Φραστική επίθεση στον Πιλάβιο!

Φραστική επίθεση στον Πιλάβιο!
Φραστική επίθεση με ύβρεις και συνθήματα από αγνώστους που δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Σοφοκλής Πιλάβιος, την ώρα που έτρωγε σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Χίλτον. Οι θερμόαιμοι που… κατάφεραν να τον ξετρυπώσουν, δεν μπήκαν στο μαγαζί (αν και ήθελαν) και αρκέστηκαν στο να τον βρίσουν και να αποχωρήσουν! Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έτρωγε στο εστιατόριο «Αλάτσι», στην οδό Βρασίδα 13 στην περιοχή του Χίλτον. Με κάποιον τρόπο, αυτό έφτασε σε αυτιά που… πιθανόν δεν έπρεπε, και έτσι μέσα σε λίγη ώρα, περίπου 50(!) δίκυκλα έφτασαν έξω από το μαγαζί!

Τα άτομα της φρουράς του κ. Πιλάβιου αντελήφθησαν την κινητικότητα που υπήρξε και βγήκαν έξω. Οι… δικυκλιστές ζήτησαν από εκείνους να βγει έξω ο πρόεδρος της ΕΠΟ και να του μιλήσουν, ενώ παράλληλα δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η φρουρά του Σοφοκλή Πιλάβιου τους μετέφερε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και έτσι έγινε.

Οι άγνωστοι δικυκλιστές, αρκέστηκαν τελικά στο να φωνάξουν συνθήματα και να εκτοξεύσουν μερικές ύβρεις εις βάρος της ΕΠΟ και του προέδρου της. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχαν αποχωρήσει με κατεύθυνση προς την Καισαριανή.

Το περιστατικό αυτό, έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν προηγηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, και αναφερόμαστε στην επίθεση στον βοηθό διαιτητή Τρύφωνα, στην οικεία του Βασίλη Τοροσίδη, στα γραφεία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας και στον Βασίλη Γκαγκάτση.