«Αστακός» το γήπεδο της Αγυιάς
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, σύσκεψη στην οποία λήφθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι θα κοστίζουν 15 ευρώ τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους και σαφώς δεν άρεσε στους φιλάθλους των δύο ομάδων. 

Οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου θα καθίσουν στο πέταλο και θα έχουν και ξεχωριστό εκδοτήριο. Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος δεν πήρε εισιτήρια και έτσι οι φίλαθλοι της Αιγιώτικης ομάδας δεν θα μπορούν να μετακινηθούν οργανωμένα, κάτι που δεν επέτρεψε και η Αστυνομία.
Αυξημένη αστυνομική δύναμη και προστασία της ομάδας από την ώρα που θα φύγει από το ξενοδοχείο μέχρι να φτάσει στο γήπεδο, εξασφάλισε ο Παναιγιάλειος και αυτό που ζήτησε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης είναι να μην υπάρξει κανένα επεισόδιο και να κυλήσουν όλα ομαλά, όπως στον αγώνα του Α’ γύρου.

Η προσοχή των παικτών της Παναχαϊκής έχει στραφεί στον αγώνα της Κυριακής. Η επόμενη τριάδα αγώνων θεωρείται κρίσιμη και στόχος των «κοκκινόμαυρων» είναι το 3Χ3…

Σήμερα είχε προγραμματιστεί ρεπό από το τεχνικό τιμ και από αύριο επαναρχίζει η προετοιμασία με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Χρόνη. Από αύριο ξεκινά και η προετοιμασία του Παναιγιαλείου, με τον Ιορδανίδη να κάνει αγώνα δρόμου δρόμου, ώστε να προλάβει την αναμέτρηση.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο Τ. ΚΡΙΘΗΣ

«Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύεται με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών και ο λόγος είναι ότι δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα απολύτως πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, για ΔΗΘΕΝ κακή αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ομάδας, και επειδή ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την διάγνωση, θεραπεία και επάνοδο στον αγωνιστικό χώρο των ποδοσφαιριστών είμαι εγώ, έχω να απαντήσω τα εξής:

1)     Περί ΔΗΘΕΝ υποτροπής του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χρόνη, τα ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας μιλούν ξεκάθαρα για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ που καμία σχέση έχει με τον παλιό τραυματισμό του
2)     Για τη ΔΗΘΕΝ λάθος διάγνωση του ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και το ότι έχασε την προετοιμασία, θα αναφέρω καταρχήν ότι ο ποδοσφαιριστής ήρθε ΜΕΤΑ την προετοιμασία στην ομάδα!!! Όσον αφορά, για τη λάθος διάγνωση, απαντάει και πάλι η μαγνητική, της οποίας τα ευρήματα δικαιώνουν πλήρως τη διάγνωση και τον τρόπο αντιμετώπισης του παραπάνω ποδοσφαιριστή. 

Τέλος, για την ποιότητα της φυσιοθεραπευτικής αξιολόγησης και θεραπείας, αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ρωτήστε τους...…. 

Κατόπιν όλων αυτών είναι αυτονόητο ότι αποχωρώ από το ιατρικό Team της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα το χρονικό διάστημα που βρισκόμουν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και ιδιαιτέρως τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team για την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και τον κατηγορηματικό τρόπο που το εξέφρασαν.