Μιραλάς: «Μέχρι την 1η Απριλίου θα έχει τακτοποιηθεί»

Μιραλάς: «Μέχρι την 1η Απριλίου θα έχει τακτοποιηθεί»
Αισιόδοξος πως μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα μπει ένα τέλος στο θέμα του συμβολαίου του είναι ο Κέβιν Μιραλάς, όπως δήλωσε στον βελγικό Τύπο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τη Σεντ Ετιέν έναντι 2,5 εκατ. ευρώ αλλά θέλουν να δεσμεύσουν τον Βέλγο επιθετικό με νέο τριετές ή τετραετές συμβόλαιο αυξάνοντας τη ρήτρα από τα 4,2 εκατ. ευρώ που είναι τώρα.

«Μέχρι την 1η Απριλίου θα έχει τακτοποιηθεί το θέμα», δήλωσε με σιγουριά ο Μιραλάς, που νιώθει ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. «Στην Ελλάδα βρήκα ξανά την αυτοπεποίθησή μου. Ομολογώ πως την είχα χάσει σε κάποιο βαθμό μετά από δύο δύσκολα χρόνια στη Σεντ Ετιέν. Παράλληλα ωρίμασα σαν ποδοσφαιριστής. Το κεφάλι μου είναι ήσυχο και παίζω ελεύθερα. Έχω ελευθερία κινήσεων από τον προπονητή μου και σπουδαίους συμπαίκτες στο πλευρό μου».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέφερε: «Ουσιαστικά δεν έχω κοιμηθεί. Γύρισα σπίτι στις 4:00 και έπρεπε στις 5:00 να ξυπνήσω για να προλάβω την πτήση μου. Γιορτάσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και τότε θα το γιορτάσουμε ακόμη περισσότερο».

Τέλος, για την επιστροφή του στην εθνική Βελγίου για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο, είπε: «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Χαίρομαι που επέστρεψα. Είμαι ένας καινούριος Μιραλάς. Ζω ένα όνειρο και θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό και με την εθνική ομάδα. Προφανώς προτιμώ να αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα. Το απέδειξα κάποιες φορές με τον Ολυμπιακό τη φετινή περίοδο».