Μαρινάκης: «Ψάχνει δικαιολογίες ο ΠΑΟ»

Μαρινάκης: «Ψάχνει δικαιολογίες ο ΠΑΟ»
Ελαφρυντικά για τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος αναζητεί ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ». «Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία. Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για το -10», τόνισε. «Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανή. Αν δούμε ότι έγιναν επεισόδια, θα τα καταδικάσουμε», πρόσθεσε. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Είδαμε κι εμείς ανάποδες αποφάσεις»

«Μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα του κ. Καλόπουλου, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο. Για του γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε υπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να το δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να το καταδικάσουμε, όπως και στα άλλα 92 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Πού υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος;».

«Να μη μιλάνε για διαιτησία!»

«Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία. Ούτε τη φετινή χρονιά. Αν βρίσκονται πίσω με 10 βαθμούς, βρίσκονται καθαρά εκεί γιατί η διαιτησία τους έχει ευνοήσει σε πολλά παιχνίδια. Ακόμη και στο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είδε όλη η Ελλάδα πώς κέρδισε: με την αποβολή του Αβραάμ και το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής από τα 45 μέτρα κι ενώ δεν έβλεπε τη φάση».

«Ο Γόντικας ψάχνει δικαιολογίες»

«Μπορεί ο Παναθηναϊκός να θέσει επίσημα το αίτημα παραίτησής μου από την προεδρίας της Σούπερ Λίγκας κι από εκεί και πέρα υπάρχουν οι κανονισμοί λειτουργίας. Το αν θα πρέπει να μείνω ή να φύγω θα το κρίνουν οι άλλοι πρόεδροι. Όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κ. Γόντικας προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δικαιολογίες για το -10. Αυτό είναι όλο».

«Είμαστε οι καλύτεροι»

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Πρέπει να μάθουμε σε αυτόν τον τρόπο να μη βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά».

«Πρωτοφανή όσα έγιναν στα αποδυτήρια»

«Υπήρχαν αρκετοί παρατηρητές, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν. Η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή, που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα. Δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν δω κάτι τέτοιο θα το καταδικάσω. Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανή. Βγήκαν πέντε παίκτες από το πούλμαν γύρισαν στα αποδυτήρια τρέχοντας, ψάχνοντας να βρουν τον Τοροσίδη που ήταν μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αίθουσα του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβριζαν και άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες. Από εκεί και πέρα όταν βρέθηκα εκεί τους είπα τέλειωσε το παιχνίδι κι ότι είναι ώρα να φύγουν. Κάτι που επανέλαβα 2-3 φορές. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, άρχισαν να φωνάζουν κι έλεγαν διάφορα τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρουμε με λεπτομέρειες. Ο Σισέ δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό κι όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες».

«Έχουμε κάνει αγώνα για τη βία»

«Καταδικάζουμε κάθε μορφή επεισοδίου. Βέβαια μου κάνει εντύπωση ότι δεν συζητάει κανείς τι έχει ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις εκδρομές. Δεν ακούσαμε κανέναν από σας να τα λέει αυτά. Το μόνο που λέτε αν οπαδοί έχουν χτυπήσει παίκτες. Αν δούμε πλάνα ή φωτογραφίες θα το καταδικάσουμε. Αλλά δεν έχουμε δει μέχρι τώρα».