Πιθανή αναβολή του τελικού μπάσκετ!

Πιθανή αναβολή του τελικού μπάσκετ!
Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του προγραμματισμένου για την επόμενη Κυριακή (6/3) τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, λόγω του τεταμένου κλίματος που υπάρχει μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων το Σάββατο.

Από το πρωί γίνονται διαδοχικές επαφές-δια ζώσης ή και τηλεφωνικές-ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Πολιτισμού και τις αστυνομικές αρχές και αναμένονται επίσημες τοποθετήσεις για το θέμα της βίας με αφορμή όσα έγιναν και ακολούθησαν τον αγώνα των «αιωνίων» για τη Σούπερ Λίγκα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τεθεί και ζήτημα αναβολής του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Ελληνικό την επόμενη Κυριακή υπό το φόβο επεισοδίων. Αν τελικά υπάρξει αναβολή, θα προκύψει πρόβλημα με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, αφού δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες μπάσκετ θα έχουν-εκτός απροόπτου-υποχρεώσεις και στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.