ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Διήμερη επίσκεψη στο Τελ Αβίβ θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, με την ευκαιρία της έκθεσης IMTM.


Στόχοι της επίσκεψης είναι η προβολή της Ελλάδας...

ως τουριστικού προορισμού, η ενίσχυση του μεγάλου ενδιαφέροντος των ισραηλινών επισκεπτών για τη χώρα μας, η ανάδειξη των ευκαιριών που ανοίγονται στον τομέα της κρουαζιέρας μετά την άρση του καμποτάζ, αλλά και η προώθηση του προγράμματος Θεσσαλονίκη Σταυροδρόμι Πολιτισμών που φέτος είναι αφιερωμένο στη Μέση Ανατολή.

Στην ατζέντα των συναντήσεων συμπεριλαμβάνονται επαφές με την Ισραηλινή Υπουργό Πολιτισμού Λιμόρ Λιβνάτ. Κατά την προηγούμενη συνάντησή τους στο Τελ Αβίβ η κα Λιμόρ Λιβνάτ έδειξε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκη Σταυροδρόμι Πολιτισμών και την οργάνωση δράσεων από το Ισραήλ, οι οποίες και θα παρουσιαστούν στην ΙΜΤΜ.

Η έκθεση ΙΜΤΜ πραγματοποιείται για 17η χρονιά και έχει φέτος ρεκόρ συμμετοχών με 300 εκθέτες από 35 χώρες μεταξύ των οποίων οι Ρωσία, Γερμανία, Κροατία, Κύπρος, Τουρκία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Εσθονία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ινδία, Ιαπωνία, κ.ά.