ΠΑΤΡΑ: Διαφώνησε με τον Δήμαρχο... και πήγε στο Νοσοκομείο!

Στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε προ ημερών ο Παναγιώτης Παπαγιαβής αντιμετωπίζοντας έντονη «δυσφορία» στην υγεία του, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το νέο δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαγιαβής -λόγω της έντασης- αισθάνθηκε αδιαθεσία, πίστεψε ότι η πίεσή του... είχε φθάσει στα ύψη κι έτσι θέλησε να εξετασθεί από γιατρούς στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα στο νέο δήμαρχο για το θέμα της πρόσληψης στο γραφείο Τύπου του δήμου, της μέχρι πρότινος στενής συνεργάτιδας του Δημήτρη Κατσικόπουλου (και στελέχους της ομάδας επικοινωνίας του πρώην νομάρχη) Γιώτας Κοντογεωργοπούλου. Ο κ. Δημαράς ήταν ανένδοτος και τότε ο δημοτικός του σύμβουλος αναγκάστηκε να του πει πως: «Θεωρώ αδιανόητο να προσλαμβάνεις τον υβριστή μου». Ο δήμαρχος Πατρέων επέμενε και τελικά ο κ. Παπαγιαβής έκλεισε το τηλέφωνο, έχοντας, όμως, ενοχληθεί γενικότερα από τη στάση του επικεφαλής της παράταξης.
Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε επίσης πως του φάνηκε πολύ περίεργο ότι ενώ στη δημοτική ομάδα ο κ. Δημαράς είχε «επιφυλαχθεί» για τη συγκεκριμένη πρόσληψη, την ίδια σχεδόν στιγμή στο site «the best.gr», όπου εργάζεται η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, ανακοινωνόταν... η πρόσληψή της και μάλιστα με την «επισήμανση» πως ο νέος δήμαρχος... δεν έχει κωλύματα και «ανοίγεται» ακόμη και σε αντιπάλους! Όλοι, όμως, γνωρίζουν πως η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου είχε βοηθήσει τον Γιάννη Δημαρά στις εκλογές του 2006, ενώ ανήκει στη στενή δημοσιογραφική ομάδα που στήριζε προεκλογικά το νέο δήμαρχο (έστω και αν πληρωνόταν από τον Δημήτρη Κατσικόπουλο).Πολιτική διαφωνία

Παράλληλα, ο κ. Παπαγιαβής εξέφρασε και πολιτική διαφωνία σε σχέση με τον διορισμό μη εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων σε προεδρεία οργανισμών. Ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως προσωπικά δεν επιθυμούσε καμία αντιδημαρχία, ούτε προεδρία σε τέτοιο οργανισμό, παρά μόνο την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων. «Η διαφωνία μου είναι πολιτική. Εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω να μιλάω. Θα συνεχίσω να διεκδικώ τα αυτονόητα για το καλό της πόλης και μάλιστα θα λέω πάντα την άποψή μου ακόμη και αν θίγεται η παράταξη στην οποία ανήκω», δήλωσε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων.