«Είμαστε μια οικογένεια»


«Είμαστε μια οικογένεια» 
Συζήτηση σε δύο… γύρους, αρχικά με όλους τους παίκτες, είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν ξεκινήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θα τηρηθεί με συνέπεια το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, ενώ στο δεύτερο μέρος της κουβέντας, μίλησαν για το οικονομικό και μια σειρά από άλλα θέματα. «Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από όσα ειπώθηκαν», είπε ο τεχνικός διευθυντής, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν παρών.

Η δυσαρέσκεια για τα… μηνιάτικα που τους οφείλονται, εκφράστηκε με αποχή την Παρασκευή από την προπόνηση, κάτι που επέφερε την παρέμβαση του Ζαγοράκη, μιας και παραμονή της πρώτης κόντρας με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν θέλει και πολύ για να διαταραχθεί το κλίμα.

Σήμερα πέρασε από τη Σουρωτή, συνοδεία του Κωνσταντινίδη και μίλησε ανοιχτά, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό. Πρώτα παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια πιο διεξοδικά με κάποιους από αυτούς.
Σε καλό κλίμα απ’ ότι φαίνεται και από την ατάκα του άμεσου συνεργάτη του που ήταν παρών. «Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από όσα ειπώθηκαν», είπε ο Κωνσταντινίδης.