ΣΑΜΑΡΑΣ : "ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ"

Ο Αντώνης Σαμαράς, παρέστη σήμερα στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά το πέρας της τελετής, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά σε όλους. Φώτιση...


σημαίνει: φεύγει το σκοτάδι και έρχεται η αισιοδοξία. Αυτό, με τη βοήθεια του Θεού, ελπίζω να γίνει φέτος, για τον κάθε Έλληνα και κυρίως για την Πατρίδα μας, αυτές τις δύσκολες ώρες. Να είστε καλά».

Δηλώσεις έκανε και η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, μετά το τέλος της τελετής αγιασμού των υδάτων «Υγεία και φώτιση για να δουλέψουμε πολύ και αποτελεσματικά, ώστε να σταθεί η χώρα στα πόδια της και εμείς όλοι μαζί». Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την τοποθέτηση φράχτη στον Έβρο, για την αποτροπή της εισόδου παράνομων μεταναστών, η Υπουργός απάντησε: «Ένα σημαντικό πολιτικό μέτρο το οποίο δεν είναι αποσπασματικό. Το συγκεκριμένο μέτρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρέπει κανείς να το δει στο σύνολο της πολιτικής που έχει ανακοινωθεί, η οποία είναι ολοκληρωμένη και αφορά στην αντιμετώπιση ενός πολύ σοβαρού ζητήματος, όπως είναι η λαθρομετανάστευση».