ΠΑΤΡΑ: Το "ατύχημα" του Μπουρδούμη την στιγμή της παράστασης

To τι έγινε στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» πριν από λίγες ημέρες... δεν περιγράφεται! Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" η παράσταση «Λεωφορείον ο πόθος» με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ήταν σε εξέλιξη και την στιγμή που ο «λατρεμένος των γυναικών ηθοποιός» βγαίνει από το μπάνιο... του έπεσε η πετσέτα! Είχε γυρίσει, και φάνηκε «τμήμα» των καλογυμνασμένων (όπως μας είπαν) οπισθίων του!
Ένα δυνατό «αααα» ακούστηκε από την «πλατεία» και τα θεωρεία του Δημοτικού Θεάτρου. Μάλιστα, αν υπήρχε δυνατότητα διαχωρισμού της κραυγής σε «γυναικείες» και ανδρικές» συχνότητες, εύκολα θα διαπιστώναμε πως οι θηλυκού γένους θεατές που «εκραύγασαν» (και αναστέναξαν ίσως) ήταν πολύ περισσότερες!Στους άνδρες η κραυγή συνοδεύτηκε και από ένα ελαφρύ γέλιο στο πρόσωπο, για το «πάθημα» του γνωστού (και καταγόμενου από την Κάτω Αχαΐα) ηθοποιού, ενώ στις γυναίκες η έκφραση του προσώπου παρέπεμπε σε θαυμασμό!Ο ηθοποιός φρόντισε πάντως να καλύψει γρήγορα... τη γύμνια του και αντιμετώπισε το συμβάν μ' ένα χαμόγελο! Συνέχισε δε κανονικά τον ρόλο του... λες και δεν συνέβη το παραμικρό! Άλλωστε είναι βέβαιο πως «μέσα του» σκέφθηκε ότι προσέφερε στιγμή χαράς σε αρκετές από τις γυναίκες που παρακολουθούσαν την παράσταση. Γνωρίζει δε πως χαρακτηρίζεται από τους πιο σέξι Έλληνες άνδρες ηθοποιούς, ενώ είχε παραδεχθεί δημοσίως πως είχε και σχετική πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, κάτι που βέβαια αρνήθηκε κατηγορηματικά. Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει στην Ελένη Μενεγάκη, ότι εκτός από το πορνό, του έχει γίνει πρόταση για να συμμετάσχει και στο «Dancing with the stars», αλλά και στο «Just the two of us». Και τις δύο τις απέρριψε: «Όλοι είμαστε ψώνια, αλίμονο. Αλλά από εκεί και κι ύστερα είμαστε και επαγγελματίες. Εγώ δηλαδή θεωρώ τον εαυτό μου πρώτα και κύρια επαγγελματία. Σαφώς είμαι ψώνιο με την δουλειά μου, σαφώς θέλω να αρέσω. Από την στιγμή που αποφασίζω να εκτεθώ στις κάμερες, στη σκηνή και παντού, δεν το συζητώ. Όμως, το να κριθώ χορεύοντας ή τραγουδώντας, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Να με κρίνει κανείς στην δουλειά μου επί σκηνής, μάλιστα, να το κάνει και πολύ ευχαρίστως μάλιστα».

Θυμίζουμε ότι και πριν δύο χρόνια αποκαλυπτικές -αν και... καλυμμένες σκηνές- είχε μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη στο «Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας» με τον παρτενέρ της Μπουρδούμη κυριολεκτικά να... γδύνεται!Βάζουν «μέσον» για ένα εισιτήριο

Το «Λεωφορείον ο Πόθος» σαρώνει στην Πάτρα! Είναι χαρακτηριστικό πως το Δημοτικό Θέατρο της πόλης είναι κάθε μέρα γεμάτο! Μάλιστα ορισμένοι φθάνουν στο σημείο να βάλουν και «μέσον» για να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα του παγκόσμιου δραματολογίου και ένα από τα κορυφαία έργα του Αμερικανού συγγραφέα.

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ, σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαϊδη, σκηνικά-κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, επιμέλεια κίνησης Μαργαρίτας Βαρλάμου και Δημήτρη Μόσχου, φωτισμοί Νίκου Σωτηρόπουλου, μουσική επιμέλεια Γιώργου Μπουρδόπουλου. Βοηθός σκηνοθέτη ο Θωμάς Γκαγκάς.

Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης) Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Δημήτρης Μόσχος, Κωνσταντίνος Φάμης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Κάτια Γέρου, Γιάννης Κοτσαρίνης, Θωμάς Γκαγκάς.

Το έργο θα παίζεται μέχρι τις 21 Ιανουαρίου από Τετάρτη έως και Κυριακή.