ΠΑΠΑΓΙΑΒΗΣ: Συγγνώμη, παρέδωσα την πόλη σε αυτή τη δημοτική αρχή

Mετανιωμένος ο Παναγιώτης Παπαγιαβής για την επιλογή του να στηρίξει τον Γιάννη Δημαρά, δεν κρύβει πλέον την δυσαρέσκειά του. Μάλιστα σε συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο του ζήτησε συγγνώμη για την κακή συνεργασία που είχαν στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Γνώμη" ο δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε "ιστορικό λάθος" την επιλογή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Παρέδωσα την πόλη σε αυτή τη δημοτική αρχή".

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr αντίδραση αναμένεται και από την ιατρό, δημοτική σύμβουλο και πρώην αντινομάρχη Οικονομικών Γεωργία Χρυσανθακοπούλου. Η πρώτη σε σταυρούς Νομαρχιακή Σύμβουλος του Δημήτρη Κατσικόπουλου, όχι μόνο δεν επελέγη από τον Γιάννη Δημαρά σε θέση αντιδημάρχου αλλά υποβαθμίστηκε και η ίδια της η επιστημονική κατάρτιση και η μακροχρόνια εμπειρία της στα κοινά. Η κυρία Χρυσανθακοπούλου αναμένεται σήμερα να προβεί σε δηλώσεις.

"ΧΑΘΗΚΑΝ" ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

Η "τρικλοποδιά" που έβαλε σύμβουλος της παράταξης Δημαρά σε συνάδελφό του, ο οποίος και αναμενόταν να εκλεγεί Πρόεδρος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βραχνεϊκων, στοίχισε στον συνδυασμό το Προεδρείο. Συγκεκριμένα ενώ αναμενόταν η εκλογή του πρώτου σε ψήφους συμβούλου της παράταξης Δημαρά Γιάννη Παπαχρονόπουλου στη θέση του Προέδρου, ο συνάδελφός του Νίκος Αδαμόπουλος αποσχίστηκε και συνεργάστηκε με τους συμβούλους των παρατλάξεων Κατσικόπουλου (Λ. Οικονομόπουλο) και Χριστόπουλου (Αθ. Μανούσο) με αποτέλεσμα να εκλεγεί ο ίδιος Πρόεδρος στο διαμέρισμα και αντιπρόεδρος η κυρία Μανούσου. Ετσι η παράταξη Δημαρά έχασε το Προεδρείο στα Βραχνέϊκα.