Εκλογές βλέπουν οι ξένοι αναλυτές

Οι Financial Times δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες


Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα βλέπουν οι Financial Times. Φυσικά δεν είναι η πρώτη πρόβλεψη ότι ο Γ. Παπανδρέου θα προκαλέσει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες όμως η εκτίμηση των Financial Times, έχει μια κάποια σημασία αφού πολλές φορές τα νέα μας έρχονται από το εξωτερικό.«Ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχει πλέον δουλειά να πείσει τους πολίτες που δεν ευνοούνται από την κατάσταση, ότι θα κερδίσουν από τις αλλαγές. Επίσης, πρέπει να πείσει τους πολιτικούς ότι δεν απειλείται η πολιτική τους καριέρα εξαιτίας των μεταρρυθμίσεων.Για να αλλάξει το κλίμα δεν αποκλείεται να καλέσει σε εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας. Το κλίμα στην Ελλάδα κινείται πιο πολύ προς την ανησυχία και το φόβο για το μέλλον παρά προς το θυμό για τα μέτρα λιτότητας, αφού όλοι και περισσότεροι Έλληνες χάνουν την δουλειά τους».3 σχόλια:

Η πρόταση ειναι:
στις 2 Μάρτη απο τις 3-11 μ.μ. Να αναρτήσουμε όλοι ενα αρθρο κείμενο με κοινό τίτλο.και μια εικόνα του χάρτη της Ελλάδοας με την στάμπα επάνω ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Μέσα στο άρθρο του ο καθένας θα γράψει οτι νομίζει...φυσικά τα δικά του επιχειρήματα. Οπως και η εικόνα δεν ειναι απαρέτητο να ειναι ίδια.
Σημασία δίνουμε στην κοινή προσπάθεια σε μια κατεύθηνση..
δηλαδή αυτό....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
και μια εικόνα
και αυτό να μείνει ενα οχτάωρο απο 3-11 μ.μ.
Ουτε τίποτε κρύβουμε ουτε πουθενά αλλού στοχεύουμε. Ειναι αυτό ακριβώς που γράφουμε
Να ειστε καλά
galaxiako

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
galaxiako.blogspot.com 27/02/2011

Δύο σύνθετες εικόνες ειναι αναρτημένες στο blog galaxiako
diaskronos