ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΖΗΤΑ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τρόπους για αναπληρωθούν οι ώρες διδασκαλίας που έχουν χαθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς λόγω των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών αναζητεί η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και γι' αυτό ζητάει την βοήθεια των Ομοσπονδιών τους...


Σε επιστολή που έστειλε την Δευτέρα στις δυο εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες των καθηγητών (ΟΛΜΕ) και των δασκάλων (ΔΟΕ), η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρει ότι σύντομα οι Διευθυντές εκπαίδευσης θα αναζητήσουν πρόγραμμα αναπλήρωσης των ωρών στα σχολεία.

«Παρακαλώ να προτείνετε στο υπουργείο Παιδείας έως την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Μαρτίου, τρόπους αναπλήρωσης των μαθημάτων, προκειμένου από κοινού να βρούμε λύση προς όφελος των μαθητών» αναφέρει στην επιστολή της προς τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες η υπουργός.

«Σέβομαι τους αγώνες του κλάδου σας και κάθε συνδικαλιστικό δικαίωμα για αγώνα, είμαι βέβαιη όμως πως συμφωνείτε ότι τις επιπτώσεις τους δεν πρέπει και δεν μπορούν να τις υφίστανται οι μαθητές» τονίζει. «

Ας συμφωνήσουμε στο ότι τόσο το υπουργείο, όσο και οι εκπαιδευτικοί συνδικαλιστικοί φορείς ασπάζονται την αρχή 'ούτε μια ώρα χαμένη, ούτε για ένα παιδί» καταλήγει.