Κορινθια: Οι διαρρηκτεΣ που σκορπουσαν τον τρομο ηταν μαθητεΣ δημοτικου!

Ο μικρότερος της συμμορίας δεν είχε κλήσει καν τα 10 του χρόνια! Οι δύο συνεργοί του, ήταν λίγο μεγαλύτεροι. Όλοι όμως ήταν μαθητές δημοτικού, που στον ελεύθερο χρόνο τους σκορπούσαν τον τρόμο στις γειτονιές του νομού. Η δράση τους, αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες, όταν αστυνομικοί έπιασαν τον μικρότερο της παρέας επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να κλέψει καύσιμα από ένα παρκαρισμένο φορτηγό.
Το παιδί οδηγήθηκε στο τμήμα και εκεί αποκάλυψε τα πάντα. Οι τρεις ανήλικοι είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο από το σπίτι ενός 42χρονου στο Βέλο Κορινθίας και με αυτό πήγαν στο χωριό όπου, έξω από ένα fast food, άρπαξαν την τσάντα ενός άνδρα που την είχε αφήσει πάνω σε ένα τραπέζι χωρίς να την προσέχει! Στη συνέχεια οι δύο από τους δράστες περίμεναν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και ο μικρότερος βγήκε για να κλέψει καύσιμα από το φορτηγό. Συνελήφθη αλλά οι δύο συνεργοί του, πρόλαβαν να ξεφύγουν.Λίγη ώρα αργότερα όμως εντοπίστηκαν στα Εξαμίλια με το κλεμμένο αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. Στην προανάκριση ομολόγησαν τις κλοπές, καθώς και μια διάρρηξη σε σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας την οποία είχαν διαπράξει την

προηγούμενη εβδομάδα, από το οποίο είχαν κλέψει ηλεκτρονικές συσκευές και ένα μικρό χρηματικό ποσό.Πλέον το λόγο στην υπόθεση που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση έχει η Δικαιοσύνη...2 σχόλια:

τι αλλο θα ακουσουμε πια;;;;;;;;;;

Πραγματικά δεν μπορούμε καν να σχολιιάσουμε αυτή την είδηση...