Εκτός ο Βιτόλο και φουλ επίθεση

Εκτός ο Βιτόλο και φουλ επίθεση
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα ολοκληρώθηκε και ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον Βιτόλο. Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε αρκετά σχήματα και τελικά κατέληξε να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς στο αυριανό ματς με τον Μουσλίμοβιτς να βρίσκεται στο πλευρό του Σαλπιγγίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χαλκιάς, Φιλομένο, Φωτάκης, Γεωργίου και Σταφυλλίδης ενώ ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τους Βιτόλο και Μπαλάφα.

Αναφορικά με το σύστημα που σκοπεύει να ξεκινήσει στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Έτο δεξιά και τον Λίνο αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας και Μαλεζάς. Γκαρσία και Τσουκαλάς ήταν οι δύο στον άξονα, με τον Ελ Ζαρ στα δεξιά της επίθεσης και τον Βιεϊρίνια αριστερά. Μουσλίμοβιτς και «Σάλπι» στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.