Με μαθητές Δημοτικού ο τελικός Κυπέλλου!

Με μαθητές Δημοτικού ο τελικός Κυπέλλου!
Οριστικά την Κυριακή, 6 Μαρτίου στις 18:30 και στο γήπεδο του Ελληνικού θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα. Παρουσία μόνο μαθητών Δημοτικού θα γίνει το ματς, όπως ήταν η πάγια θέση που εκφράστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Στη σύσκεψη που έγινε στη Γλυφάδα αποφασίστηκε να δοθούν 3.000 εισιτήρια αποκλειστικά σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ αρχικά υπήρξε η σκέψη σε αυτούς να συμπεριληφθούν και παιδιά από τις Ακαδημίες των δύο ομάδων, των οποίων η ηλικία δεν θα ξεπερνάει τα 14 έτη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό.

Στους «αιωνίους» θα δοθούν από 175 προσκλήσεις με τις οποίες θα καλυφθούν αποκλειστικά οι ανάγκες των μελών των Δ.Σ και των χορηγών.

Αρχικά από τη Γενική Γραμματεία ζητήθηκε τον τελικό να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαθητές, μέλη των Ακαδημιών, παλαίμαχοι των ομάδων και μέλη του συνδέσμου φίλων της Εθνικής ομάδας "Πελαργοί", όμως η Αστυνομία επέμενε να είναι ομογενοποιημένο το κοινό, επομένως στο Ελληνικό θα βρεθούν μόνο 12χρονοι και οι συνοδοί τους.