ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Δεν είναι ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα στην Τσέλσι, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ιδιαίτερα απασχολημένος από το επιθετικό του δίδυμο στους «μπλε» αφού κάθε φορά πρέπει να μένει εκτός κάποιος από τους Ντρογκμπά, Ανελκά και Τόρες.

Ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε στο ντεμπούτο του Τόρες στους «μπλε» το δίδυμο Τόρες- Ντρογκμπά για πρώτη και για τελευταία φορά. Τώρα όμως σκέφτεται να το επαναφέρει ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προσπαθούμε να τους βάζουμε να αγωνίζονται μαζί στην προπόνηση. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παίζουν δίπλα δίπλα, όμως πρέπει να βελτιώσουν την συνεργασία τους».

Άλλωστε από τον Ισπανό επιθετικό δεν έχει παράπονο παρόλο που ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα: «Θα αγωνιστεί σίγουρα, αλλά δεν ξέρω για πόση ώρα. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει, όμως στο τελευταίο παιχνίδι του έπαιξε πολύ καλά. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, αφού κινήθηκε υπέροχα στο χώρο».

Όσο για τον Ανελκά τονίζει ότι είναι ο ιδανικός παίκτης όμως για συγκεκριμένες τακτικές: «Ο Ανελκά μπορεί να δείξει την ποιότητά του κυρίως όταν έχει χώρο μπροστά. Στα εντός έδρα