Ίωση ο Κατσουράνης

Ίωση ο Κατσουράνης 
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Κατσουράνης δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, όπως και ο Γιώργος Ιωαννίδης για τον ίδιο λόγο. Περίπτωση απουσίας του Έλληνα μέσου από το «αιώνιο» ντέρμπι δεν τίθεται μέχρι στιγμής, ωστόσο η κατάστασή του θα κριθεί τις προσεχείς ημέρες, για να δουν στο «πράσινο» στρατόπεδο πόσο θα ταλαιπωρηθεί από την ασθένεια που τον προσέβαλε.

Ο 23χρονος μπακ από την άλλη πλευρά, είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, αφού έπαιξε με ίωση κόντρα στην ΑΕΚ και έχει εξασθενίσει.

Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Νίνης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα για άλλη μία ημέρα, όπως άλλωστε και οι Μαρίνος, Γκαρσία και Καρνέζης. Επίσης σε θεραπεία υποβλήθηκε και πάλι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος όσο περνούν οι μέρες και δεν μπαίνει σε πρόγραμμα προπονήσεων, τόσο θα δυσκολεύει η παρουσία του στο ντέρμπι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στη τακτική στους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού», ενώ περιμένει να δει ποιους θα έχει τελικά στη διάθεσή του το Σάββατο, ώστε να δοκιμάσει πρόσωπα στο 4-3-3.