Χρυσα Ρώπα : Έμαθα στα 12 πως είμαι υιοθετημένη.


Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως μία ηθοποιός που μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων όταν την παρακολουθούμε να παίζει σε κωμικές σειρές κουβαλάει μέσα της ένα βαρύ σταυρό!

Η Χρύσα Ρώπα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη εξομολογήθηκε πως είναι υιοθετημένη και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το έμαθε..«Έμαθα τυχαία στα δώδεκα μου χρόνια πως οι άνθρωποι που θεωρούσα γονείς μου, με είχαν υιοθετήσει. Έπαθα σοκ εκείνη την ώρα έμπαινα στην είσοδο της πολυκατοικίας και το άκουσα από τους ίδιους μου τους γονείς ή ακόμα καλύτερα από αυτούς που θεωρούσα μέχρι τότε γονείς μου».

Η ηθοποιός βουρκώνει όταν εξομολογείται πως η μητέρα της, την έδωσε για υιοθεσία «Ήταν μία γυναίκα που είχε μείνει για 15η φορά έγκυος και ο παπάς αρνήθηκε να την κοινωνήσει γιατί είχε κάνει αμβλώσεις. Έτσι η γυναίκα αυτή έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια. Μία άλλη γυναίκα ήρθε τότε , έκοψε μια κλωστή από τον ποδόγυρό της και το έδεσε στο χεράκι του ενός κοριτσιού. Επέλεξε δηλαδή αυτό που ήθελε να υιοθετήσει» εξομολογείται η ηθοποιός.

Η Χρύσα Ρώπα υποστηρίζει πως αν έγραφε σενάριο με την προσωπική της ιστορία δεν είναι σίγουρη αν θα ήταν δράμα ή κωμωδία αφού τα πολύ θλιβερά γεγονότα όπως λέει είναι και τα πιο «κωμικά».

Η είδηση πως είναι υιοθετημένη την έκανε ,όπως λέει να χάσει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους από τη μία και από την άλλη έμαθε ότι της προκαλεί στενοχώρια να το αποβάλλει.