Τέλος ο Μιχαλήτσος


Τέλος ο Μιχαλήτσος 
Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Γιάννης Μιχαλήτσος, την θέση του οποίου αναλαμβάνει προσωρινά ο Νίκος Πασσιαλής, τεχνικός της Κ20 των «κίτρινων». Στο μεταξύ η διοίκηση περιμένει την οριστική απάντηση του Σάκη Τσιώλη στην πρόταση που του έχει γίνει να αναλάβει τους Θεσσαλονικείς.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή».

Ο Μιχαλήτσος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Κούπερ μεσούσης της σεζόν, όμως αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, μιας και ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα ήρθαν, ούτε κατάφερε να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Μετά δε και το νέο «στραβοπάτημα», στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, αλλά και την ατάκα του «αυτή η ομάδα δεν πάει για τα play-off, αλλά για την παραμονή», η διοίκηση του Άρη έκρινε πως δεν είχε να προσφέρει τίποτε άλλο και σε σημερινό ΔΣ που συγκλήθηκε, αποφασίστηκε οριστικά η απομάκρυνσή του.

Η αυριανή προπόνηση των «κίτρινων», με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα, θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή, ο οποίος προπονεί την ομάδα Νέων του συλλόγου και την έχει πρώτη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η διοίκηση του Άρη περιμένει την οριστική απάντηση του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος είναι μεν διστακτικός στο να τον αναλάβει τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα να το σκεφτεί, δείγμα θετικό για την πορεία των διαπραγματεύσεων.