Δεν είναι.. ψέμα, θα πληρωθούν!

Δεν είναι… ψέμα, θα πληρωθούν! 
…ή τουλάχιστον έτσι τους υποσχέθηκαν!

Μπορεί το τάιμινγκ (μια μέρα πριν την… Πρωταπριλιά) και οι γνωστές καθυστερήσεις να δημιουργούν επιφυλάξεις, ωστόσο η ΑΕΚ δεσμεύτηκε πως μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχει πληρώσει τους παίκτες της.

Οι απαραίτητες υπογραφές των τελευταίων για να πάρει η «Ένωση» αδειοδότηση από την UEFA οδήγησε σε διαβεβαιώσεις πως θα λάβουν προσεχώς τουλάχιστον τα δεδουλευμένα της περσινής χρονιάς.

Τα έγγραφα πιστοποίησης πληρωμών βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στα χέρια των παικτών. Με δεδομένο, ωστόσο, ότι σ’ αυτά αναφέρεται πως είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Δεκέμβρη (ενώ κάτι τέτοιο, όπως και σε αρκετές ακόμα ελληνικές ομάδες, δεν ισχύει), είναι λογικό να εμφανίζονταν επιφυλακτικοί πριν τα υπογράψουν.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν -αλλά κυρίως επειδή τα έγγραφα θα πρέπει να αποσταλούν την Παρασκευή στην UEFA, για να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις του επόμενου χρόνου- ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έσπευσε να καθησυχάσει τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, οι τελευταίοι ενημερώθηκαν από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ πως η υπογραφή τους δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την πιστοποίηση των οφειλών. Έλαβαν διαβεβαιώσεις, δε, πως μέχρι τις 31 Μαρτίου -τουλάχιστον εκείνες που αφορούν τα περσινά δεδουλευμένα- θα έχουν εξοφληθεί.

Κάτι που στην ΠΑΕ βασίζονται να καταφέρουν με τα χρήματα που από… διάφορες πηγές (δόση Λίβερπουλ για Κυργιάκο, έσοδα από τηλεοπτικό συμβόλαιο, πιθανή «ένεση» από τους μεγαλομετόχους) αναμένεται να εισρεύσουν το προσεχές διάστημα στα ταμεία.