Η απάντηση του Νικολόπουλου στο νομοσχέδιο για τη ψήφο των μεταναστών στις δημοτικές του Νοεμβρίου

Ο κ. Νικολόπουλος της Ν.Δ. έθεσε στον αέρα ζήτημα αλλαγής του Συντάγματος για την διευκόλυνση του λαθρονόμου!!!!


Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Βλέποντας την εκπομπή του extra 3 από το http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6878.html άκουσα μια τρομερή βόμβα-αποκάλυψη


Ο κ. Νικολόπουλος της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτηση για το αν πρέπει να αλλάξει η διάταξη του συντάγματος, ώστε να μην κριθεί στο μέλλον αντισυνταγματικός άλλος λαθρονόμος που θα φέρει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, είπε:Ερωτ: «Πρέπει να αλλάξει η διάταξη του Συντάγματος;»

Απαντ: «Μα υπάρχει πιά αμφιβολία; Τίθεται εκ των πραγμάτων ένα τέτοιο ζήτημα!»ΟΛΟΙ καταλάβαμε (ο ερωτών αφού παρουσίασε την αντίθετη άποψη και επέμεινε, εγώ, κάποιος τηλεθεατής που πήρε τηλέφωνο) και καταλαβαίνουμε πως αυτό που είπε ο κ. Νικολόπουλος, είναι πως εκ των πραγμάτων, η διάταξη του Συντάγματος χάρη στην οποία κρίνεται αντισυνταγματικός ο λαθρονόμος, θα πρέπει να αλλαχθεί κατ' αυτόν!!!!!Δηλαδή, αντί να πεί «ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ», ο κ. Νικολόπουλος της Ν.Δ. έθεσε στον αέρα ζήτημα αλλαγής του Συντάγματος για την διευκόλυνση του λαθρονόμου!!!!, όταν πριν μάλιστα ξεκαθάριζε πως σε αυτό το ζήτημα (ιθαγένεια/πολιτικά δικαιώματα), λόγο του μεγέθους του ζητήματος, δεν είναι δυνατόν να έχει διαφορετική άποψη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!Καθώς ο ερωτών, συνέχιζε να ρωτάει για να ξεκαθαρίσει και να σιγουρεύσει αυτή την ΒΟΜΒΑ που ακούστηκε από τον κ. Νικολόπουλο, ο κ. Νικολόπουλος συνειδητοποίησε τι είπε, και αντί να το πάρει πίσω λέγοντας πως δεν εκφράστηκε σωστά, έκανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (δείτε το βίντεο!!!).Ο δε πανέξυπνος Παπαγιάννης, που τους κοιτάει μια τον έναν μια τον άλλο (προσέξτε το βίντεο) και επομένως αντιλαμβάνεται τι ΒΟΜΒΑ πετάχτηκε στον αέρα, κάνει σε μια στιγμή μια κίνηση τύπου «πάμε!» (φαίνεται ήρθε εντολή από το κοντρόλ) και αρχίζει έναν μονόλογο άσχετο!.. Εδώ του πετάγεται ΘΕΜΑ στα χέρια, και αυτός ξεκινάει τον μονόλογο κατηγοριών, ενώ ο κ. Νικολόπουλος κάνει την πάπια!!!! Θα τρελαθούμε!!!Το τι έγινε, ευτυχώς το αντιλήφθηκε, πέρα από μένα και τουλάχιστον ένας νεοδημοκράτης ο οποίος τους πήρε τηλέφωνο, και τους ξέχεσε! Αλλά έλα μου, που και πάλι κάναν και οι δύο την πάπια! Ο ένας ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, ο άλλος μεταφέροντας το θέμα αλλού για να πάρει το μέρος του ακροατή και να τον.. καλμάρει! και ο αρχικός ερωτών ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ!!!Απολαύστε το βίντεο:

!...
Σημείωση: Ο κ. Ανδριόπουλος αναφέρει στο πλήρες βίντεο της εκπομπής ότι η ΝΔ είχε πει πως τέτοιος λαθρονόμος θα γινόταν στις επόμενες εκλογές, και γι' αυτό ήταν έτοιμος από τότε, και όντως δείτε τι έλεγε ο κ. Παυλόπουλος της ΝΔ στο http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html .

Αυτά ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ;...Νομίζω πλέον, και ο κάθε καλόπιστος νεοδημοκράτης, πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί!!! Ήταν και είναι πολλά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπερ του λαθρονόμου!! Πάρα πολλά!....

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ο Νίκος Νικολόπουλος διευκρινίζει την θέση του για το λαθρονομοσχέδιο.Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 3, 2011Σχετικά με την εμφάνιση του σε Αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι και τον θόρυβο που προκλήθηκε από τοποθέτηση του (Διαβάστε για το θέμα στο μαχητικό “Εγκληματικότητα”: http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_5066.html), ο γνωστός βουλευτής διευκρινίζει:“ Υπενθυμίζω ότι, με τρόπο κατηγορηματικό, η Ν.Δ. έχει δεσμευθεί ότι ως κυβέρνηση θα καταργήσει το σχετικό νόμο, δεδομένου ότι θεωρείται από τους πλέον «χαλαρούς» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για όσα θα ακολουθούσαν. Μάλιστα ζήτησα την επιβεβαίωση του παριστάμενου δικηγόρου για την ακρίβεια των επιχειρημάτων που παρουσιάσαμε στην βουλή προκειμένου να το πάρει πίσω και η κυβέρνηση και τέλος για να υποστηρίξουμε τους λόγους της καταψήφισης του. Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής η ένσταση μα και η απόφαση του τμήματος του Αρείου Πάγου στηρίχθηκε στην επιχειρηματολογία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας”(Υ.Γ. Άλλωστε εύκολα ο καθένας μπορεί με τα αυτιά και τα μάτια του μέσα από το dvd του συνόλου της εκπομπής και όχι αποσπασματικά να αντιληφθεί τις θέσεις που παρουσίασα)