Καραμανλής έχει και την ευθύνη της έδρας Κωνσταντίνου Καραμανλή- Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών που συστάθηκε το 2001, στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Τufts.